Multi Fitness Week

Jesper & Jimmi

Bli med på Multi Fitness week med Jesper og Jimmi på Kanariøyene! I november er de på vårt sportshotell Monte Feliz på Gran Canaria og i januar på Playitas Resort på Fuerteventura. Det blir dansefitness, styrketrening, vannaerobic, uttøying og meditasjon. Jesper & Jimmis filosofi er at trening alltid skal være morsom, men selvsagt også utfordrende.


Timebeskrivelser

TRX Suspension Training er en helt unik treningsform med strikk, der du utelukkende gjør funksjonelle bevegelser med sin egen kroppsvekt som motstand. I en TRX time kan du utføre hundrevis av øvelser, som bygger opp styrke, smidighet, balanse, mobilitet og forebygger skader - alt sammen med den intensitet som du føler deg komfortabel med. Du kommer raskt i gang, uansett hvor trent eller utrent du skulle være.

Bokwa er vanskelig å beskrive for noen som ikke har prøvd det. Bokwa er et underholdende dansefitness program, hvor du beveger seg rundt etter tegn, tall og bokstaver. Du blir revet med og kan ikke slutte for du blir fanget av musikken og stemningen. Du kan velge å gjøre trinnene helt etter boka, men det er også rom for å sette ditt eget preg på treningen og således tilpasse intensiteten til deg selv.

Bokwa Punch & Strike er en time med fokus på kampsport trening i form av slag, spark og høye knær. Her beveger du deg rundt etter de samme tegn, tall og bokstaver, som du kjenner fra den vanlige Bokwaen. Koreografien blir sakte og sikkert bygd opp, men forvent fart, svette, godt med syre i armene, smil om munnen og en smule hjernegymnastikk når vi skal koordinere alle bevegelser. Alle kan være med når vi bekjemper vår skyggemotstander.  

Attack er en høy-intens time som appellerer til både nybegynnere og erfarne. Her kombineres atletiske bevegelser med styrkeøvelser som squat og armhevninger. Du motiveres av energifylt musikk, der du presses til en optimal og givende trening. Følelsen du har etter treningen er ubeskrivelig god. 

Vandaerobics er for alle, uansett alder, kjønn og kondisjon. Vanndaerobics er en kondisjonstime med god musikk og øvelser som styrker kroppen, samtidig som du har det gøy. Du svømmer ikke, men står, går, løper og hopper på stedet - alt foregår i bassenget. Ved hver trening, trenes alle muskelgrupper og du blir sliten.

Release, Stretch & Relax er en times selvpleie for både kropp og sjel, der tempoet er i på bunn og utbyttet på topp. Det starter med muskelavslapping og bindevevsmassasje med bruk av en tennis eller golfball (denne tar du selv med). Deretter fortsetter vi med tøying, der hvert strekk varer i 45-60 sekunder, noe som resulterer i høyere smidighet og fleksibilitet. Til slutt er det avslapping for kropp og sjel med en guidet meditasjonsøvelse.

Info i uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktørene er inkludert*. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

* Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da de kan være en del av Playitas’ ordinære program.

Dato & hotell:

9.-16. nov. 2024, Monte Feliz, Gran Canaria

3.-10. jan 2025, Playitas Resort, Fuerteventura

Avreise Monte Feliz fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim.
*Med forbehold om endringer i flyavganger fra disse byene.
Avreiser til Playitas Resort fra Oslo

Inkludert:          

  • All timene med gjesteinstruktørene  
  • Aktiviteter i følge hotellets ordinære program  
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Monte Feliz

Bestill Playitas Resort 

Kontakt oss [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestetrening*. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

* Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da de kan være en del av Playitas’ ordinære program.


Om intruktørerne


 

Jesper & Jimmi

Jesper og Jimmi

Når Jesper ikke jobber i sin egen IT virksomhet og Jimmi sin klinikk med alternative behandlinger, finner oss titt i fitnessentret. Vi har begge vært instruktører siden 2013 og har tatt flere utdannelser og fått flere gruppetimer. Vår felles lidenskap er Bokwa, hvor vi begge er sertifiserte i alle fem nivåer samt de tre spesialene. Der Jesper fokuserer mer på funksjonalitet og styrketrening, er det viktig for Jimmi å få både kropp og sjel med inn i den daglige treningen. Felles for dem begge er at trening skal være gøy hver gang - også når det er slitsomt. Så med et smil om munnen og glimt i øyet er vi alltid klare til å inspirere og piske dere gjennom våre hverdagsfester, som vi ofte kaller treningstimene våre.


Hotellene


 

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort