Yoga Week med Isabelle Moberg

I noen utvalgte uker tilbyr vi ekstra mye yoga på våre sportshotell – sammen med yogainstruktør Isabelle Moberg. Denne uka tilbys yoga i ulike former og nivåer samtidig som du kan ta del av hotellets treningsfasiliteter. 

Om yogaen

Vår meget populære yogainstruktør Isabelle Moberg leder yogatimene på denne reisen. Vi trener Hatha Yoga, Ashtanga Yoga og Vinyasa yoga. Alle timene er inkluderte og du deltar på de du ønsker. Resten av tiden er fritid og du gjør hva du selv vil.

Pranayama = Pusteøvelser.

Hatha yoga = En myk form for yoga der målet er å finne en balanse mellom fysisk og psykisk helse.

Vinyasa yoga = En dynamisk form for yoga der overgangene mellom posisjonene er flytende, det bidrar til økt blodsirkulasjon, fleksibilitet og kroppskontroll.

Sunrise Yoga = Vi ønsker sola velkommen og den nye dagen med solhilsen.

Morning Yoga = Vi starter dagen med å aktivere kroppen i en herlig flow.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken i den blå ruta over og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

 

Informasjon om uka

Pris:
All trening er inkludert når du bor på respektive hotell. Det er bare å bestille reisen med oss til hotellet den aktuelle datoen.

Dato: 
24. sep.-1. okt. 2023.

Hotell:
Levante– powered by Playitas 

Dette er inkludert:

  • All trening med gjesteinstruktøren den aktuelle uka
  • Topp hotell- og treningsanlegg

Spørsmål? Send oss en e-post!

Bestill Levante – powered by Playitas


Instruktør

Isabelle Moberg

Isabelle Moberg

Isabelle har sin yogautdannelse fra San Francisco og har ledet mange yogareiser rundt om verden. Hun begynte som ballettlærer i 2008 og har siden da drevet med mange ulike former for trening, blant annet løping, sirkeltrening og bootcamp. Yoga er den treningsformen som har satt seg fast og ligger nærmest hjertet siden den alltid kan tilpasses og utvikles. Isabelle deler en sterk og utfordrende yoga med deltagerne. Den fører til mer energi og bedre meditasjon. Hun synes at det fine med yogaen er å føre sammen kroppen, sinnet og sjelen hvilket bidrar til en bedre helse og økt livsglede.

“Det fina med yoga är att jag kan påverka individer på djupet. Det går alltid att anpassa och utveckla yogan, vilket innebär att alla som kan andas kan yoga. Det finns inga krav eller måsten och går att utföras på alla nivåer och är så individuell vilket gör att den kan påverka på riktigt”


Hotell

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas