Vinterboost med Marit Endresen

Vinterboost med Marit Endresen

Velkommen med Marit Endresen til Fuerteventura for et påfyll av D-vitamin, trening, avkobling og ferie.

Fra kaldt novembermørke til solfylte Fuerteventura - høres ikke det fantastisk ut!! Bli med å få en kombinasjon av variert trening, aktivitet, egentid og felleskap, og god mat og drikke sammen med en herlig gjeng. Bli inspirert til trening og aktivitet som du også kan gjøre når du kommer hjem! Variasjon og mestring står i fokus når du trener med Marit. Å reise på en tur som dette vil gi deg minner for livet og massevis av energi til hverdagen hjemme Du velger hvor mye du vil trene, og hva du ønsker å bruke tiden til mellom øktene. Vi samles for felles middag hver kveld. Jeg gleder meg til tur og er klar for å skape minner for livet!

Slik blir uka

Det blir i gjennomsnitt to treningsøkter per dag. Marit byr på en variert treningsuke med ulike  kondisjon- og en styrkeøkter, med litt bøy&tøy med avspenning. Hver morgen (ikke avreisedagen) starter vi med en gå/løpetur eller en kondisjonsøkt med musikk. Marit legger opp til å tilpasse treningen til ulike nivåer, noe hun er godt vant til. Det viktigste på turen er at DU får en god blanding av trening, avkobling, god mat og det sosiale sammen med tid for deg selv. 

Det er begrenset antall plasser på turen så her gjelder førstemann til mølla. Jeg håper du blir med på lading sammen med meg!

 

Timebeskrivelse og timeplan

 • TABATA/STYRKE:  60 minutter. En effektiv og trygg styrketime med egen kroppsvekt og strikk. 
 • SIRKELTRENING/STYRKE: 60 minutter. Her utfordres du til å bruke vekter. Vi jobber på ulike stasjoner, og rullerer.
 • INTERVALLTRENING: 45 minutter. Vi finner et område i sanden og utfordrer hjertemuskelen med ulike intervalldrag.
 • KONDISJONSTRENING TIL MUSIKK: 45 minutter. Enkel og tøff kondisjonstime der musikken styrer tempo og puls!
 • AVSPENNING: 15-30 minutter. Fokus på pust og finne ro.
 • MAGE/RYGG: 30 minutter. Trening med egen kroppsvekt
 • BØY&TØY: 30 minutter.Yogainspirert økt
 • FULL PAKKE: 90 minutter.Kondisjonstrening til musikk + styrke overkropp+avspenning
   

Se timeplan

Informasjon og bestilling

 

Pris fra: 12 498,-

Dato: 24. november - 1. desember 2023

Avreisested: Oslo, Gardemoen

Hotell: La Pared – powered by Playitas

Dette er inkludert:     

 • Fly tur/retur inkl bagasje
 • Transport t/r hotellet
 • Mat på flyet
 • Helpensjon (frokost, lunsj og middag- drikke ikke inkludert)
 • Trening med Marit Endresen 

* Enkeltromstillegg 2500,-

Begrenset antall plasser. Maks 20

Bestill treningsreisen til La Pared

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Hvem kan delta?

Dette er en tur for deg som har lyst å koble av fra kalde Norge, få ny motivasjon, kjenne på mestring og få masse treningsglede. Treningen kan tilpasses, og alle økter er frivillige. Det viktigste på turen er at DU får en god blanding av trening, avkobling, god mat og det sosiale sammen med tid for deg selv.


Instruktøren

Marit Endresen

Marit Endresen

Marit er en energisk dame som brenner for å inspirere deg til å få inn trening i en hektisk hverdag og drives av at andre opplever mestring i det de gjør. Hun er lidenskapelig opptatt av bevegelse til musikk, fjelltur, skitur og nye menneskemøter. På hennes reiser får du effektive og varierte treningsøkter, og egentid! Du får styrketrening, kondisjonstrening og bøy og tøy. Siden 2010 har hun drevet sitt eget AS og har sitt hovedvirke som personlig trener hos EVO Fitness, i tillegg til oppdrag i bedrifter og utetrening for grupper. Du kan bli mer kjent med henne her på instagram @marit_treningmedmening eller bli med i hennes gratis treningsgruppe på Facbook: https://www.facebook.com/groups/treningmedmarit Marit har jobbet i treningsbransjen ( SATS) siden 1997, som treningsveileder og gruppeinstruktør. Hun er utdannet både lærer, personlig trener, gruppetreningsinstruktør og sertifisert coach. Gift og har to tenåringsjenter.


Hotellet

 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas