Yoga Week

Isabelle Moberg

I noen utvalgte uker tilbyr vi ekstra mye yoga på våre sportshotell – sammen med yogainstruktør Isabelle Moberg. Denne uka tilbys yoga i ulike former og nivåer samtidig som du kan ta del av hotellets treningsfasiliteter. 


Om yogaen/treningen

Vår meget populære yogainstruktør Isabelle Moberg leder yogatimene på denne reisen. Vi trener Hatha Yoga, Ashtanga Yoga og Vinyasa yoga. Alle timene er inkluderte og du deltar på de du ønsker. Resten av tiden er fritid og du gjør hva du selv vil.


Timebeskrivelser

Pranayama er pusteøvelser i yoga og hensikten er å regulere kroppens flyt av prana - livsenergi.

Hatha yoga er en myk form for yoga der målet er å finne en balanse mellom fysisk og psykisk helse.

Vinyasa yoga er en dynamisk form for yoga der overgangene mellom posisjonene er flytende, det bidrar til økt blodsirkulasjon, fleksibilitet og kroppskontroll.

Sunrise Yoga vi ønsker sola velkommen og den nye dagen med solhilsen.

Morning Yoga vi starter dagen med å aktivere kroppen i en herlig flow.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken i den blå ruta over og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

 

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktørene er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell:

8.-15. sept. 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Avreise fra Oslo

Inkludert:          

  • All timene med gjesteinstruktørene  
  • Aktiviteter i følge hotellets ordinære program  
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Porto Myrina – powered by Playitas

Kontakt oss [email protected]

 


Instruktøren


 

Isabelle Moberg

Isabelle Moberg

Isabelle har sin yogautdannelse fra San Francisco og har ledet mange yogareiser rundt om verden. Hun begynte som ballettlærer i 2008 og har siden da drevet med mange ulike former for trening, blant annet løping, sirkeltrening og bootcamp. Yoga er den treningsformen som har satt seg fast og ligger nærmest hjertet siden den alltid kan tilpasses og utvikles. Isabelle deler en sterk og utfordrende yoga med deltagerne. Den fører til mer energi og bedre meditasjon. Hun synes at det fine med yogaen er å føre sammen kroppen, sinnet og sjelen hvilket bidrar til en bedre helse og økt livsglede.

“Det fina med yoga är att jag kan påverka individer på djupet. Det går alltid att anpassa och utveckla yogan, vilket innebär att alla som kan andas kan yoga. Det finns inga krav eller måsten och går att utföras på alla nivåer och är så individuell vilket gör att den kan påverka på riktigt”


Hotell


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas