Betaling av reisen

Betaling

Her finner du informasjon om hvordan du betaler reisen. Når du betaler på apollo.no kan du dele opp betalingen i valgfritt beløp og betale med flere ulike kredittkort (gjelder ikke depositum). Dette forenkler betalingen når flere reiser på samme bestilling. 


Betalingsfrister og tilbakebetaling

Fristen for betaling av reisen er avhengig av hvor lenge det er til avreise. Vær oppmerksom på at reisen automatisk vil bli avbestilt hvis betaling ikke gjort innen forfall. Hvis reisen må betales samme dag som du bestiller, må dette gjøres med kredittkort på apollo.no.  

Dager før avreise Betalingsfrist
35 eller mer Depositum betales innen 8 dager. Restbeløpet forfaller 35 dager før avreise. *)
34 dager eller mindre Reisen betales umiddelbart med kredittkort, enten via Min reise eller ved manuell kortbelastning på telefon 21 01 75 40 i våre åpningstider.


*) Unntak:
For reiser med rutefly (Emirates, Qatar, Thai Airways, Turkish Airlines, SAS rutefly, Norwegian) er betalingsfristen 45 dager før avreise. Gjelder ikke for våre reiser med rutefly med fleksibel reiselengde (se Alt om reisen - fleksibel reiselengde), der betaling må gjøres samtidig med bestilling uavhengig av hvor lang tid det er til avreise.

Unntak - Ferie i Norge:

Dager før ankomst:                                    Betalingsfrist:
8 dager eller mer:                                       Betaling innen 7 dager før avreise
7 dager eller mindre:                                  Betaling umiddelbart

Gebyrfri avbestilling frem til 2 dager før ankomst.

Er betalingen min mottatt?

Sjekk om betalingen er registrert hos oss ved å logge inn på din reise. Velg Reiseinformasjon og klikk Fortsett.

Under Betalingsinformasjon kan du se om betalingen har kommet inn (det kan ta opp til tre dager før du kan se at pengene er innbetalt via bankgiro/nettbank.)

Logg inn på Min reise »

Avbestilling og tilbakebetaling

Ved avbestilling og/eller tilbakebetaling vil beløpet bli overført på samme måte som betalingen skjedde. Det vil si at betalinger gjort med kredittkort vil bli tilbakeført til kortet som ble benyttet ved betaling. Kortgebyr refunderes ikke. Betalinger gjort via bank vil bli refundert til bank. Oppgi gjerne bankkonto ved avbestilling.


Betalingsmåter

Betaling med kort

Ønsker du å betale med kort tas det et kortgebyr, siden mottager av innbetalingen belastes dette fra kortselskapet. Ved avbestilling refunderes ikke kortgebyret. Det er viktig å merke seg at det er kun kort fra EU/EØS-området som aksepteres. Les mer og se hvilke kort som aksepteres og hvordan du betaler med kort. 

NB! Vi har for øyeblikket problemer med vår betalingsløsning til American Express, og beklager dette. Du kan betale med et annet kort eller i bank.

Les om hvordan du betaler med kort

Nyhet! Betal reisen din med Klarna

Vi samarbeider med Klarna for å gjøre det mye enklere for deg å betale reisen din. Betal reisen din enkelt, trygt og smidig. Med Klarna betaler du på den måten som passer deg aller best. Dessuten får du alltid med Klarnas kjøpsgaranti.

Les mer om betaling med Klarna

Betaling med gavekort

Du betaler med gavekort ved å oppgi kortnummeret lengst nederst på gavekortet (16 siffer) og sikkerhetskoden som skrapes frem til venstre for kortnummeret.
Klikk her om du ønsker å kjøpe, fylle på eller sjekke saldo på gavekort.

Gå til betaling

Betaling via nettbank eller bank

Betaler du i bank, må kvittering være oss i hende innen fristens utløp dersom det er kort tid til forfallsdato. Det kan ta flere dager før betalingen blir registrert i bestillingen. Husk bruk alltid kid-nummer slik at betalingen blir registret på riktig reise. 

Viktig informasjon! Med ditt 8-sifrede bestillingsnummer, betaler du til denne kontoen:

Bank: SEB Banken
Konto: 9750 06 21129
Org. nr: 980 061 299

OBS! Vær oppmerksom på at KID nummer består av 9 siffer.

Gå til betaling

Betaling fra utlandet

Når en betaling til Apollo gjøres fra utlandet via bank må følgende informasjon være med:

  • 8-sifret bestillingsnummer
  • SEB, PB 1843 Vika, 0123 Oslo
  • Ibannummer: NO8097500621129
  • Swiftkode: ESSENOKX
  • Oppgi KID nr. som referanse
Gå til betaling