Kraftfull Vinyasa & restituerende meditasjon

Christina Widmark

Christina besøker Apollo Sports - powered by Playitas og tilbyr en uke fylt med herlig yoga for alle. Hun vil gi deg muligheten til å øve på å få kontakt med hodet og kroppen samt oppleve hva yoga gjør for ditt nervesystem. Det spiller ingen rolle om du er en erfarne yogi eller om du aldri har prøvd yoga før. Hovedfokuset er å ha det bra i kropp og sjel og utvikle din yogapraksis gjennom å styrke din kropp og ditt indre.


Timebeskrivelser 

Morgen slow flow - er en bra start på dagen. Vi går gjennom hele kroppen med myke Hatha-øvelser og myk mini flow.

Yin yang yoga – er en kombinasjon der du både strekker kroppens bindevev (yin yoga) og styrker kroppens muskler og ledd (yang yoga. Vi starter med 30 minutters styrkende flow og går over til 30 minutters dyp strekk. Bli med og få mer energi, økt blodsirkulasjon og oksygenopptak, i tillegg til å forbedre forbrenningen og immunforsvaret.

Restorativ Yin – er og rolig og meditativ time der vi holder hver øvelse i 3-5 minutter. Dette er for å jobbe med kroppens bindevev. Du vil også få muligheten til stillhet, restitusjon og refleksjon. Hver time avsluttes med 10 minutters liggende meditasjon


Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet den aktuelle uka. Klikk på det blå bestillingslinken og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestille reisen! Ingen påmelding kreves for å være med på treningsuka.

Info om ukene

Pris: All trening disse ukene er inkludert i prisen når du bestiller en reise til respektive hotell den aktuelle uka.

Dato & hotell:

29. mars-5. april 2024, La Pared – powered by Playitas
19.-26. mai 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Christina Widmark
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill La Pared

Bestill Porto Myrina

Kontakt oss [email protected]


Om instruktøren


 

 Christina Widmark

Christina Widmark

Christina Widmark er en sertifisert yogalærer med utdanning både fra Yogaplace, Senses og The Training Academy i København. Hun har praktisert yoga og meditasjon i over 12 år og lærer bort yogaformer som Hatha, YinYoga, Yin/Yang og Vinyasa. Hennes intensjon er alltid å tilby deg nye perspektiv både i din yoga-praksis og i livet generelt. På hennes timene framheves kreativitet, kjærlighet og tydelighet og hver deltager ønskes velkommen med vennlighet og et stor tilstedeværelse. 


Om hotellene


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas