Fitness & FunWeek med Aerobic Weekends

Playitas Resort, Fuerteventura

Elsker du å trene og omgås likesinnede? Bli med på den komplette treningsreisen, ett av våre absolutt mest populære arrangement med over 130 treningstimer, forelesninger og workshops på programmet. I løpet av en fullspekket uke på treningshotellet Playitas på Fuerteventura får du være med på variert trening av høy kvalitet med sol, bad, god mat, fest, underholdning og avkobling.

Fitness & FunWeek arrangeres sammen med profesjonelle instruktører fra AerobicWeekends. Du får sjansen til å bli kjent med mange nye mennesker og ha det gøy sammen med andre treningsinteresserte, de fleste fra Norden. Dette er en treningsreise i verdensklasse som gir deg både kraft, kunnskap og motivasjon.

Velg mellom flere uker, klikk på Bestill til høyre for å få mer informasjon.


Et bredt treningsprogram

Denne uken tilbyr vi et program som bugner av fristende og morsomme treningstimer som du fritt kan velge blant. Det er opp mot 20 treningstimer om dagen og mer enn 130 gruppetimer i uka ledet av våre dyktige instruktører. Treningen er for alle nivåer med treningstimer, forelesninger, workshops og aktiviteter fra morgen til kveld. Klassiske treningstimer blandet med nye konsept og treningsformer.  

Du kan f. eks. velge mellom klassisk gruppetrening som aerobics, step, pilates, core, aqua fitness og styrketrening samt dansetimer som DanZy, Zumba og Afro dance. Du kan også delta i funksjonelle og styrkebaserte timer som funksjonell trening, Cross Fitness, X-Cord, Bootcamp, sirkeltrening og HIT. Daglig tilbys roligere timer som yoga, Qi-gong og Strech & Relax.

Program mars 2024 

Her kan du lese mer om Fitness & FunWeek. Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmet. 

Ulike bomuligheter på Playitas Resort

På Playitas Resort er det ulike boalternativ. Leilighet, hotellrom eller hvorfor  ikke en villa med eget  basseng?

Pris fra: 14 498,-

Avreise fra Oslo

  • 15.-22. mar  2024- Fullbooket

Inkludert:

  • Fly (t/r) inkl. bagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Mat om bord på flyet
  • Del i dobbeltrom eller leilighet 
  • Halvpensjon (frokost og middag)
  • Trening, sol og samvær
  • 130 treningstimer, workshops og forelesninger
  • Trening for alle nivåer
  • Profesjonelle instruktører 

Lurer du på noe? Send oss en e-post.


Hvem kan delta?

Soloreisende, par og vennegjengen – denne uka passer for alle. Alder og nivå spiller ingen rolle siden det finnes noe for alle. På programmet står alt fra lettere økter for nybegynnere til tøffere timer for de mer treningsvante. Kanskje vil du bare komme i gang med treningen eller teste noe nytt. Du velger selv hvilke timer du vil delta på. Ingen tvang, ikke noe må, bare utrolig gøy og inspirerende. Bli ikke overrasket om du brått har vært med på hele fem treningstimer en dag!


Om Aerobic weekends

AerobicWeekends profesjonelle instruktører har alltid deltakeren i fokus. Alle instruktørene arbeider med trening og utdanning på heltid og har mye erfaring, kunnskap og evnen til å ta hånd om alle gjestene på best måte. De fleste treningstimene holdes på engelsk, men forelesninger og workshops holdes på svensk.

AerobicWeekends er en av Sveriges markedsledende innen utdanning av treningsinstruktører som stadig utvikler treningsbransjen for å tilpasse seg nye tider og behov. 


Hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort