Body & Mind

Yvonne Peschier

Bli med oss på en herlig Body & Mind-uke med vår hollandske gjesteinstruktør Yvonne. Yvonne er yogaekspert og veileder deg gjennom timene med entusiasme for denne myke treningsformen. Uansett om du er nybegynner eller en mer erfaren yogautøver, om du er ute etter å styrke kroppen eller øke fleksibiliteten, så er Yvonnes timer for deg!


Timebeskrivelser

Energi & Styrke er en time der du med myke øvelser vekker kroppen og gjør deg klar for å få kroppen til å jobbe. Kjenn energien flyte med solhilsen, kjenn kraften i din kropp med en serie krigerposisjoner.

Hvile & avkobling er en yinyoga-times der fokus ligger på å slappe av i musklene og stimulere bindevevet. Yinyoga er en rolig og meditativ yogaform der vi holder posisjonene i lengre tid. 

Yin Yang Yoga er en herlig time med myk stretch, dyp avslapping og kraftfulle posisjoner for å få energien til å flyte.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslenken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller en reise til hotellet den aktuelle uka.

Dato & hotell:

9.-16. juni 2024, Levante - powered by Playitas

Avreise fra:

Oslo, Torp, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim

Inkludert: 

  • Alle timer med gjesteinstruktøren  
  • Aktiviteter ifølge hotellets ordinære program  
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Levante - powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected] 


Om instruktøren


 

Yvonne Peschier

Yvonne Peschier

Yvonne er alltid i bevegelse, en idrettsutøver som falt for yoga og spesialiserte seg som yogainstruktør. "På matta får du kontakt med deg selv og kjenner hva kroppen vil fortelle deg". Yvonne underviser på flere treningssentre og studios i Rotterdam og møter et variert publikum der. 
På hennes timer er det både nybegynnere og avanserte yogautøvere, og hun viser alltid alternativ slik at alle deltagere skal kunne finne den utfordringen som passer nettopp den dagen. Hun underviser også spinning, og jobber daglig som mentalhelseterapeut. 

 


Om hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas