Puls and Strength week

Marit Endresen

Bli med Personlig Trener, Marit Endresen til idylliske Sivota Retreat i juni. Marit er en dyktig og erfaren instruktør som tilpasser treningen for ulike nivå uansett om du er nybegynner eller godt trent. Sivota Retreat er et Apollo Sportshotell med fantastiske treningsfasiliteter.


Timebeskrivelser

Tabata er en effektiv økt til musikk. Vi jobber i 4 minutters bolker. 20 sek/pause 10 sek. 4-8 runder per øvelse. Vi bruker hovedsakelig egen kroppsvekt. En mix av puls og styrke.
Mobilitetsøkt der vi arbeider gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som fungerer godt som tillegg til andre treningsformer.
Høypuls til musikk er en enkel og tøff kondisjonstime der musikken styrer tempo og puls! Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt. Trinnene er enkle og koreografien lett å følge. Timen inneholder litt hopp og løp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen.
WOD er en høy intensitet "workout off the day" Her setter vi sammen 3-5 øvelser med gitt ulikt antall som skal gjennomføres i tidsintervaller. Det kan være AMRAP ( as many round as possible)  eller EMOM( every minute on the minute) eller sirckelwork der vi jobber i 30-50 sek. per øvelse, 3-4 runder
Spinning - kondisjonstime på sykkel. Vi starter med oppvarming og følger deretter opp med enkel kondisjonstrening. Du regulere hvor hard motstand du vil ha. Opplegget i sykkeløkten kan bygge både på lengre pulstopper og på et jevnere intensitetsnivå, og du sykler både stående og sittende.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert når du bestiller reise til det aktuelle hotellet.

Avreise fra Oslo og Trondheim

Dato & hotell: 

3.-10. juni 2024, Sivota - Powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktøren
  • Trening etter hotellets ordinære program
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestll Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected] 


Om instruktøren


 

Marit Endresen

Marit Endresen

Marit er en energisk dame som brenner for å inspirere deg til å få inn trening i en hektisk hverdag og drives av at andre opplever mestring i det de gjør. Hun er lidenskapelig opptatt av bevegelse til musikk, fjelltur, skitur og nye menneskemøter. På hennes reiser får du effektive og varierte treningsøkter, og egentid! Du får styrketrening, kondisjonstrening og bøy og tøy. Siden 2010 har hun drevet sitt eget AS og har sitt hovedvirke som personlig trener hos EVO Fitness, i tillegg til oppdrag i bedrifter og utetrening for grupper. Du kan bli mer kjent med henne her på instagram @marit_treningmedmening eller bli med i hennes gratis treningsgruppe på Facbook. Marit har jobbet i treningsbransjen ( SATS) siden 1997, som treningsveileder og gruppeinstruktør. Hun er utdannet både lærer, personlig trener, gruppetreningsinstruktør og sertifisert coach. Gift og har to tenåringsjenter.


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas