Yoga Week med Isabelle Moberg

I noen utvalgte uker tilbyr vi ekstra mye yoga på to av våre sportshotell – sammen med yogainstruktør Isabelle Moberg. Denne uka tilbys yoga i ulike former og nivåer samtidig som du kan ta del av hotellets treningsfasiliteter. 


Om treningen/yogaen

Vår meget populære yogainstruktør Isabelle Moberg leder yogatimene på denne reisen. Vi trener Hatha Yoga, Ashtanga Yoga og Vinyasa yoga. Alle timene er inkluderte og du deltar på de du ønsker. Resten av tiden er fritid og du gjør hva du selv vil.

Pranayama = Pusteøvelser.

Hatha yoga = En myk form for yoga der målet er å finne en balanse mellom fysisk og psykisk helse.

Vinyasa yoga = En dynamisk form for yoga der overgangene mellom posisjonene er flytende, det bidrar til økt blodsirkulasjon, fleksibilitet og kroppskontroll.

Sunrise Yoga = Vi ønsker sola velkommen og den nye dagen med solhilsen.

Morning Yoga = Vi starter dagen med å aktivere kroppen i en herlig flow.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuka. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er gratis og ingen forhåndspåmelding kreves!


Treningsprogrammene

Sivota Retreat 28. september 2021  La Pared 5. februar 2022

 

Informasjon om uka

Pris:
All trening gratis. Bestill bare reisen med oss til hotellet denne uka.

Hotell og datoer:
Sivota Retreat – powered by Playitas 27. sep.-4. okt. 2021.
La Pared – powered by Playitas 4.-11. feb 2022.

Dette er inkludert:

  • All yoga er gratis
  • Bestill bare fly og hotell
  • Profesjonell instruktør
  • Topp hotell- og treningsanlegg
  • For alle nivåer - alle kan delta
  • Trening, sol og samvær

Spørsmål? Send oss en e-post!

Bestill Sivota Retreat– powered by Playitas

La Pared– powered by Playitas


Isabelle Moberg

Om Isabelle Moberg

Isabelle har sin yogautdannelse fra San Francisco og har ledet mange yogareiser rundt om verden. Hun begynte som ballettlærer i 2008 og har siden da drevet med mange ulike former for trening, blant annet løping, sirkeltrening og bootcamp. Yoga er den treningsformen som har satt seg fast og ligger nærmest hjertet siden den alltid kan tilpasses og utvikles. Isabelle deler en sterk og utfordrende yoga med deltagerne. Den fører til mer energi og bedre meditasjon. Hun synes at det fine med yogaen er å føre sammen kroppen, sinnet og sjelen hvilket bidrar til en bedre helse og økt livsglede.

“Det fina med yoga är att jag kan påverka individer på djupet. Det går alltid att anpassa och utveckla yogan, vilket innebär att alla som kan andas kan yoga. Det finns inga krav eller måsten och går att utföras på alla nivåer och är så individuell vilket gör att den kan påverka på riktigt”


Hotellene

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas