Vinterboost med Marit Endresen

Monte Feliz, Gran Canaria

Bli med på en herlig uke fylt med treningsglede, fine folk, sol & varme i fantastiske omgivelser. Du reiser garantert hjem med et påfyll av D-vitamin, treningsinspirasjon og med mer energi enn da du kom!

Bli med Personlig trener, Marit Endresen til Apollos nye treningshotell Monte Feliz på Gran Canaria. Et nyoppusset hotell med supre treningsfasiliteter. Få et herlig avbrekk fra høstens mørketid, med variert trening, avkobling og ferie!


Om uka

Marit byr på en variert treningsuke med ulike kondisjons- og styrkeøkter, og litt yogainspirert bøy og tøy. Det blir 1 egentid-dag som kan brukes til det du trenger mest, en utflukt, mer trening eller bare avslapping. Resterende dager blir det 2 treningsøkter med Marit, og 1 økt på avreisedagen. Du får også en workshop med styrketeknikk.  Der vi blant annet skal innom knebøy, armhevinger, markløft mm. Det er i tillegg mange ulike treninger fra hotellet, som du kan delta på. Marit legger opp til å tilpasse treningen til ulike nivåer, noe hun er godt vant til. Det viktigste på turen er at DU får en god blanding av trening, avkobling, god mat og det sosiale sammen med tid for deg selv. Variasjon og mestring står i fokus når du trener med Marit. Å reise på en tur som dette, vil gi deg minner for livet og massevis av energi til hverdagen hjemme. Du velger hvor mye du vil trene, og hva du ønsker å bruke tiden til mellom øktene.Vi samles for felles middag hver kveld. Du er velkommen alene eller sammen med en venn eller partner. Reisen passer for både kvinner og menn.  

Det er begrenset antall plasser på turen så her gjelder førstemann til mølla. 


Timebeskrivelser

 • Tabata er en effektiv og trygg styrketime med egen kroppsvekt og strikk. Varighet ca 60 minutter.
 • Sirkeltrening jobber vi på ulike stasjoner og rullerer. Varighet ca ca 60 minutter.
 • Intervalltrening finner vi et område ved hotellet og utfordrer hjertemuskelen med ulike intervalldrag.Varighet ca 45 minutter.
 • Kondisjonstrening til musikk er en enkel og tøff kondisjonstime der musikken styrer tempo og puls!Varighet ca 45 minutter.
 • EMOM jobber vi med ulike styrkeøvelser i 8 eller 12 minutters intervaller. Varighet ca 60 minutter.
 • Kondisjonstrening til musikk er en enkel og tøff kondisjonstime der musikken styrer tempo og puls! Varighet 45 minutter.
 • Yogainspirert mobilitetstrening: Bøy og tøy med avspenning, ca 45 min.

Program

Program

Med forbehold om at endringer kan forekomme 

Pris fra: 14 998,-

Dato: 16.-23. nov. 2024

Hotell: Monte Feliz, Gran Canaria

Avreiser fra Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim* og Kristiansand. 

*Tillegg på 500,- fra Trondheim.

Dette er inkludert:     

 • Fly tur/retur inkl bagasje
 • Transport t/r hotellet
 • Mat på flyet
 • Del i dobbeltrom*
 • Halvpensjon (frokost og middag) 
 • Trening med Marit Endresen 

* Enkeltromstillegg 4500,-

Bestill treningsreisen til Monte Feliz


Begrenset antall plasser. Maks 20

Kontakt oss [email protected]


Hvem kan delta?

Dette er en tur for deg som har lyst å koble av fra kalde Norge, få ny motivasjon, kjenne på mestring og få masse treningsglede. Treningen kan tilpasses, og alle økter er frivillige. Det viktigste på turen er at DU får en god blanding av trening, avkobling, god mat og det sosiale sammen med tid for deg selv.


Instruktøren


 

Marit Endresen

Marit Endresen

Marit er en energisk dame som brenner for å inspirere deg til å få inn trening i en hektisk hverdag og drives av at andre opplever mestring i det de gjør. Hun er lidenskapelig opptatt av bevegelse til musikk, fjelltur, skitur og nye menneskemøter. På hennes reiser får du effektive og varierte treningsøkter, og egentid! Du får styrketrening, kondisjonstrening og bøy og tøy. Siden 2010 har hun drevet sitt eget AS og har sitt hovedvirke som personlig trener hos EVO Fitness, i tillegg til oppdrag i bedrifter og utetrening for grupper. Du kan bli mer kjent med henne her på instagram @marit_treningmedmening eller bli med i hennes gratis treningsgruppe på Facbook: https://www.facebook.com/groups/treningmedmarit Marit har jobbet i treningsbransjen ( SATS) siden 1997, som treningsveileder og gruppeinstruktør. Hun er utdannet både lærer, personlig trener, gruppetreningsinstruktør og sertifisert coach. Gift og har to tenåringsjenter.


Hotellet


 

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz