Padelreise med Swedish Padel Camp

Playitas Resort, Fuerteventura

Velkommen til en padelreise i samarbeide med Swedish Padel Camp. Vi reiser til Playitas Resort på Fuerteventura. Har du lyst til å trene mer enn de 4 timene med padel per dag finnes det en rekke treningsmuligheter å velge blant. 


Om uka

Denne uka vil vi hjelpe deg til å utvikle spillet ditt. Det blir mue fokus på teknikk og matchspill, alt i herlige omgivelser. Vi velger reisemål som har padelbaner av høy kvalitet samt flotte hotell, deilig mat og gode muligheter for avkobling. Det er viktig for oss at all føler seg velkommen og inkluderte. Vi er nøye med detaljene slik at dere får en herlig  opplevelse sammen med oss.

Fouten massevis av padelspilling blir det tid til sol, bad, relax og hyggelig samvær. Det er 0 meter til stranda, så et bad i det turkise havet og en after training er et must etter noen svette padeltimer. Det blir også vinsmaking, utflukt til Myrina for en felles lunsj/middag og forelesning med bobler og babling.


Hvem kan være med?

Reisen passer for alle fra den aktive nybegynner til en god mosjonist og konkurransespiller. Vi legger stor vekt på personlig kommunikasjon og å få alle til å trives. Ingen skal føle seg utenfor!

Turen er også for deg som vil reise alene. Du treffer mange nye venner som du kommer til å ha det veldig gøy sammen med og skape minner for livet. Ønsker du det kan du dele rom med en annen som reiser alene så slipper du betale tillegget for å benytte et rom alene. Dette oppgir du ved bestilling.


Program

Program 8. mars  Program 15. mars Program 1. november Program 8. november Program 15. november Program 7. mars 2025 Program 14.mars 2025

Programmene er preliminære og kan bli endret. 

 

 

Pris fra: 17 998,-

Datoer: 

  • 1.-8. nov.  2024, pris 17 998,-
  • 8.-15. nov. 2024 pris 17 998,-
  • 15.-22. nov. 2024 pris 17 998,-
  • 7.-14. mars 2025 pris 17 998,-
  • 14.-21. mars 2025 pris 17 998,-

Hotell: Playitas Resort

Avreise fra Oslo.

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur inkl. bagasje og mat om bord
  • Transport
  • Del i dobbeltrom
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • 4 timer padel/dag.

Enkeltromstillegg: 2 500,-/3 500,-

Verdt å vite om Apollo gruppereiser

Bestill november 2024

Bestill mars 2025

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: [email protected]


Instruktørene på reisen

Swedish Padel Camp drives av Petra og Håkan som har base i Varberg. Swedish Padel Camp er en del av Golden Wellness AB som har mange års erfaring med å arrangere treningsreiser.

Håkan Johansson – Sertifisert padel - og tennistrener hvorav mer enn 30 års erfaring som tennistrener på heltid. Sertifisert mental coach.Oppdrag som coach samt trener innenfor ulike sporter på elitenivå i mange år. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Serifisert Personlig trener og kostrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Foreleser, helseinspirator samt trener på ulike elitelag i Sverige. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Kalle Johansson – Sertifisert padel -og tennistrener. Elitespiller i tennis. Erfaring som gruppeinstruktør i både Sverige og utenlands. Jobber ved siden av studiene med trening i familiebedriften Golden Wellness AB både som padeltrener, tennistrener og trener. 


Om hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort