Porto Galini

Porto Galini

  • • Mange fornøyde gjester
  • • Rolige omgivelser
  • • Herlig spa

Like ved stranda på den østre siden av Lefkas ligger Porto Galini, et stort og fint hotell for hele familien. Hotellet er bygd i gresk stil med flere mindre bygninger i omgitt av knudrete oliventrær, stolte sypresser og bougainvillea som klatrer langs veggen. Slapp av ved bassenget eller på stranda, treff nye venner i barneklubben eller spill tennis. For voksne er det et stort og fint spa.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Lokasjonen. Stranden var fantastisk.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sjarmerende Porto Galini på Lefkas består av flere bygninger som ligger på stranda i byen Nikiana, cirka 4 kilometer nord for Nidri. Her er det to hyggelige bassengområder med utsikt over havet. Barnebasseng og poolbar. Egen rullesteinstrand med solterrasse. Gratis solsenger, parasoller og håndkleservice både ved bassengene og på stranda.

I bufférestauranten Asterias serveres frokost og middag til utsikt over bassenget og havet. Det er to à la carte-restauranter der Mezzo er åpen til lunsj og Segreto er åpen til middag, bordreservasjon. I tillegg er det er bar.

Stort spa for gjester over 16 år med jacuzzi, badstue og dampbad, samt behandlinger og hamam mot avgift. I tillegg er det manikyr, pedikyr og voksing. Oppvarmet innendørsbasseng som er uten ekstra kostnad mellom kl. 9.00 og 13.00 og etter 13.30 mot avgift.

Treningsrom for gjester over 16 år. Hotellet har også tre tennisbaner for hotellets gjester. Volleyball. Kanoer og stand-up paddle (SUP) på stranda. Yogapaviljong som gjestene kan benytte, men det er ikke organiserte timer. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi inkludert i fellesområdene. Minimarked. Det er nivåforskjeller på hotellområdet. Heis kun i hovedbygningen. Leiebil anbefales for å komme inn til sentrum. Parkering på hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Lefkas

Palmyra (Lefkas)

La fine Palmyra på Lefkas bli basen for et herlig ferieopphold. Her venter et trivelig bassengområde, og det er ikke langt til de hyggelige tavernaene i Nidris sentrum. Det hyggelige personalet og den utmerkede beliggenheten gjør at gjestene komme tilbake år etter år.

Porto Ligia

Vil du bo i strandkanten ved den fine stranda med det klarblåe vannet er Porto Ligia på Lefkas hotellet for deg. I tillegg til nærheten til sjøen er det bare en kort spasertur inn til sentrum av Lefkas by. Hotellet har også et stort bassengområde og barneseksjon i bassenget. Fin hage for en avslappende stund i skyggen av et tre.

Seaview

På det lille hotellet Seaview bor du i moderne, lyse rom like ved stranda i Nidri på Lefkas. Familien Gazi eier og driver hotellet og tar deg i mot med åpne armer. Den personlige servicen og den herlige beliggenheten gjør Seaview til ett av våre Apollo Mondo Local-hoteller.

Santa Maura

Santa Maura i Nidri på Lefkas ligger i et hus fra 1850, midt i gågata og noen titalls meter fra stranda. Hotellet er pietetsfullt restaurert og har et lite, avskjermet bassengområde.

Bel Air

Bel Air er et lite hotell som ligger en kort rusletur fra rullesteinstranda i Nidri på vakre Lefkas. På hotellet er det basseng og jacuzzi og frokosten inntas i poolbaren. Hotellet er spesielt populært på grunn av sitt hyggelige personale og det utmerkede beliggenheten.

Aggelos (Lefkas)

Leilighetshotellet Aggelos ligger i utkanten av Nidri på Lefkas og passer perfekt om du ønsker kort vei til det meste, og samtidig vil ordne det meste selv i ferien. Her er det et hyggelig bassengområde med barneseksjon i bassenget og poolbar. Den stemningsfulle havnepromenaden med stort restauranttilbud ligger i gangavstand fra hotellet.

Orion (Lefkas)

Orion på Lefkas er et flott boutiquehotell for livsnytere som lengter etter en avslappende ferie. 20 meter til stranden og bare en kort spasertur til havnen i Nidri. Pene rom, en hyggelig hage og et bassengområde med utsikt over fjell og hav.

Sunwaves

Sunwaves er et lite familiedrevet hotell som ligger ved stranda i Vassiliki på den sørlige delen av Lefkas. Her har du vakker utsikt over bukta i Vassiliki fra både restauranten og det fine bassengområdet.

Georgio

Georgio er et personlig og hyggelig hotell med enkle og lyse leiligheter for to. Hit reiser du for å nyte den rolige beliggenheten. Hotellet har en herlig terrasse med bord og stoler i bassengområdet. Lefkas sentrum og Nidris stemningsfull havnpromenade ligger i passe avstand og er vel verdt et besøk.

Armeno Beach

På Armeno Beach blir du møtt av familien Kartanos som kommer til å gjøre alt for at du skal trives. Det er et hyggelig lite hotell som ligger ved stranda i Nidri i gangavstand til barer og tavernaer i området. Hotellet inngår i vårt konsept Apollo Mondo Local – populære hotell med sterk lokal forankring.

Lefko

Lefko er et pent hotell med fin beliggenhet sentralt, men også rolig i Nidri. Her bor du i fine rom eller leiligheter, har bare en kort spasertur til stranda og på hotellet er det et hyggelig bassengområde med jacuzzi.

Il Mare

Velkommen til koselige Il Mare! Et lite, familiedrevet hotell som ligger på stranda i Nidri på Lefkas. Spis noe godt i hotellets bar eller ta turen til butikkene og tavernaene i Nidri sentrum.

Captain Stavros

Captain Stavros er et populært leilighetshotell i utkanten av Nidri på Lefkas, med et koselig bassengområde og rolig atmosfære. Takket være hotellets beliggenhet bor du bare en kort spasertur fra butikker og Nidris havnepromenade, der de hyggelige tavernaene og butikkene ligger side om side.

Scorpios

Leilighetshotellet Scorpios er bygd i terrasser og har en makeløs utsikt over Perigiali og skjærgården utenfor Lefkas. Her tas du vel i mot med ekte gresk atmosfære. Fra bassengområdet og restauranten kan du sitte dagen lang og langt ut på kvelden å nyte utsikten!

Ionian Blue

Ionian Blue har en enestående beliggenhet og høy standard! Antagelig blir bassengområdet den store favoritten – ta plass i solsengen eller baren og nyt havutsikt. Hotellet har et oppvarmet innendørsbasseng og et stort utvalg av velgjørende kroppsbehandlinger.

13 Keys Suites

Aldersgrense på hotellet: 12 år 13 Keys Suites er et pent hotell som ligger like utenfor Lefkas by i gangavstand til Nidri Beach. Her bor du fine dobbeltrom og vil du ha det litt ekstra fin i ferien kan du bestille rom med eget basseng.

Olga Lounge Hotel

Olga Lounge Hotel ligger like ovenfor stranda Kariotes Beach i Lygia-bukta på øya Lefkas. Her venter en deilig og avkoblende ferie med god mat og kos ved bassenget om ettermiddagen. Få med deg en yogatime i hotellets fine hage, ta et kurs i gresk matlaging eller ta en sykkeltur i de fine omgivelsene.

Gregory's

Velkommen til sjarmerende Gregory's i Nidri på Lefkas - der eieren Verykios Grigorios og hans familie kommer til å ta vare på deg og by på den beste greske gjestfriheten. Hotellet ligger perfekt til og du nyter en familiær atmosfære og de pittoreske omgivelsene.

Elati

Elati er en liten perle som ligger midt i Nidri. På baksiden av hotellet ligger den deilige stranda – bare med den lille hotellhagen ligger i mellom – og byens mange spisesteder ligger bokstavelig talt rett rundt hjørnet.