Endorfinboost

Silje Bjørnstad

Velkommen til en uke med allsidig og variert trening som passer alle. I løpet av uka har du muligheten til å delta på ulike styrke- og kondisjonsøkter, sirkeltrening, bootcamp mm. Timene til Silje kjennetegnes av god stemning, herlig energi og masse endorfiner!

Treningstimene:

Kroppsvekttrening: Bli med på en effektiv og trygg time uten ekstra vekter, du bruker kun din egen kroppsvekt.

Styrketrening med vekter: På denne timen vil du få utfordret deg litt ekstra. Du bestemmer helt selv hvor mye vekter du vil bruke. Silje tilpasser til alle nivåer.

Sirkeltrening med stasjoner: En god og gammel slager, sirkeltrening med stasjoner, både kondisjon og styrketrening.

Kondisjonstrening med HIIT, tabata: Enkel og tøff kondisjonstime i intervaller.

Enkel aerobic: en enkel dansetime der vi bygger opp serier av øvelser

Core/kjernetrening: time med fokus på mage og rygg

Mobilitet og stretching: en god og deilig streching time der du får strukket kroppen skikkelig.

 

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktøren er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell:

27. mai-3. juni 2024 på Sivota Retreat – powered by Playitas.

Avreise fra: Oslo og Trondheim

Dette er inkludert:                    

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Silje Bjørnstad
  • Aktiviteter i følge hotellets eget program
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Sivota Retreat – powered by Playitas

Kontakt oss [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


 

Instruktør


 

Silje Bjørnstad

Silje Bjørnstad 

Silje Bjørnstad har i mange år jobbet som personlig trener, gruppeinstruktør, ernæringsrådgiver og helsejournalist. Hun skriver fast for treningsmagasinet Shape Up og hun er fast treningsekspert i VGs Vektklubb. Hver uke har Silje faste gruppetimer på treningssenteret Frisk3 i Mosjøen og som treningsinstruktør har Silje fokus på at trening skal være gøy og effektivt. Timene til Silje kjennetegnes av god stemning, herlig energi og masse endorfiner!

Instagram: @silje_bjornstad


 

Hotell


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas