Treningsreise med tvillingene Camilla & Cathrine

Levante – powered by Playitas, Rhodos

Det blir en herlig uke fylt med treningsglede, sol og sjø i fantastiske omgivelser. Du reiser garantert hjem sprekere og med mer energi enn da du kom! Dette vil være en uke med påfyll for både hodet og kroppen. Det blir alt fra Hiit økter, styrke, mobilitet og løping. 

Om uka 

Du velger selv hva du vil trene, hvor mye og hvor hardt. På Levante – powered by Playitas er det i tillegg et bredt utvalg av  gruppetreningstimer som funksjonell trening, yoga, danseklasser, kondisjonsklasser og mye mer. Du kan også spille padel eller tennis (mot ekstra avgift) på et av hotellets baner, dra ut på SUP-brettet eller dra på sykkeltur i de vakre omgivelsene – valget er ditt! Det blir tid til avkobling, sol, bad, god mat og sosialt samvær. Vi vil at du skal reise hjem med masse ny energi og treningsmotivasjon!

Ukas program

En typisk dag kan se slik ut:

 • 8.00: Vi starter dagen med en løpetur/gåtur, eventuelt en rolig mobilitetsøkt etterfulgt av styrke/kondisjon.
 • Frokost
 • Egentid på strand/ved basseng eller sightseeing og shopping
 • Lunsj
 • Ettermiddag: Her vil du finne en god blanding av HIIT økter, spinning, ulike styrkeøkter både med utstyr og kun egen kroppsvekt) 
 • Egentid 
 • Felles middag om kvelden og sosialt 

Vi kommer til å ha en variert og fin timeplan hvor man selv velger de timene man ønsker å være med på. Du vil finne en god kombinasjon av HIIT økter, CrossFit inspirerte økter, mobilitet, løp, styrke og spinning. Med fokus på samhold, teamwork, mestring og en god dose treningsglede er vi sikre på at dette kommer til å bli tidenes uke!

Detaljert program kommer senere.

Informasjon og bestilling

Pris fra: 15 298,- 

Dato: 2. - 9. juni 2024 

Avreisested: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Hotell: Levante – powered by Playitas, Rhodos

Inkludert: 

 • Fly tur & retur
 • Mat på flyet  
 • Bagasje & håndbagasje  
 • Transport t/r hotellet
 • Del i dobbeltrom    
 • Halvpensjon (frokost og middag). Lunsj og All Incluisive kan legges til mot avgift. 
 • Trening med Camilla Aastorp Andersen.
 • Hotell- og treningsfasiliteter i toppklasse.

* Enkeltromstillegg 4 000,-  

 Bestill treningsreisen

Begrenset antall plasser.

Kontakt oss [email protected]


Hvem kan delta?

Turen passer for alle som liker å være i aktivitet, verdsetter sosialt samvær og nye opplevelser. Det vil være mulighet for individuell tilpasning og her deltar alle ut fra sine egne forutsetninger og interesser. Det er ingen krav til en spesiell treningsbakgrunn ved å bli med på denne reisen. Vi tilpasser øktene etter det nivået hver enkelt er på slik at alle kan bli med på den treningen de ønsker. Vårt fokus er mestring og treningsglede, og du velger selv hvilke økter du ønsker å delta på.

På denne turen vil du få nye bekjentskap, oppleve treningsglede og samhold. Vi har stort fokus på disse punktene, og vårt mål er at du skal komme hjem med masse treningsmotivasjon og gode minner. Husk også at dette er en tur du skal kose deg, nyte sol og varme og ha fokus på deg selv. Skulle det være noen økter du ikke ønsker å delta på, er det også greit. 


Instruktørene

Camilla Aastorp Andersen

Camilla Aastorp Andersen

Camilla, bedre kjent som Treningsfrue, har holdt treningsreiser i flere år. Hun har en smittende energi og med treningsglede i fokus elsker hun å se andre nå sine mål. 

Camilla eier og driver Skedsmo CrossFit sammen med mannen sin Jørgen. I tillegg til å trene CrossFit elsker hun løpeturer, bevegelighet og hinderløp. Hun har et stort ønske om å folkelig gjøre CrossFit, så flere av øktene vil være inspirert av dette. Når det er sagt skaleres alt til den enkelte, og du trenger ikke treningsbakgrunn for å bli med på denne turen.

 

 

Cathrine Ditleff

Cathrine Ditleff

Cathrine, også kjent som @shapeupcathrine er i overkant glad i trening og er som mange andre hektet på Crossfit. Hun har siden barn vært glad i fysisk aktivitet, og har vært innom de aller fleste idretter. Trening er viktig for henne for å opprettholde balansen i en hektisk hverdag. Det gir meg overskudd og hjelper meg til å takle hverdagen enda bedre. Hun blir rett og slett lykkelig av å trene. I tillegg trener hun for å få en sterk og velfungerende kropp. Tvillingsøsteren hennes Camilla inspirerer henne hver dag til å stå på og aldri gi seg. Hun går frem som et godt eksempel for meg med tanke på hva som er mulig å få til.


Hotellet

 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas