Charterferie med fly og hotell

Charterferie – prisgunstig og behagelig

Dette er en populær og komfortabel reisemåte til populære sol- og badereisemål verden over. Hos Apollo finner du ferdig pakkede reiser charterreiser med håndplukkede hoteller og fly til gunstige priser. Du kan velge alt fra små sjarmerende hoteller til All Inclusive, og enkelt legge til fasiliteter som transfer, leiebil og spennende utflukter.

På stedet venter som oftest Apollos personale med interessante tips og hjelp etter behov. Vil du vite mer om et hotell kan du lese hva andre gjester har skrevet om det. Da vet du akkurat hva du får og kan se fram til en fantastisk charterferie!

Hvorfor charter med Apollo?


Hvordan vil du reise?

Finn akkurat din reisemåte og se fram til en uforglemmelig ferie!

Sommerferie 2022

Gå deg vill i smale smug, utfordre deg i sjøen og rusle blant sitronlunder. Lær å danse zorba i en bakgate og prøv lokale delikatesser i en bortgjemt sjappe. Bestill sommerens ferie i dag!

Bestill sommerferie her

Høstferie

Utsett høstmørket, kulden og regnet – reis heller på eventyr eller koble av på en vakker strand med dine nære og kjære! Unn deg litt ekstra varme i år du også.

Les mer og bestill

Vinterferie

Dykk blant fargerike korallrev, smak på eksotiske frukter, slumre under en svaiende palme eller vandre gjennom tropisk landskap. Bestill vinterferie i dag og begynne å lengte.

Se hele utvalget i vinter

Vårferie

Få en forsmak på sommeren med en vårferie. På flere av reisemålene våre starter nemlig sommeren tidlig, og sola varmer allerede i april og mai. 

Reiser om våren

Ferie med barn

Våre utvalgte reisemål og hoteller som har alt som skal til for at barnefamilier skal trives.

Finn den perfekte familieferien

Voksenferie – ferie uten barn

Her finner du hoteller og reisemål som passer utmerket for deg som skal på ferie uten barn.

Les mer om våre hotell og feriesteder for voksne

Restplasser

Gjør kupp på rimelige pakkereiser med hotell og fly. Eller hva med uspesifisert bosted og billige flybilletter? Bestill i dag – reis i morgen!

Bestill en restplass

Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Vanlige spørsmål om charterreiser

Hva er en charterreise?

En charterreise er en ferdigpakket reise med fly, hotell og en fast reiselengde, som for eksempel 7 eller 14 dager. Det er smidig, prisgunstig og trygt. Tillegg som transfer og utflukter gjør det hele mye enklere også.

Hva er inkludert i en charterreise?

I en charterreise er fly og hotell inkludert. Du kan også bestille kun flyreisen. Det kaller vi rett og slett charterfly. Du kan også bestille tillegg som transfer og utflukter, og som regel handle taxfree på flyet.

Finnes det reiseledere på en charterreise?

Vi tilbyr alltid en eller annen form for service på våre charterreiser. Ofte finnes det personale på stedet, andre ganger tilbyr vi en telefonservice – døgnet rundt. Les mer om våre service-nivåer.