Cardio, Strength & Yoga

Tonje Lien Wold

Bo en uke på vårt herlige Apollo Sports-hotell Sivota Retreat – powered by Playitas og delta på variert trening med fokus på glede, mestring og bevissthet. Fra intense sykkeløkter til avslappende yinyoga, tilpasset alle nivåer og behov.


Om uka

Tonje Lien Wold vil med sin erfaring og lidenskap, guide deg gjennom dynamiske økter som styrker kropp og sinn, og bringer deg nærmere dine treningsmål. Utforsk en verden av bevegelse og indre ro under hennes veiledning.


Timebeskrivelser

Spinning musikken tar oss gjennom to arbeidsperioder i en intervallbasert økt. Sykkelen gjør det enkelt å få en skånsom, men tøff økt for alle, og det vil variere mellom tunge tråkk, tempo og stående perioder.

Crosstraining er en blanding av styrke og kondisjon møter deg på disse øktene som består av stasjoner. Dette er en sjanse til å utfordre seg selv både fysisk og psykisk, med både krevende øvelser og tekniske elementer. Alle øvelser vil bli forklart etter behov, og de kan inkludere utfall, snatch, burpee, push press, renegade row, osv.

Styrke gir mulighet til å lesse på med tunge vekter og utfordre styrken din. Hver økt har fullkroppsøvelser, men med ekstra fokus på ett område, f.eks. setemuskulatur eller armer. Øktene er delt inn i supersett med to øvelser av gangen slik at to forskjellige muskelgrupper får utfordret seg i hvert sett.

Vinyasayoga er en dynamisk yogatime med bevegelser som kan føles ut som en dans. Eller, kanskje du er ny med yoga og vil fokusere på det grunnleggende. Vinyasa er en flytende yogastil, og selv om det ofte kan være utfordrende så skal det også gjøre at kroppen din føles bra. Mitt hovedmål er å hjelpe deg å oppnå det. Alle nivåer er velkomne, uavhengig av erfaring, ettersom timene starter med grunnleggende bevegelser og bygger i kompleksitet/intensitet derfra, tilpasset deltakerne på nøyaktig den timen.

Yinyoga er den komfortable og avslappende yogastilen hvor vi holder stillingene i 3-5 minutter. Målet er å klare å puste dypt og rolig hele veien, så hver stilling/strekk vil ha alternativer tilpasset alle typer kropper – også hvis du mener du er for stiv til å gjøre yoga!

 

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller en reise til hotellet den aktuelle uka.

Dato & hotell: 

30. sept.-7. okt. 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Avreise fra: Oslo, Torp og Trondheim

Inkludert: 

  • Alle timer med gjesteinstruktøren  
  • Aktiviteter ifølge hotellets ordinære program  
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslenken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  Om instruktøren


 

Tonje Lien Wold

Tonje Lien Wold

Tonje elsker variert trening og hvordan den gir overskudd og tilgang på store opplevelser. Som instruktør inspireres hun veldig av å se folk finne glede i trening gjennom mestring, og få ta del i deres utvikling gjennom tilpassede tilbakemeldinger. Hun er utdannet personlig trener og har kurs innen mange gruppetreningskonsepter som hun har undervist i mange år, samtidig som hun til vanlig jobber som sportsfotograf.

 


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas