Strenght week

Malin Staude

Reis til Hurghada og bo på Aqua Vista – powered by Playitas eller Fuerteventura og bo på Apollos Sports flaggskip Playitas Resort – og tren med Malin Staude! Det blir en uke med massevis av styrkeøvelser for hele kroppen!


Timebeskrivelser

Løpe-intervaller der alle kan være med! Vi kjører ulike intervaller som kan tilpasses. 

Styrketrening med og uten utstyr for å styrke kroppen. Du bestemmer selv hvilken vekt du vil trene med, og det finnes alltid alternativer til øvelser!

Overkroppsøkt med fokus på å trene overkroppen (rygg, skuldre, bryst, armer og kjernemuskulatur). Timene varierer fra gang til gang.

Underkroppsøkt med fokus på å trene underkroppen (forside lår, bakside lår, rumpe og legger). Timene varierer fra gang til gang. 

Booty med fokus på å trene setemuskulaturen så effektivt som mulig og med riktig teknikk. 

AMRAP (as many rounds as possible) er en klasse der det er høy puls og full innsats på menyen! Utfordrer både styrke og kondisjon. 

Partner party trener vi i par, så vi kan pushe hverandre! Utfordrer både styrke og kondisjon. Høy puls og full innsats! 

30 minutter HIIT (high intensity interval training) er en 30 minutters økt med full innsats! Styrkeøvelser med kroppsvekt på tid, og vi gjennomfører alt sammen. Utfordrer både styrke og kondisjon. 

Abs & booty er styrketrening for å styrke kjernemuskulatur/mage og rumpa. 

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i prisen når du bestiller et opphold på det aktuelle hotellet denne uka.

Dato & hotell:

31. jan.-7. feb. 2025 Playitas Resort, Fuerteventura*.
15.-22. mars 2025 Aqua Vista – powered by Playitas, Hurghada.  

*Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da det kan være en del av Playitas’ ordinære program.

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:                     

  • All trening denne uka er med gjesteinstruktør Malin.
  • Aktiviteter i følge hotellets eget program
  • Topp hotell & treningsanlegg.

Playitas Resort  
Aqua Vista – powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet* den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

*Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da det kan være en del av Playitas’ ordinære program.


Om instruktøren


 

Malin Staude

Malin Staude

Malin har en mastergrad i økonomi, men fant ut underveis i studiet at hennes lidenskap lå i å hjelpe mennesker med å bli den sterkeste, sunneste og gladeste versjonen av seg selv. Mens hun skrev masteroppgave tok hun utdanning for å bli personlig trener og kostholdsveileder, og begynte å jobbe fulltid som online coach kort tid etter mastergraden var i boks. Malin har full tro på at det er mulig å leve et sunt og aktivt liv med plass til litt av alt, og at det er mulig å nå målene sine uten å måtte velge vekk alt som er gøy og "usunt". It's called balance! Trening skal være gøy, gi mestring, utfordre deg og vise deg at du klarer mer enn du tror, i tillegg til å styrke kroppen og hodet. Malin lever etter prinsippet at bevegelse er et privilegium, så hun ønsker å bruke kroppen til mer enn en ting. Hun trener styrke, trener til halvmaraton, sykler og svømmer. 

Malin deler daglig motivasjon, inspirasjon og livets opp- og nedturer på sin Instagram: @treningsmalin


Hotellene


 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort

Aqua Vista - powered by Playitas

På vårt Apollo Sports-hotel Aqua Vista – powered by Playitas tilbys alt, hva du kan ønske deg av en komplett sol- og treningsferie der sunnhet og velvære står i fokus. På hotellet er der flere nybygde treningsområder samt et stort fitnessenter med det nyeste innen utstyr. Du kan delta i gruppetrening hver dag, trene på serven på tennisbanen, spille padel eller utfordre deg selv sammen med andre i vår crossfitbox.

Les mer om Aqua Vista - powered by Playitas