Apollo Mondo – hotellene vi er mest stolt av i Apollo

Apollo Mondo – hotellene vi er stolte av

Apollo Mondo er hotellene vi er mest stolt av i Apollo. Her venter ekstra gode ferieopplevelser, som vi har skapt i samarbeid med engasjerte hotelleiere, lokale kjøkkensjefer, gjester og inspiratorer fra treningsbransjen, reisebransjen og restaurantbransjen, ja, til og med kaffebransjen!  

Det du trenger for en herlig ferie

Vi stiller høye krav til våre Apollo Mondo-hoteller. Hotellene har bra beliggenhet, som oftest på eller i nærheten av stranden, og det vil alltid være mulighet for å kombinere tid ved bassenget og havet i løpet av én og samme dag. Alle har de noe som er helt unikt ved seg. Ganske enkelt – vår stolthet. 

Hvorfor Apollo Mondo?

  • Hoteller med høy kundetilfredshet
  • God standard på fasiliteter
  • Vakker beliggenhet, kort vei til stranden
  • Kun med Apollo
Apollo Mondo Boutique

Apollo Mondo Boutique

NYHET! Velkommen til vårt nyeste konsepthotell; Apollo Mondo Boutique. Dette er naturlig elegante hoteller der vi har utviklet arkitektur og design, rom og samlingssteder, smaker og service som setter spor.  Her er detaljene like viktige som helheten, og her er det behagelig å være – luksus på en litt enklere, mer avslappet og sanselig måte.

Se alle Apollo Mondo Boutique

Apollo Mondo Family – våre beste familiehoteller

Apollo Mondo Family

Våre absolutt beste familiehoteller med det lille ekstra! På disse hotellene er det barneklubb, svømmeskole, et stort utvalg av treningsmuligheter, ekte baristakaffe og velsmakende mat som får smaksløkene til å løpe i vann. Dette er hotellene som familiene elsker. 

Se alle Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Selected – hoteller med høy standard og komfort

Apollo Mondo Selected

Dette er hoteller med høy standard og komfort som passer for både par og familier. De yngste gjestene setter spesielt pris på Polly & Minos lekerom og lekeplassene, og de voksne kan nyte en god kopp baristakaffe etter en givende treningstime. 

Se alle Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Enjoy – hoteller med et lokalt preg

Apollo Mondo Enjoy

Fornøyde gjester, gode hoteller og et lokalt preg. Det er Apollo Mondo Enjoy i et nøtteskall. Her blir du tatt godt vare på av våre lokale partnere som gir det lille ekstra for våre gjester. 

 

Se alle Apollo Mondo Enjoy-hotellene
Apollo Mondo Duo

Apollo Mondo Duo

Hotellene for bare dere to. Apollo Mondo Duo-hotellene har en aldersgrense på 16 år og her får du en velfortjent pause fra hverdagen. Hotellene kjennetegnes av høy kundetilfredshet og god standard. 

 

Se alle Apollo Mondo Duo-hotellene