Dance Party med Swedish Training Camp

Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Tenk deg Studio 54 i New York, musikken dundrer ut fra høyttalerne og dansegulvet er fylt av mennesker som beveger seg i takt med musikken. Det er svette, det er høyt under taket og du kan slutte å drømme NÅ. Drømmen blir sann og vi lader opp for et heftig Danceparty i Hellas på Porto Myrina – powered by Playitas.


Om reisen

Med ikke mindre enn 24 dansetimer denne uka kan du lære deg eller trene opp ferdighetene dine i Salsa, disco, jive, bollywood, Bachata, samba, latinamerikanske rytmer, zumba, drums, dancefitness & aerobic, samt mye mye mer. Vi kommer også til å tilby power walks samt Stretch and relaxpass. Selvsagt er det mulig å benytte hotellets treningsrom og andre treningsfasiliteter om man vil det.

Trion Kristjan Lotus, Petra Alm Johansson & Maria Beijerstam, som tidligere har jobbet sammen med Dance Party i Varberg ved flere anledninger, kommer til å sørge for at vi har det heftigste og morsomste dansegulvet ever.

I tillegg til dansetimene kommer uka blant annet til å inneholde temakvelder der ett av ukas temaer kommer til å være DISCO, med alle de detaljer som hører til – den røde løperen, bling bling & discokula.

Dere vil også få en forelesning med Petra PT Alm Johansson ”Alt går om man bare har bestemt seg ”

Et høydepunkt i tillegg til all dansen er at vi kommer til å ta dere med på en fottur til andre siden øya. Der nyter vi en fantastisk gresk lunsj som våre venner på denne koselige restauranten disker opp for oss (mot ekstra kostnad). Vi rekker også med bad, iskrem i byen og koselige små stopp underveis.

Vi vil også til å ha vårt populære musikkquiz, herlige aftertraining, sol, bad & muligheten til å tilbringe en hel uke med likesinnede.


Ukens program 

Program vil bli presentert her snart. 

Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmets innhold og tider. Fullstendig program mottas 2 uker innen avreise.


Hvem kan delta?

Denne reisen er for alle som elsker å danse, uansett nivå og tidligere dansevane og ingen forkunnskaper trengs.


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp er en del av selskapet Golden Wellness AB som eies og drives av Petra og Håkan. Både Petra og Håkan jobber i event og treningsselskapet Golden Wellness på heltid. Swedish Training Camp har visjonen, ”Å få så mange mennesker som mulig i bevegelse og få dem til å forstå de positive effektene av det”. Det skal være gøy, enkelt og svett og inspirere til glede med trening og i livet, å tenke enkelt og ikke komplisere tingene, samt våge å gå utenfor boksen, gjøre en high five og utfordre deg selv! Swedish Training Camp har mange års erfaring med å arrangere treningsreiser (over 50 treningsreiser i bagasjen) og som innleide instruktører for andre treningsselskap.

Pris fra 15 798,-

Dato: 15.-22. sep. 2024

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:                                     

  • Fly tur & retur
  • Mat om bord på flyet
  • Bagasje + håndbagasje
  • Transport tur & retur
  • Del i dobbeltrom på Porto Myrina – powered by Playitas
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Trening og andre aktiviteter i følge program med Swedish Training Camp
  • Goodiebag med bl.a et treningstrøye
  • Topp hotell og treningsfasiliteter

* Enkeltromstillegg: 4000,-

Bestill

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: [email protected]

 


Instruktørene


 

Petra Alm-Johansson

Petra Alm-Johansson

Petra er grunnleggeren av Swedish Training Camp. Over 150 reiser i bagasjen. Energibunten fra Halmstad som jobber heltid som PT, gruppetreningsinstruktør, helseinspirator og foreleser på egne anlegget Golden Wellness i Varberg og utenlands. Bli kjent denne energibunten på reisen der Petra kommer til å få Dere til å føle dere som stjerner, trå ut av komfortsonen og go with the flow.

Kristjan Lotus

Kristjan Lotus

Kristjan er proffdanseren fra Litauen som hadde sin første dansejobb i Sverige med Rhapsody in Rock 2006. Han har vært med i Lets dance i 7 år der han har stått på pallen noen ganger og vunnet en gang med Jessica Andersson. Dans er hans hobby, jobb, lidenskap og kjærlighet i livet. Nå kan du bli kjent med Kristjan på denne reisen hvor han kommer til å lære oss sine beste kunnskap og spre en utrolig glede i sin energifylte dansetimer.

Maria Beijerstam

Maria Beijerstam

Maria er  Zumbadronningen fra Varberg som forgyller lokalbefolkningen i Varberg med dans hver uke på Golden Wellness. Marias lidenskap for dans smitter av seg. Bli kjent med Maria denne uka. Hun har en lidenskap for latinamerikanske rytmer, det svinger, det er gøy og med Marias fantastiske driv & pepp kommer dere aldri til å forlate dansegulvet.

 


Hotellet


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas