Yoga-retreat med Christina Straume

Porto Plomari, Lesvos

Bli med Christina Straume på en ukes yoga-retreat til det genuine Apollo Mondo Boutique hotellet Porto Plomari som ligger like ved Egeerhavet i utkanten av byen Plomari. Hotellet ligger i et kulturbeskyttet område i en gammel olivenoljefabrikk som er restaurert. Lokal gresk stemning finner du rett rundt hjørnet i byen Agios Isidoros og havnebyen Plomari.   


Dette er en uke for å vekke opp sansene. Hotellet ligger fantastisk fint til ved havet, med «infinity» basseng og stranden like ved. Vi nyter god og sunn mat med kjærlighet til det greske kjøkkenet. Økologiske og nærproduserte råvarer så langt det er mulig. Her kan solen varme huden, og vi vekker opp kroppen med sanselig yoga. I disse vakre omgivelsene finner du ro og kraft til revitalisering etter en lang vinter. Her har du både tid til hvile og aktivitet. Med inspirasjon og styrke i yoga, bevegelse og pilates kommer du til å huske denne uken som noe helt spesielt. Du vil lære om meditasjon, tilstedeværelse og pust, i tillegg til å lære om livskraft og energi. En uke med fokus på deg – med nydelig mat og hyggelig samvær. Du vil komme hjem med energi og en god følelse innenifra.  

Om uka

Morgenpraksisen er ganske rolig, med en flyt som setter i gang energien i oss og gjør oss klar for en ny dag. Du vil lære å meditere, puste bedre og kjenne at kroppen blir sterkere og mer harmonisk for hver dag. Yogaklassen er basert på vinyasa, flytsekvenser, men kan ha innslag av klassiske yogastillinger, energiflyt, bevegelse og yogafilosofi. Balanse, styrke, pust samt ro og avspenning er alltid en del av timen.  

Ettermiddagspraksisen er nærende og rolig, gjerne yinyoga. I denne formen for yoga er nesten alle stillinger sittende eller liggende, og vi bruker god tid i hver stilling. Noen ettermiddager begynner vi med pilates og avslutter med rolig strekk og avspenning. Andre ganger har vi fri bevegelse/dans med som et innslag. Våre klasser foregår utendørs med nydelig utsikt, så lenge været tillater det

En dag på yogaretreat på Porto Plomari

Vi starter dagen med yoga, og når vi er ferdige er det tid for deilig frokost og egentid. Du har god tid til å utforske det nydelig området rundt hotellet, gå en tur til det lille nærliggende tettstedet for lunsj, sjekke ut fasilitetene, eller bare lese ved bassenget og bade i havet. Kanskje du bruker litt tid til å skrive eller reflektere. Mange erfarer at en slik reise setter i gang kreativiteten og gir perspektiv på hverdagen. Vi samles til ettermiddagsyoga i 16-17-tiden, og den vil få deg til å føle deg som en prinsesse. Avspent og strålende. Vi nyter felles middag i 19-tiden og kanskje avslutter vi kvelden med en gåtur under stjernene.  

Med forbehold om endring pga vær og annet som vi ikke kan forutse. 

Pris fra: 15 998,-

Datoer:
8.-15. september 2024

Avreisested: Oslo kl 06:00

Hotell: Porto Plomari, Lesvos

Dette er inkludert:       

  • Fly tur/retur inkl. bagasje
  • Transport tur/retur hotellet
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom*                  
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Trening med Christina Straume 

* Enkeltromstillegg 4 500,-

Bestill september

Begrenset antall plasser. 

Les mer om miljøavgiften i Hellas

Kontakt oss [email protected]


Program

Vi legger opp programmet på denne siden når avreisen nærmer seg.


Hvem kan delta?

Det er fint om du har noe erfaring med yoga, men du trenger ikke å være erfaren. Dette er en reise som passer for deg som føler deg frisk og er glad i aktivitet. Vi kan alltid modifisere etter erfaring og kropp. Vårt fokus er tilstedeværelse mer enn strikt «alignment based yoga» derfor er det fint med noe grunnleggende kunnskaper. Kom med et åpent sinn og la deg bli inspirert.


Instruktøren


 

Christina Straume

Christina Straume

Christina er en erfaren yogalærer, med utdanning og inspirasjon fra flere yogaretninger setter hun sammen klasser på en unik måte. Interessen for yoga og et liv i flyt har tatt henne til dans, fri bevegelse og energipraksis á lá tai-chi. Hun er også pilatesinstruktør. Hennes klasser kjennetegnes av en dyp tilstedeværelse, guidede meditasjoner, sanselighet og lekenhet. Samhold, vennlighet og glede over livet. Hun jobber fulltid med å undervise, holde retreats og veiledning 1:1, samt skriver på to bøker om yoga og livet.

Christina er født i Sverige, men har bodd i Norge nesten hele sitt voksne liv. Yoga har vært en del av livet like lenge. Fascinasjonen over hvordan kropp og sinn, bevegelse og stillhet er genuin, og motiverer henne til å gå nye veier og utvikle egne konsept. Alltid med et smil. Hun formidler spiritualitet, livsvisdom og innsikt, og deler yoga som livsfilosofi for å gjøre oss sterke og harmoniske. «The meaning of life is joy. The joy in life is love.»

www.essensualyou.no           Insta: essensual_you           Fb: Christina Straume


Hotellet


 

Porto Plomari

Porto Plomari er et nybygd hotell, som ligger pent til like ved havet. Hotellet er ett av våre Apollo Mondo Boutique-hoteller. Med respekt for stedets historie har vi skapt et unikt boutique hotell i industriell design og med sans for detaljene. Sentralt plassert finner man hotellets infinity-pool, hvor man kan nyte den vakre utsikten over Egeerhavet. Hotellet har også en plattform for utendørs trening, og der kan man også utføre yoga i de rolige omgivelsene med havutsikt. Dessuten kan man trene i det nye fitness-senteret eller spille padel.

Les mer om hotellet og dets fasiliteter her »