Padelreise med Swedish Padel Camp

Sivota Retreat – powered by Playitas

Velkommen til en padelreise i samarbeide med Swedish Padel Camp. Vi reiser til Sivota Retreat – powered by Playitas, som ligger i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet har tre nybygde padelbaner og ligger i frodige omgivelser og i gangavstand til den lille havnebyen. Sivota Retreat– powered by Playitas er et ganske nytt tilskudd i vår Playitas-familie, et sportshotell med fokus på den aktive mosjonisten. Vil du trene mer enn de fire timene med padel denn reisen har er det en rekke andre aktiviteter å velge blant.


Om uka

Denne uka vil vi hjelpe deg til å utvikle ditt spill. Det blir mue fokus på teknikk og matchspill, alt i herlige omgivelser. Vi velger reisemål som har padelbaner av høy kvalitet samt flotte hotell, deilig mat og gode muligheter for avkobling. Det er viktig for oss at all føler seg velkommen og inkluderte. Vi er nøye med detaljene slik at dere får en herlig  opplevelse sammen med oss.

Fouten massevis av padelspilling blir det tid til sol, bad, relax og hyggelig samvær. Det er 0 meter til stranda, så et bad i det turkise havet og en after training er et must etter noen svette padeltimer. Det blir også vinsmaking, utflukt til Myrina for en felles lunsj/middag og forelesning med bobler og babling.


Hvem kan være med?

Reisen passer for alle fra den aktive nybegynner til en god mosjonist og konkurransespiller. Vi legger stor vekt på personlig kommunikasjon og å få alle til å trives. Ingen skal føle seg utenfor!

Turen er også for deg som vil reise alene. Du treffer mange nye venner som du kommer til å ha det veldig gøy sammen med og skape minner for livet. Ønsker du det kan du dele rom med en annen som reiser alene så slipper du betale tillegget for å benytte et rom alene. Dette oppgir du ved bestilling.


Program

Program 26. august  Program 2. september

Programmene foreløpig og kan bli endret.

 

Pris fra: 16 798,-

Datoer: 

  • 26. aug- 2. sept. 2024
  • 2. – 9. sept. 2024 - Fullbooket

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas

Avreise: Oslo.

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur inkl. bagasje og mat om bord
  • Transport
  • Del i dobbeltrom*
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • 4 timer padel/dag.

* Enkeltromstillegg: 3 500,-

Verdt å vite om Apollo gruppereiser

Bestill reise august/september 2024

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss: [email protected]


Instruktørene på reisen

Swedish Padel Camp drives av Petra og Håkan som har base i Varberg. Swedish Padel Camp er en del av Golden Wellness AB som har mange års erfaring med å arrangere treningsreiser.

Håkan Johansson – Sertifisert padel - og tennistrener hvorav mer enn 30 års erfaring som tennistrener på heltid. Sertifisert mental coach.Oppdrag som coach samt trener innenfor ulike sporter på elitenivå i mange år. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Serifisert Personlig trener og kostrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Foreleser, helseinspirator samt trener på ulike elitelag i Sverige. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Kalle Johansson – Sertifisert padel -og tennistrener. Elitespiller i tennis. Erfaring som gruppeinstruktør i både Sverige og utenlands. Jobber ved siden av studiene med trening i familiebedriften Golden Wellness AB både som padeltrener, tennistrener og trener. 


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas