Porto Plomari

apollo mondo boutique

Porto Plomari

 • • Industriell design med moderne innslag
 • • Autentisk og genuin atmosfære
 • • Like ved havet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 14 år

Velkommen til Porto Plomari – vårt siste tilskudd i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kjærlighet til stedets historie har vi skapt et unikt boutique hotell i industriell design med moderne innslag. Hotellet er et reisemål i seg selv med høy grad av komfort og opplevelser for kropp og sjel.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom i etasje for 2-3 personer. Større dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 2 personer/2-3 personer. Deluxerom i etasje for 2-3 personer. Deluxerom med jacuzzi for 2 personer. Superiorrom for 2 personer. Superiorrom med jacuzzi for 2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Renholdet og plasseringen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mondo Boutique Porto Plomari ligger like ved Egeerhavet i utkanten av byen Plomari. Hotellet ligger i et kulturbeskyttet område i en gammel olivenoljefabrikk som er restaurert. Hotellet kjennetegnes med høy grad av estetikk og en rik historie. Lokal gresk stemning finner du rett rundt hjørnet i byen Agios Isidoros og havnebyen Plomari.

Hotellet ligger fantastisk til ved havet, nærmere stranda kommer du ikke. Hotellet har også et evighetsbasseng med utsikt over havet og stranda. Rett foran hotellet ligger en strand med blanding av stein og sand.

Mat med lokalproduserte råvarer
I restauranten er det kjærligheten til den greske matkulturen som dominerer og menyen er fylt med tradisjonelle retter med moderne vri. Kjøkkenet er først og fremst basert på lokale råvarer, i størst mulig grad økologisk og produsert i nærområdet. Vinkjelleren inneholder både lokal og internasjonal vin, alle omsorgsfullt utvalgte for å passe til menyen.

Hotellet har en restaurant og en poolbar. Mondo Meze, greske småretter, typiske for det greske kjøkkenet, serveres både til lunsj og middag. I restauranten er det middag fra en fast meny om kvelden. På frokostbufféen finner du et klassisk frokosttilbud med greske innslag som lokale oster, gresk yoghurt og oliven.

I restauranten Litridi, som ligger i strandkanten får du en matopplevelse i omgivelser med det lille ekstra; rolig, estetisk og unikt. Restaurant kjøkkenet byr på moderne gresk gastronomi påvirket av så vel det asiatiske kjøkkenet som de ulike landene rundt Middelhavet (ikke inkludert i halvpensjon).

Helse og velvære
På hotellets treningsplattform, med utsikt over havet, kan du starte morgenen med yoga. Du kan også trene sammen med våre instruktører eller på egen hånd i det nybygde og velutstyrte treningsrommet, med panoramavinduer ut mot havet. I blant gjestes hotellet av dyktige og profesjonelle instruktører. Det tilbys da treningstimer i yoga og pilates som er inkludert for alle hotellets gjester. På hotellområdet er det også en bane for padel og Porto Plomari er et anbefalt padelhotell av Dansk Padel Forbund, DPF. I omgivelsene og i fjellene er det løpeløyper og fine turstier. Les mer om fotturer på Lesvos.

Som en del av hotellkonseptet er også Porto Arcade og Wellness & SPA. I Porto Arcade ligger det i tillegg til sjarmerende, små butikker med lokale delikatesser og nøye utvalgte lokale produkter, også Aeolia Wellness & SPA, med et fint utvalg av spabehandlinger og herlige velværetilbud som badstue, dampbadstue og kryo.

Plomari sentrum
Hotellet ligger i gangavstand, cirka 1 kilometer, østover fra havna i Plomari. Ved torget ligger koselige ouzerier, kaféer og tavernaer med varm gresk atmosfære. At Plomari er ouzoens hovedstad merker man først og fremst på de fem destilleriene i byen. Ett av disse er nabo med Porto Plomari og der er også et ouzo-museum, vel verdt et besøk.

Inkludert i Apollo Mondo Boutique:

 • Morgenyoga 5 dager i uka
 • Treningstime med profesjonelle instruktører 5 dager i uka
 • Inngang til treningsrommet
 • Solsenger og parasoller ved bassenget
 • Badehåndklær
 • Wifi på hele hotellet
 • Luftkondisjonering på rommet

Mot avgift:

 • Padel
 • Aeolia Wellness & SPA

Øvrig om hotellet:
Hotellet består av flere ulike bygninger. Hotellet etterstreber en rolig atmosfære og henvender seg først og fremst til et voksent publikum og gjestene må være over 14 år. Det er ikke noen fasiliteter eller aktiviteter som tilrettelagt for barn. Skal dere reise med barn anbefaler vi et av våre Apollo Mondo Family- eller Apollo Mondo Selected-hotell. Hotellet er helt røykfritt. Porto Plomari er et padelhotell anbefalt av Dansk Padel Forbund, DPF.

Les mer om våre Apollo Mondo Boutique-hotell.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra fast meny).

Serveringstider:

 • Frokost kl. 7.00-10.00.
 • Middag kl. 18.30-21.30

Verdt å vite

Hotellet er helt røykfritt.

Sesongvariasjoner

Porto Plomari er et Apollo Mondo Boutique-hotell i perioden 19. mai-12. oktober 2024. Utenom denne perioden tilbys ingen konseptaktiviteter som morgenyoga eller treningstimer med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Boutique
 • Matkultur
 • Kvalitet for bedre komfort
 • Design og estetikk
 • Trening og velvære

Alle hotell – Plomari

Corali

Corali er et familiedrevet hotell der eierinnen sørger for at alle trives. Her bor du bare 100 meter fra det krystallklare vannet. Et perfekt valg for deg som vil ordne det meste selv i ferien.

Irini Lesvos

På leilighetshotellet Irini Lesvos bor du i enkle, fine leiligheter, alle med havutsikt, sentralt i Plomari. Her trives gjestene og komme gjerne tilbake. her kan dere bo opp til 6 personer i treromsleilighetene.

Litsa

Litsa er et enkelt leilighetshotell med god beliggenhet og familiær stemning. Det er kort vei til stranda og det lille sentrumet i Agios Isidoros på Lesvos.

Maria (Lesvos)

Velkommen til leilighetshotellet Maria, et selvsagt medlem av Apollo Mondo Local-familien – hotell med ekstra fornøyde gjester, personlig atmosfære og flott beliggenhet. Her tar Giannis og Maria hånd om gjestene sine på den aller beste måten. Du bor i hyggelige leiligheter, alle med herlig panoramautsikt utover havet!

Panorama Apartments

Panorama Apartments ligger på en høyde ovenfor Plomari på Lesvos og tilbyr hjemmekoselige leiligheter, de fleste med havutsikt. I treromsleilighetene kan dere bo opp til 6 personer. Her er det fred og ro som råder!

Irini Suites

Fine Irini Suites på Lesvos frister med basseng og moderne, velutstyrte leiligheter som alle har havutsikt fra balkongen. Beliggenheten nært havet og en kort spasertur til sentrum av Plomari kunne ikke vært bedre!

Olive Green Inn

Velkommen til det hyggelige Olive Green Inn der alle leiligheter har havutsikt og mange har jacuzzi på uteplassen. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Ammoudeli Beach. Litt lenger unna ligger byen Plomari med restauranter, tavernaer, kaféer og havna.

Blue Waves Resort

Blue Waves Resort er et fint leilighetshotell som ligger i et grøntområde. Hotellet består av flere bygninger i herlige omgivelser. Fin utsikt fra bassengområdet mot havet hvor du kan bade fra en klippe/steinstrand før frokost. Husk badesko!

Ouzo Villas

Ouzo Villas består av fire frittstående villaer, alle med eget basseng. Her kan du nyte vakre omgivelser, oppfriskende bad i bassenget og varme kvelder på terrassen med god mat i hyggelig selskap. Hver villa tar opptil syv personer og det er tre soverom og en stue med peis.

Sea Sun

Leilighetshotellet Sea Sun er bygget som en liten by med flere bygninger som ligger i gangavstand til bassenget, stranda og sentrum i Agios Isidoros.

Sandy Bay

Sandy Bay er et fint hotell der det hyggelige bassengområdet er hotellets naturlige samlingssted. Herfra har du en herlig utsikt over Agios Isidoros og havet. For de som er litt flere har hotellet store familierom med plass til seks personer. Frokostbuffé inkludert.

Platanos House

I hjertet av det pittoreske området Platanos i Plomari ble et tradisjonelt treetasjes hus fra 1800-tallet og omvandlet det til fire luksuriøse leiligheter i moderne stil, Platanos House. Hotellet ligger bare noen skritt fra den største shoppinggata, det sentrale torget og havna i Plomari. Til stranda Ammoudeli er det bare 400 meter.