Yoga, Pilates and Strength Week

Louise Maabjerg

Louise Maabjerg er en erfaren og dyktig yoga- og styrketreningsinstruktør fra Norge. Har du ikke trent yoga før er denne uka en fin mulighet til å bli kjent med yoga på en trygg og god måte. I tillegg vil det blir ulike styrketimer der du får opp pulsen og kjenne at musklene jobber.   


Timebeskrivelser

Vinyasa yoga er en flow time med fokus på pust sammen med bevegelse. Vi jobber med solhilsen, balanse og styrke samt hofteåpnere og avspenning.

Yin yoga er en rolig time med fokus på pust og tilstedeværelse. Vi holder hver øvelse i 3-6 minutter. Under timen forklarer jeg utbytte av øvelsene og hvilke chakraer de påvirker. Fokus på hofte, rygg og skuldre.

Power pilates er en energisk og morsom pilates time med øvelser for rygg, sete/lår og mage.

Pilates Hiit er en time hvor vi jobber med kjente pilatesøvelser i 45 sekunder og har 15 sekunder pause, 10 øvelser og 4 blokker.

Power er utholdende styrketrening for hele kroppen. Øvelser som, knebøy, markløft, brystpress, utfall, triceps, skulderpress etc. Vi jobber med alle store muskler i kroppen totalt cirka 700 repetisjoner.

BOX er en boksetime med grunn slagene, retteslag, hook og uppercut. Vi jobber også med sparkeøvelser som rundspark. Forskjellige intervall tider og kondisjons elementer i timen.

Crosstraining her kjører vi annenhver styrke og kondisjon øvelse med 9 stasjoner og 4 runder, 45 sekunder og 15 sekunder pause. 

ABS vi jobber med kjernemuskulatur i 10 forskjellige øvelser. Vi jobber 40 sekunder og har 20 sekunder pause, 2 øvelser per blokk og 5 blokker totalt.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i prisen når du bestiller et opphold på det aktuelle hotellet denne uka.

Dato & hotell:

1.-8. sept. 2024 Levante –  powered by Playitas, Rhodos.

Avreise fra: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim

Dette er inkludert:                     

  • All trening denne uka er med gjesteinstruktør Louise.
  • Aktiviteter i følge hotellets eget program
  • Topp hotell & treningsanlegg.

Bestill Levante – powered by Playitas  

Kontakt oss: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktøren


 

Louise Maabjerg

Louise Maabjerg

Louise har jobbet som gruppetreningsinstruktør siden 2016, og har flere sertifiseringer innenfor utholdende styrketrening, HIIT og yoga. Hun er en energisk, positiv og motiverende instruktør og har faste timer på SATS Kalbakken i Oslo ved siden av fulltidsjobb. 

Hun elsker å motivere, trene, inspirere og bidra til bedre folkehelse og har en genuin tro på at trening gir mennesker et bedre liv, både mentalt og fysisk. Hun har stor tro på teamwork, dele erfaringer, energi og motivasjon. Trener du sammen i en gruppe er det lettere og større sannsynlighet for at man opprettholder treningsavtalen med seg selv.. Hun har en visjon om at når vi jobber sammen med gode verdier, tydelige mål og en god plan som vi følger, så er det ingen begrensninger på hvilke resultater vi kan klare å oppnå sammen. 


Hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas