Betaling av reisen

Betaling

Her finner du informasjon om hvordan du betaler reisen. Når du betaler på apollo.no kan du dele opp betalingen i valgfritt beløp (gjelder ikke depositum). Dette forenkler betalingen når flere reiser på samme bestilling. 

Betal reisen her

Les om betalingsfrister og tilbakebetaling her

Fristen for betaling av reisen er avhengig av hvor lenge det er til avreise. Vær oppmerksom på at reisen automatisk vil bli avbestilt hvis betaling ikke gjort innen forfall. Hvis reisen må betales samme dag som du bestiller, kan du ikke betale via bank, men må benytte et av våre andre betalingsalternativer.  

Dager før avreise Betalingsfrist
35 eller mer Depositum betales innen 8 dager. Restbeløpet forfaller 35 dager før avreise. *)
34 dager eller mindre Reisen betales umiddelbart via Mitt Apollo (betaling via bank er ikke mulig).


*) Unntak:
For reiser med rutefly og bestemt reiselengde må du betale depositum samtidig som du bestiller reisen. Betaling via bank er ikke mulig; bruk et av våre andre betalingsalternativer. Pass på at alle navn er med i bestillingen, og at disse er skrevet nøyaktig slik de står i passet. Flyselskapet tillater som regel ikke endring, avbestilling, endring av navn eller bytte av reisende.

For våre reiser med rutefly og fleksibel reiselengde (se Alt om reisen - fleksibel reiselengde) må betalingen gjøres samtidig med bestilling uavhengig av hvor lang tid det er til avreise. Betaling via bank er ikke mulig; bruk et av våre andre betalingsalternativer.

Er betalingen min mottatt?

Sjekk om betalingen er registrert hos oss ved å logge inn på Mitt Apollo. Velg Reiseinformasjon og klikk Fortsett.

Logg inn på Mitt Apollo »

Avbestilling og tilbakebetaling

Ved avbestilling og/eller tilbakebetaling vil beløpet bli overført på samme måte som betalingen skjedde. Det vil si at betalinger gjort med kredittkort vil bli tilbakeført til kortet som ble benyttet ved betaling. Betalinger gjort via bank vil bli refundert til bank. Oppgi gjerne bankkonto ved avbestilling.


Betalingsmåter

Betaling med kort eller Vipps

Du betaler enkelt og greit med kort eller Vipps.

Les om betaling med kort

Betal reisen din med Klarna

Betal reisen din enkelt, trygt og smidig. Med Klarna betaler du på den måten som passer deg best. Du får alltid med Klarnas kjøpsgaranti.

Les mer om betaling med Klarna

Når du trenger å betale med en gang

Nå kan du betale med vår betalingspartner Trustly. Alt du trenger er en gyldig bankkonto og din banks autentiseringsmetode.

Les mer om betaling med Trustly

Betaling med gavekort

Du betaler med gavekort ved å oppgi kortnummeret lengst nederst på gavekortet (16 siffer) og sikkerhetskoden som skrapes frem til venstre for kortnummeret.
Klikk her om du ønsker å kjøpe, fylle på eller sjekke saldo på gavekort.

Gå til betaling

Betaling via nettbank, eller bank

Betaler du i bank, må kvittering være oss i hende innen fristens utløp dersom det er kort tid til forfallsdato. Det kan ta flere dager før betalingen blir registrert i bestillingen. Husk bruk alltid kid-nummer slik at betalingen blir registret på riktig reise. 

Bank: SEB Banken
Konto: 9750 06 21129

OBS! Vær oppmerksom på at KID nummer består av 9 siffer. Du finner det  under Mitt Apollo.

Gå til Mitt Apollo
Betaling fra utlandet

Betaling fra utlandet

Når en betaling til Apollo gjøres fra utlandet via bank må følgende informasjon være med:

  • 8-sifret bestillingsnummer
  • SEB, PB 1843 Vika, 0123 Oslo
  • Ibannummer: NO8097500621129
  • Swiftkode: ESSENOKX
  • Oppgi KID nr. som referanse