Full body workout

Camilla Annaniassen

Denne uka kan du bli med på en real svettefest. Camilla vil coache og guide deg i gjennom timene på en trygg og god måte.

Det vil bli økter med og uten utstyr og kanskje vil du kjenne på noen muskler du kanskje ikke har kjent på tidligere. Uansett vil du oppleve mestring og med Camilla som trener vil det garantert bli en del latter


Timebeskrivelser

Styrke med og uten utstyr, der du kan få utfordret deg litt ekstra

Tabata der vi vil trene i intervaller på 20 sek og pause 10 sek. En effektiv og morsom økt.

Sirkeltrening med og uten utstyr der du vil få trent hele kroppen

Bootcamp er en litt tøffere time der du vil få ut litt ekstra boost

Abs & ass der du trener mage og setemuskulatur

Coretrening er en time der det blir ekstra fokus på kjerne- og ryggmuskulatur

Kettlebelltime med god instruksjon om du ikke har trent med kettlebells tidligere


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka.

For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  

Informasjon om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller en reise til hotellet den aktuelle uka. 

Dato og hotell: 19.-26. mai 2024, Levante – powered by Playitas, Fuerteventura

Avreise fra: Oslo

Inkludert:           

  • Alle timer med gjesteinstruktøren  
  • Aktiviteter ifølge hotellets ordinære program  
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Levante – powered by Playitas

Kontakt: [email protected]


Om instruktøren


 

Camilla Annaniassen

Camilla Annaniassen

Camilla Annaniassen er utdannet innen markedsføring og har i flere år jobbet i mediebransjen. Hun har kronisk migrene og synes dagene var tøffe på kontor. 2021 tok hun steget, tok utdannelse i personlig trener, kostholdsveileder og rehab trainer og sa opp jobben og begynte for seg selv både som personlig trener på senter og online coaching. Camilla har masse energi og mange smil på lager. Hun er opptatt av at kroppen skal være i balanse både fysisk og psykisk og hun virkelig elsker den nye hverdagen der hun kan hjelpe andre mennesker til en mer fysisk aktiv hverdag. 

Insta: camilla.annaniassen

 


Hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas