Fitness & FunWeek på Playitas

Elsker du å trene og omgås likesinnede? Bli med på den komplette treningsreisen, ett av våre absolutt mest populære arrangement med over 130 treningstimer, forelesninger og workshops på programmet. I løpet av en fullspekket uke på treningshotellet Playitas på Fuerteventura får du være med på variert trening av høy kvalitet med sol, bad, god mat, fest, underholdning og avkobling.

Fitness & FunWeek arrangeres sammen med profesjonelle instruktører fra AerobicWeekends. Du får sjansen til å bli kjent med mange nye mennesker og ha det gøy sammen med andre treningsinteresserte, de fleste fra Norden. Dette er en treningsreise i verdensklasse som gir deg både kraft, kunnskap og motivasjon.

Velg mellom flere uker, klikk på Bestill til høyre for å få mer informasjon.


Et bredt treningsprogram

Denne uken tilbyr vi et program som bugner av fristende og morsomme treningstimer som du fritt kan velge blant. Det er opp mot 20 treningstimer om dagen og mer enn 130 gruppetimer i uken ledet av våre dyktige instruktører. Treningen er for alle nivåer med treningstimer, forelesninger, workshops og aktiviteter fra morgen til kveld. Klassiske treningstimer blandet med nye konsept og treningsformer.  

Du kan f. eks. velge mellom klassisk gruppetrening som aerobics, step, pilates, core, aqua fitness og styrketrening samt dansetimer som DanZy, Zumba og Afro dance. Du kan også delta i funksjonelle og styrkebaserte timer som funksjonell trening, Cross Fitness, X-Cord, Bootcamp, sirkeltrening og HIT. Daglig tilbys roligere timer som yoga, Qi-gong og Strech & Relax.

Her kan du lese mer om Fitness & FunWeek. Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmet. 

 

 

Pris fra: 11 998,-

Dette er inkludert:

 • 130 treningstimer, workshops og forelesninger
 • Trening for alle nivåer
 • Profesjonelle instruktører
 • Fly t/r inkl. bagasje
 • Mat om bord på flyet
 • Transport
 • Del i dobbeltrom eller leilighet
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Trening, sol og samvær

​Dato og pris:

 • 24/11-1/12 2019 fra 12 498,-/person
 • 1/12-8/12 2019 fra 12 498,-/person
 • 19/1-26/1 2020 fra 11 998,-/person
 • 26/1-2/2 2020 fra 11 998,-/person
 • 15/3-22/3 2020 fra 12 498,-/person
 • 22/3-29/3 2020 fra 12 498,-/person

 

Spørsmål? Send oss en e-post eller ring 21 01 75 40

Begrenset antall plasser! Kan bestilles frem til to uker før avreise, så lenge det er plass!

Se alle treningsuker og gjesteopptredner


Hvem kan være med?

Soltilbederen, par og vennegjengen – denne uken passer for alle. Alder og nivå spiller ingen rolle ettersom det er noe for alle. På programmet står alt fra enklere timer for nybegynnere til hardere treningstimer for de som trener mye. Kanskje du bare vil komme i gang med treningen eller prøve noe nytt. Du velger selv hvilke timer du deltar på. Ingen tvang, ingen krav, bare utrolig morsomt og inspirerende. Bli ikke overrasket om du kjører på med hele fem treningstimer på en dag. 


Bo bra i sportparadiset Playitas Resort

Velg mellom leilighet på Playitas Aparthotel eller dobbeltrom /enkeltrom på Playitas Hotel. Vil du ha eget basseng kan du velge Playitas Villas.


Om instruktørene

 

AerobicWeekends profesjonelle instruktører har alltid deltakeren i fokus. Alle instruktørene arbeider med trening og utdanning på heltid og har mye erfaring, kunnskap og evnen til å ta hånd om alle gjestene på best måte. De fleste treningstimene holdes på engelsk, men forelesninger og workshops holdes på svensk.

AerobicWeekends er en av Sveriges markedsledende innen utdanning av treningsinstruktører som stadig utvikler treningsbransjen for å tilpasse seg nye tider og behov. 


Når og hvordan?

Du bestiller enkelt din reise gjennom å trykke på bestill-knappen høyst opp til høyre og fyll ut skjemaet. Der finner du også aktuelle datoer. Vi reseverer plass til deg ihht. dine ønsker, og en bestillingsbekreftelse sendes på e-post innen 1-3 dager. Ingenting er bindende før påmeldingsavgiften er betalt, den skal være oss i hende 5 dager etter bestillingen er gjort. Påmeldingsavgift og restbetaling fremgår av bekreftelses e-posten.

 


Filmer