Sist oppdatert: 25.03.20. Kl 11.00.

Informasjon om Coronaviruset

Det er ingenting vi lengter mer etter enn å begi oss ut på eventyr sammen igjen, men akkurat nå må vi først og fremst ta vare på hverandre.

Den 14. mars frarådet Utenriksdepartementet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Vi følger alltid UD’s reiseråd og har derfor stoppet alle våre reiser frem til 14. april.

For oss er din trygghet alltid vår førsteprioritet og vi forstår at det råder mye usikkerhet og bekymring og at dere har mange spørsmål – vi forsikrer deg om at vi gjør vårt aller beste i denne ekstreme situasjonen for å besvare alle henvendelser. 

Alle kunder som blir berørt vil bli kontaktet av oss i prioritert rekkefølge med informasjon om kansellering og refusjon. Men grunnet den store pågangen kan det dessverre ta litt lengre tid enn normalt, derfor vil vi også benytte muligheten til å takke for din tålmodighet og forståelse. 

Vi oppfordrer alle som skal reise om å avvente informasjon fra oss og ikke ringe oss om det ikke er svært viktig. I mellomtiden har vi nedenfor samlet informasjon som kan være til nytte. 

Ta godt vare på hverandre. Vi gleder oss til reiseportene åpner igjen, og vi kan skape nye ferieminner sammen ❤ 
 

Har ferien din blitt påvirket som følge av Coronasituasjonen?

Les mer her

Har du en reise med avreise t.o.m 14. april?

Les mer her

Har du en reise med avreise etter 14. april?

Les mer her