Puls and cardio week

Tore Skjerpen

Få pulsen opp og kjenn at hjertet jobber!   


Om uka

Denne uka får Levante besøk av gjeste-instruktør, Tore Skjerpen som skal kjøre mange gode puls- og kondisjonsøkter i tillegg til styre og streching. Tore er en trygg og dyktig instruktør der alle er velkomne.  


Timebeskrivelser

Shape Puls er en enkel og tøff kondisjonstrening til variert og god musikk. Timen tar utgangspunkt i enkle steg, er variert og passer de fleste.  Timen avsluttes med gode styrkeøvelser med eller uten vekter og strikk. God uttøying helt til slutt.
Puls er en enkel og tøff kondisjonstrening til variert og god musikk. Timen tar utgangspunkt i enkle steg, er variert og passer best for de som har trent en stund. Timen avsluttes med en god uttøying.
Spinning 4x4 er sykkeltrening i moderat og mere krevende tempo med intervaller til god og variert musikk. 4X4 er en ideell variant der svetten siler og pulsen øker, samt ideell for god fettforbrenning. Timen avsluttes med god uttøying. Timen passer for alle.
Spinning langkjøring er sykkeltrening i moderat og mere krevende tempo til god og variert musikk. Timen avsluttes med god uttøying. Timen passer for alle, men det er en fordel at du er litt trent.
Styrke og Stretch er enkle og gode styrkeøvelser med eller uten strikk kombinert med enkle og gode strekkøvelser. Timen passer for alle.

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller reise til det aktuelle hotellet.

Dato & hotell: 

25. aug. -1. sept., Levante – powered by Playitas

Avreise fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. 

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktøren
  • Trening etter hotellets ordinære program
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Levante - powered by Playitas

Kontakt oss [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  


Om instruktøren


 

Tore Skjerpan

Tore Skjerpen

Tore har mer enn 20 års erfaring som gruppetreningsinstruktør i ulike genre, men har i hovedsak instruert i gruppetimer innen kondisjon og styrke. Ved siden av sin ordinære jobb som Controller jobber Tore i dag som instruktør ved Rapida Balanse i Bodø der han i de siste 16 årene har jobbet som fast instruktør. Trygg og god trening er Tores målsetting som instruktør.  I tillegg er Tore opptatt av at det skal være gøy på treningen, samt at treningen skal være enkel og gi et godt bidrag til en god folkehelse. Tore er også opptatt av at godt voksne skal kunne finne glede i å trene, og at treningssenteret skal være et allsted. Tore har jobbet mye med opplæring av nye instruktører, og brukes ofte som oppvarmer til ulike treningsevent. Tore mottok i 2018 arbeidsmiljøprisen på sin arbeidsplass for aktivt arbeid med fysisk aktivitet i jobbsammenheng, jobbtrivsel og forebygging av sykefravær.

 

 


Om hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas