Tur- og treningsreise med Stå Sterkt

Madeira

Har du tidligere kjent på et behov for å booste energien og overskuddet i mørketida? Planlegg for dette nå i 2024, og bli med på tur- og treningsreise til magiske Madeira i november. Reisen arrangeres av Stå Sterkt og ledes av kvinnehelsefysioterapeut og personlig trener Sigrid Skille.


Om uka:

Madeira er kjent for sin vakre natur, imponerende fjell og unike flora. Øya byr på et mangfold av verdensberømte turstier, og flere av disse skal vi ut å oppleve!

Vi skal bo på fantastiske The Views Oasis som ligger ved sjøen i en rolig fiskerlandsby like øst for hovedstaden Funchal. Her vil vi ha deilige solforhold, nydelig utsikt, og treningsfasiliteter ute og inne. Hotellet vil fungere som base for de lengre utfluktene vi tar, der egen buss henter oss på morgenen og bringer oss tilbake til hotellet på ettermiddagen i god tid til middagen som er inkludert.

 


Turene:

Vi skal gå den råeste og mest berømte turstien fra Pico do Arieiro til Pico Ruivo øyas høyeste fjell på 1860 moh! Vi blir skysset til den ene toppen og vil gå i høyden med 360 graders utsikt hele veien. Turen går kun én vei og vi vil hentes ved endestasjonen og skysses rett tilbake til hotellet for mat, bading og avslapning. Hvor deilig er ikke det?

 

Videre skal vi gå opp til Pico Grande - et fjell som ruver 1660 moh. Dette er en mer bortgjemt perle med minst like fin utsikt! Her starter og slutter turen også høyt i terrenget ved det nydelige utsiktspunktet Miradouro da Boca da Corrida. Turen er ganske flat i starten og så blir det en del stigning helt mot slutten for å nå toppen.

Informasjon og bestilling

Pris fra: 17 398,-

Dato: 12.- 19. nov 2024

Avreisested: Oslo
Hotell: The Views Oasis, Madeira

Dette er inkludert:       

  • Direktefly tur/retur
  • 23 kg bagasje og håndbagajse
  • Transport tur/retur hotellet
  • Del i dobbeltrom* 
  • Halvpensjon (frokost og middag)
  • Vandringsturer inkl buss tur/retur  
  • Trening med Sigrid Skille 

* Enkeltromstillegg 3000,-

Bestill treningsreisen

Begrenset antall plasser

Kontakt oss [email protected]

Sist, men ikke minst skal vi ut på den spesielle østspissen av Madeira,">Vereda da Ponta de São Lourenço. >Å komme hit føles nesten som å komme til et annet land, hvor vi går utover mot det endeløse åpne havet og ser klippene rundt oss stupe ned i det krystallklare vannet. Denne turen er ganske flat og snill mot slitne ben, og vi tar selvfølgelig et deilig bad i enden før vi returnerer.

 


Treningene:

Det blir daglige bevegelighetstreninger hvor målet er å bevege oss skånsomt, strekke litt på muskulaturen og jobbe med smidigheten. Dette er gull for kroppen etter turer i fjellet. På dager der vi ikke går lengre turer vil det være oppbyggende styrketrening på planen. Treningene tilpasses så de kan utføres uansett dagsform, og det er også helt greit å stå over hvis du heller trenger å slappe av.

 


Mat, sightseeing og sosialt:

Madeira er kjent for god mat og god vin, og selvfølgelig skal vi kose oss også! Yte og nyte. Det er inkludert hotellfrokost og middag alle dager. Niste til turene organiserer vi i fellesskap, og turledere vil alltid bære med ekstra energibarer og drikke hvis det blir behov for det.I løpet av uka skal vi også sette av tid til sightseeing i den vakre hovedstaden Funchal. Her er det en nydelig gamleby og en praktfull botanisk hage med utsikt over byen som vi skal besøke. Sosialt utenom avtaler vi underveis, og selvfølgelig skal du få litt egentid til å kun slappe av også.


Hvem passer tur- og treningsreisen for

Denne reisen passer for deg som har gått en del på tur før. Du trenger ikke å være supermosjonist, men du må kunne gå en distanse på 10 km i ulendt terreng.

På turene vil vi gå i forholdsvis rolig tempo, nyte utsikten og ta pauser underveis.

Treningene vil kunne tilpasses av Sigrid, men du vil oppleve mest mestring hvis du trener litt styrke i forkant av turen. Det vil også være bra for kroppen inn mot denne aktive uka og de fantastiske turene.

Det er viktig å huske på at du velger helt selv hva du vil delta på. Kjenner du at du trenger en ekstra hviledag underveis, så er det helt greit! Denne uka skal gi deg et boost inn mot adventstid og jul, og det er viktig at du føler deg oppladet når du kommer hjem.

 

Det er maks 16 plasser på denne turen!


Med på turen


 

Sigrid Skille

Sigrid Skille

 

Sigrid er en sprudlende turleder og trener med et brennende engasjement for kvinnehelse.  Hun er utdannet fysioterapeut og personlig trener med en mastergrad i bevegelsesvitenskap, og har de siste 6 årene viet all sin tid til å hjelpe flere kvinner til å ta bedre vare på seg selv. Sigrid driver i dag firmaet Stå Sterkt med visjonen om akkurat det - å hjelpe flere til å stå sterkt i livene sine. Hun har stor tro på at god livsstil, fornuftig trening og mestring sammen med andre er en suveren oppskrift på livskvalitet. 

“Hvis du ønsker bli en del av et fellesskap av kvinner som står sterkt - bli med oss på turen”

 

 

 


Hotellet


 

The Views Oasis ligger flott til bare et steinkast fra strandpromenaden i den søvnige fiskerlandsbyen Caniço de Baixo, øst for hovedstaden Funchal, dit inn kan du hotellbussen. Hotellet har et bassengområde med et stort basseng og et basseng for de minste. I hotellets spa er det et innendørsbasseng og restaurantene serverer nydelig mat. Vil du ha en rolig og avslappende ferie i fine omgivelser på Madeira er dette hotellet for deg!

The Views Oasis kan friste med en vaker beliggenhet like ved strandpromenaden i Caniço de Baixo. Her finner du et stort og herlig basseng og et barnebasseng - begge med saltvann og en pool-/snackbar som serverer enklere retter på dagtid. Det store bassenget er oppvarmet vinterstid til cirka 22 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelder og i dårlig vær. Solsenger og parasoller.

Wifi er inkludert i fellesområdene. Et steinkast fra hotellet ligger det lille sentrumet i Caniço de Baixo. Vil du utforske Funchals sjarmerende gater og smug byr hotellet på transport mandag til lørdag, cirka 5 ggr/dag. Perfekt for den som vil ha det beste av to verdener! Det er cirka 12 kilometer til Funchal.