Drømmeuke med Apollo Camp

Levante – powered by Playitas, Rhodos

Apollo Camp våren 2024 – alle kvinners drømmeuke! Få en kickstart med fornyet energi, en sprekere kropp og et uthvilt sinn. Bli med på en ukes aktiv ferie til Rhodos!


Om uka

Vi skal til vårt flotte Apollo Sports-hotell, Levante – powered by Playitas som ligger på Rhodos' østkyst. Perfekt i rolige omgivelser ved Afandoustranda, med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder. På dette hotellet har vi  alt vi trenger for en vellykket treningsreise. Meld deg på allerede i dag slik at du har noe å glede deg til! Dagene fyller vi med inspirerende treningsøkter, avkobling, sol, bad, venninneprat, shopping og god mat. Velg øktene etter dagsform og humør - du bestemmer selv hvor aktiv du ønsker å være. Målet er å inspirere og tilrettelegge slik at du kommer hjem solbrun, uthvilt – og i knallform!

Du bestemmer selv hvor mye du vil trene. Det er ulik intensitet på øktene. Prøv deg på yoga, slyngetrening, boksing, strikktrening, sirkeltrening, bungee, core, dans, zumba eller crosstraining- her finner du garantert noe du synes er gøy!


Timebeskrivelser

Du bestemmer selv hvor mye du vil trene, og velger økter etter dagsform og humør. 

Beskrivelse av de ulike treningstimene

*Vi tar forbehold om endringer i programmet. 


Hvem kan bli med?

Du må ikke være i kjempeform for å bli med på denne turen da vi tilpasser treningen til det nivået du er på. Du skal kjenne mestring og glede i treningene. Kjenner du at du ikke har lyst eller ork til treningsøkt så er det ingen tvang Alt er frivillig og det viktigste er at du lytter til kroppen underveis. Se under for eksempel på hvordan en typisk dag vil se ut. 

Reiser du alene er du ikke alene, vi blir godt kjent og du vil garantert få nye venner og bekjentskaper. En uke sammen er sosialt og gøy! Det vil også bli rom for å avkobling helt alene og tid til å gjøre akkurat det du har lyst til på dagen. Litt av alt på en tur som dette!

 

Pris fra: 15 998,- 

Avreisested og dato:

Oslo 28. april og 5. mai
Trondheim 5. mai

Fullbooket 5. mai

Hotell: Levante - powered by Playitas

Inkludert:

  • Fly tur/retur
  • Bagasje + håndbagasje 
  • Mat på flyet
  • Transport t/r hotellet 
  • Del i dobbeltrom* 
  • Trening med fantastiske trenere
  • Singlet
  • All Inclusive
  • Hotell og treningsresort i toppklasse

*Enkeltromstillegg 3000,- 

Bestill Apollo camp 28.april 

Send mail til [email protected] om du vil stå på venteliste 5. mai


Instruktørene

Cathrine Wilhelmsen

Cathrine Wilhelmsen: Siden jeg var 20 år har jeg vært treningsinstruktør og hatt mange forskjellige treningstimer på ulike sentre. Å motivere og instruere i gruppetreningstimer er noe som gir meg stor glede i hverdagen. Hver eneste time. Felles treningseffekt, glede og moro er balsam for sjelen i en stressfull hverdag og TRENINGSGLEDE, det finner du i alle timene jeg holder. Hjertet mitt banker ekstra for trening med fengende musikk. Morsomme timer og god treningseffekt er fellesnevneren på absolutt alle timene mine. Gleder meg til alle de forskjellige treningsminnene vi kommer til å få sammen!

Instruktør på Apollo campen 28. april til 5. mai & 5. mai til 12. mai 2024.

Daniel Gjerde

Daniel Gjerde: Daniel har drevet Lets Yoga i 10 år, holder yoga-skole, utdanner i barneyoga og holder retreats og yogaklasser i Oslo. Med han får du servert yoga på forskjellige måter. Han er opptatt av å støtte oss som mennesker gjennom å bygge visdom og kjærlighet. Dette gjør vi gjennom den fysiske kroppen, teknikk og bevegelse. Gjennom pust og oppmerksomt nærvær (mindfulness). Og gjennom å ta bevisste valg i sinnet og tankene for å skape et indre miljø som fremmer glede i oss selv, og dermed også andre. Timene er for alle og du vil få fysiske og gode utfordringer, ærlighet og latter.

Instruktør på Apollo campen 28. april til 5. mai 2024.

Kristina Slåtsve

Kristina Slåtsve: Kristina har jobbet som instruktør innen de fleste konsepter siden aerobicens ungdom, og elsker det! Hun er utdannet lege og jobber ved medisinsk avdeling Nordlandssykehuset Bodø, men brenner for fysisk aktivitet, forebyggende medisin og finner mitt sanne jeg når jeg instruerer til høy musikk og bass i treningssalen. Jeg inspireres av å se hva andre kan få til og mestre, hvor langt den enkelte kan nå med en god trener og gode instruksjoner. Variert trening, følelse av mestring og å kunne se muligheter danner grunnlaget for en sterk og glad kropp.

Instruktør på Apollo campen 28. april til 5. mai & 5. mai til 12. mai 2024.

Stine Hartmann

Stine Hartmann: Stine er en energibunt som er utdannet personlig trener ved Akademiet for Personlig Trening. Siden hun var liten har hun drevet aktivt med ulike former for idrett, alt fra basket til tennis. Hun ønsker å gjøre trening til noe gøy, og elsker å motivere andre til å yte sitt beste!

Instruktør på Apollo campen 28. april til 5. mai 2024.

 

 

Lars Rune Haslestad

Lars Rune Haslestad: Lars Rune har jobbet som personlig trener i mange år og jobber nå som trener på Olympiatoppen Østlandet. Som trener er han veldig opptatt av du skal ha det gøy og føle mestring. Han er veldig glad i de alle bevegelsesformer, men er nok flinkere på styrke- og kondisjonstrening enn han er på dans.

Instruktør på Apollo campen 5. til 12. mai 2024.

Astrid Salthaug

Astrid Salthaug: Astrid har bred kunnskap om yoga og har undervist på en rekke yogareiser, treningshelger og conventions i Norge og utlandet. Hun er utdannet yogainstruktør innen Vinyasa yoga, Restorative yoga, Yin yoga, meditasjon og yoga nidra. I tillegg er hun sertifisert "breathwork facilitator", personlig trener og gruppetreningsinstruktør. Et perfekt innslag på en treningsreise! Hennes timer er inkluderende og legger stort fokus på at verktøy fra yoga kan være nyttig for absolutt alle.

Instruktør på Apollo campen 5. til 12. mai 2024.

Tonje Lien Wold

Tonje Lien Wold: Fysisk aktivitet skal i Tonjes verden først og fremst være gøy og gi mestring. Så tror hun man kommer dit lettere om man er mer bevisst hvordan man har det når man løper, løfter eller ligger i savasana. Hun er gruppetreningsinstruktør innenfor de fleste konsepter og jobber til daglig som journalist og fotograf.

Instruktør og koordinator på Apollo campen 28. april til 5. mai 2024.

Marius Baklid

Marius Baklid: Marius har jobbet i treningsbransjen siden 2008, og virkelig elsker trening og den livskvaliteten man får ut av en treningsfylt livsstil. Han leverer personlig trening og et bredt spekter av gruppetimer, og blir ofte omtalt som prinsen av Elixia med et stort entertainment, og fokus på å fremme helse. Han er positiv, ydmyk og engasjert, og vil møte medlemmene der de er, her og nå, og jobbe sammen mot et mål. Han liker å jobbe funksjonelt, og skape variasjon i treningen. Er nå ferdig utdannet sykepleier.

Instruktør på Apollo campen 28. april til 5. mai & 5. til 12. mai 2024.


Hotellet

 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Følg Apollo Treningscamp på Facebook – se bilder, bli kjent med instruktørene og chat med tidligere og fremtidige deltakere!

Gå til Facebookgruppen