Ny energi og styrke med Sara & Benedicte

Monte Feliz, Gran Canaria

Velkommen til en innholdsrik uke med de to erfarne gruppetreningsinstruktørene og PTene, Sara og Benedicte i november til Apollo Sports nye treningshotell på Gran Canaria, Monte Feliz.


Bli med oss på en uke med trening, sol, avslapning og nye bekjentskaper. Dette blir en uke der fokus vil være på styrke, kondisjon og mobilitets trening. Øktene vil være tilpasset alle nivåer og reiser du alene, er du ikke alene! Det blir en uke med masse sosialt og gøy!


Om uka

Dagene vil ha varierte økter og hver dag starter vi med morgenstrekk på 30 minutter. Da blir det rolig mobilitet og stretching, for å få kroppen i gang og forberede seg for dagens trening. Deretter blir det morgenjogg/Power walk i 45 min før en deilig frokost. Etter lunsj vil vi varierer treningene. Noen dager blir det en HIIT-økt på 45 min. Dette er en høyintensiv intervalltrening, hvor vi både jobber med egenkroppsvekt og frivekter. Andre dager blir det en styrkeøkt på 60 min. Da blir det en fullkroppsøkt, med fokus på tyngde og teknikk for maksimal effekt. Vi vil veilede og korrigere deg. Dette er kun et eksempel. Vi vil holde 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag.


Hvem kan delta?

Denne turen passer for alle. Sara og Benedicte vil tilpasse øktene etter ditt nivå.


Program

Programmet vil bli lagt ut når det nærmer seg avreise. 


 

Pris fra: 16 498,-

Dato & hotell

23.-30. nov. 2024 på Monte Feliz

Avreise fra: Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim.*

*Med forbehold om endringer i avreiseflyplasser. 

Dette er inkludert:     

  • Fly tur & retur
  • Mat om bord på flyet
  • Bagasje + håndbagasje
  • Transport tur & retur
  • Del i dobbeltrom*          
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Trening med instruktørene Benedicte og Sara
  • Topp hotell og treningsanlegg

* Enkeltromstillegg 4 500,- 

Bestill treningsreisen

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss [email protected]


Instruktørene


 

Sara Fjeldstad

Sara Fjeldstad

Sara har vært i treningsbransjen i mange år. Hun har 10 års erfaring som gruppeinstruktør og det er dette hun brenner for. Hun elsker å pushe og motivere, men er også nøye med å passe på at øvelser blir gjort korrekt. Sara er blid og energisk, hun er gift, mamma til 3 og er i overkant glad i trening! «Det gir meg så mye overskudd i hverdagen.
 

Benedicte Ellefsen

Benedicte er utdannet personlig trener og profesjonell danser. Hun har jobbet med trening i over 10 år som personlig trener, og instruktør og nå online coach i Fit2gether. Benedicte er en sprudlende jente med masse energi og brenner for å hjelpe andre til å pushe sine grenser, nå sine mål og få mest mulig energi i hverdagen. Hun deler daglig treningsinspirasjon, tips og triks på sine sosiale medier @benedicteellefsen.


Hotellet


 

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz