Trening & Yoga med Gabriela og Anette

Monte Feliz, Gran Canaria

Bli med to dyktige og erfarne instruktører til Apollo Sports nyåpnede hotell, Monte Feliz på Gran Canaria. Det blir mye variert trening og nydelig yoga.


Om uka

Vi skal kjenne på kontrasten og at kroppen vår trenger både styrke, puls og kraft gjennom hardere økter, men også kjenne effekten av hvile, pust og mykgjørende bevegelser. Anette og Gabriela er inkluderende, lekne, uhøytidelige og omsorgsfulle. De tilpasser og gir alternativer til øvelsene, både for de som ønsker enklere og for de som vil prøve mer utfordrende alternativer. Gabriela underviser alle yogatimer og Anette underviser all styrke/kondisjonstimer.

Det blir flere forskjellige typer styrketrening, timer med høy puls og lekne timer som Mesternes Mester, Samarbeidsøvelser og Workshop balanse/paryoga. Det blir dynamiske yogatimer som Ashtangayoga og Vinyasaflow, men også roligere timer som Soft Vinyasa og Soft Mindful yoga. På de roligere timene så er det noen ganger forskjellige pusteøvelser og korte meditasjoner med deler av yogafilosofien som tema. Vi skal også ha en gjennomgang av teknikk av utvalgte yogastillinger.

Anette skal holde et foredrag om tiden hun var med på TV 2 sin innspilling av «Øya» og forteller blant annet om hvordan kroppen og sinnet reagerer når man ikke har tilgang på vann, mat, lite søvn og er konstant redd. Du velger selv hvilke timer du ønsker å delta på og har selvfølgelig friheten til å ta en tur på egen hånd om du ønsker det. Vi legger vekt på at alle trenger egentid og pauser og har derfor alltid fri noen timer midt på dagen slik at du kan nyte sol og bad. Frokost og middag spiser vi sammen, hvis du vil.


Timebeskrivelser 

 

Pilates. Pilates prinsippene, med et høyt antall repetisjoner. Stort fokus på holdning og sterk kjernemuskulatur. Alle har egen matte og det brukes kun egen kroppsvekt.

Tabata. Høy puls og intensiv trening. Det jobbes i 20 sekunder, 10 sekunder pause, med variasjon av kondisjon og styrke øvelser. Uten utstyr. 

Samarbeidsøvelser. Kondisjon og styrke. Jobbe sammen to og to med ulike øvelser . Motivere og bruke hverandre som vekt i treningen.

Mage/Rygg, vi styrker kjernemuskulatur. Bruker kun egen kroppsvekt.

Puls er kondisjonstrening med musikk. Morsom, effektiv og med høy puls. Enkle trinn hvor koreografien er lett å følge.

Sirkeltrening trener hele kroppen. 8-10 ulike øvelser i ulike stasjoner. 1 min med hver øvelse, 3 runder.

Løping ute variert løping med intervaller og vanlig løping i ulike tempo i grupper.

Styrketrening er trening for hele kroppen som vil gjøre deg sterk i de store muskelgruppene. Tyngre vekter, få repetisjoner og effektive serier. Med utstyr.

Mesternes mester, her blir det lek og moro. Ulike aktiviteter som styrke, utholdenhet, balanse, moro og flaks. En morsom avslutning på en uke med variert trening.

Foredrag Øya Anette var deltaker på programmet Øya i 2017. Fortelle om hvordan kroppen og psyken reagerer når man ikke har tilgang på rent vann, mat, søvn og er konstant redd. 

Soft vinyasa. Vi fokuser på tilstedeværelse, pust og med bevegelser som tøyer, styrker og øker bevegeligheten.  Intensitet Lav/middels.

Soft mindfull yoga. Vi fokuser på tilstedeværelse, pust og avspenning. Vi gjør bevegelser for å myke opp kroppen og en kort meditasjon/eller konsentrasjonsøvelse. Lav intensitet.  

Ashtangayoga er en dynamisk yoga der man gjør stillingen i en bestemt rekkefølge og hvor vi har fokus på å bevege oss i takt med pusten. Øvelsene gir styrke, smidighet og balanse. Gabriela varierer med å undervise stillinger fra første og andre serien. Hun gir forskjellige alternativer til de avanserte stillingene og tilpasser yogaen etter gruppen. Intensitetsgrad middels/høy

Vinyasaflow er en dynamisk yoga hvor vi har fokus på å bevege oss i takt med pusten og med øvelser som gir styrke, bevegelighet og balanse. 

Vinyasaflow hofter. Det er litt ekstra fokus på å myke opp og styrke området hofter, hofteledsbøyer og korsrygg på denne timen. Intensitetsgrad middels

Vinyasaflow Styrkeyoga er en vinyasaflow der vi har ekstra fokus på øvelser som gir styrke. Dette er timen for deg som vil ha yoga kombinert med styrketrening. Intensitet middels/høy

Workshop BalanseVi begynner med litt oppvarming og så gjør vi øvelser to og to. En leken og uhøytidelig yogatime.

Walking meditasjon. Vi går en rolig tur og fokuserer på tilstedeværelse, pust og har også et tema fra yogafilosofien.

Pris fra: 16 598,-

Dato: 16.-23. nov 2024
Hotell: Monte Feliz
Avreise fra: Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger og Trondheim* 

*Tillegg på 500,- fra Trondheim.

Inkludert:                        

  • Fly tur & retur
  • Mat om bord på flyet
  • Bagasje + håndbagasje
  • Transport tur & retur
  • Del i dobbeltrom/studio*            
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Trening ifølge program med Gabriela og Anette
  • Hotell og treningsfasiliteter av topp klasse

* Enkeltromstillegg: 4500,-

Bestill

Kontakt oss: [email protected]


Hvem kan delta

Denne uka passer for alle som har lyst på en aktiv ferie. Vi tilpasser øvelsene.


Instruktørene 


 

Gabriela Hansen

Gabriela Hansen

Gabriela er sykepleier og har mer enn 25 års erfaring fra helsevesenet og er også diplomert massør. Hun begynte med yoga for 17 år siden og og det ble fort en viktig del av hennes liv. Det gir henne en sterkere, mykere kropp, bedre balanse, bedre søvn, takknemlighet og en indre ro. Hun ønsket å dele yogaens fantastiske verktøy med andre, så tok sin første yogalærerutdanning og startet å undervise for 12 år siden. Hun har flere spesialiseringer som gravidyoga, vinyasa, styrkeiyoga og ashtangayoga. Hun er autorisert av Manju Pattabhi Jois til å undervise ashtangayogaens første og andre serie.

Bakgrunnen som sykepleier gjør at hun har stort fokus på å tilpasse yogastillingene til den kropp man har. Hun gir ofte forskjellige alternativer til stillingene, slik at alle kan velge det alternativ som passer de best. Både for de som ønsker et lettere alternativ og for de som ønsker en ekstra utfordring. 

Ved hjelp av kunnskap, omsorg og lekenhet, så ønsker hun å skape et miljø der elevene kjenner seg trygge, avslappet og finner gleden med yoga. 

Anette Frøyland

Anette Frøyland

Anette er utdannet lærer og jobber til daglig som kontaktlærer ved en barneskole, med 21 års erfaring. I tillegg til å være lærer jobber Anette som instruktør på SATS på 10. året. Hun har sertifisering innen gruppeinstruktør, Pilates og Yoga. Nå instruerer hun ukentlig på gruppetimer som løping, spinning, Pilates, Yoga og styrketrening. Hun er også utdannet Personlig trener gjennom AFPT og etterutdannet seg med Rehabilitering. Trening er en viktig del av livet hennes, og hun setter seg stadig nye mål ved å delta på ulike løp, sykkelritt og triatlon. Anettes styrke er å motivere barn og voksne til å ha en sunn livsstil gjennom variert trening som styrke, smidighet og kondisjon. Bakgrunnen som pedagog og Personlig trener gjør at hun har mye erfaring med å se hver enkel person og hjelpe til med å tilpasse treningen. Hun sørger for å legge til rette for at treningen skal bli lystbetont, morsom og noe man gleder seg til.


Hotellet


 

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz