Treningsreise med Camp Treningslyst

Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Bli med og kickstart sommeren med Camp Treningslyst og en gjeng spreke damer  til Apollo Sports flotte Sportshotell, Porto Myrina – powered by Playitas på den greske genuine øya Limnos.

Om uka 

Treningscampen passer for kvinner i alle aldre uansett fysisk form. I løpet av uken kan du delta på yoga, pilates, bootcamp, spinning, løping, gåtur, bungee, funksjonell styrke og fjelltur. Vi holder øktene på de ulike treningsområdene på hotellets uteområde. Det er også mulighet for å spille tennis, padel og volleyball, eller ta deg en tur på SUP-brett eller i kajakk på sjøen. Vi legger opp til 4-5 økter om dagen og du velger selv hvor mange du ønsker å delta på.

Hotellet ligger nydelig til ved havet på den greske øya Limnos. Det er ca. 15 minutters gange til den autentiske byen Myrina hvor man finner hyggelige restauranter og butikker.  

I tillegg til et variert treningstilbud kan du tilbringe så mye tid du selv ønsker på solsenga, gå på shopping i gamlebyen, lese bok og nyte deilige måltider på hotellet. Ta med deg en venninne, moren din, søsteren din, eller gjør som veldig mange andre - ta turen på egenhånd! 

Ukas program

Se hele programmet

 


Hvem kan delta?

Treningscampen passer for alle aldre uansett fysisk form. Hilde og Malene tilpasser alle timer så alle kan være med på alt.

Informasjon og bestilling

Pris fra: 16 969,- 

Dato: 16. - 23. juni 2024 

Avreisested: Oslo

Hotell: Porto Myrina– powered by Playitas, Limnos

Inkludert: 

  • Fly tur & retur
  • Mat på flyet  
  • Bagasje & håndbagasje  
  • Transport t/r hotellet
  • Del i dobbeltrom    
  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag). 
  • Trening med Hilde og Malene.
  • Hotell- og treningsfasiliteter i toppklasse.

* Enkeltromstillegg 3 200,-  

 Bestill treningsreisen

Begrenset antall plasser.

Kontakt oss [email protected]


Instruktørene


 

Hilde Rørvik Nordstrand

Hilde Rørvik Nordstrand

Hilde er en erfaren treningsinstruktør med over 10 år i treningsbransjen og har en master i Idrettsvitenskap fra Norges Idretthøgskole. Hun har i mange år levert gruppetreningstimer til flere titalls bedrifter i Oslo, kjørt gruppetimer på Sats Solli plass, bootcamper i Frognerparken og trappetrening i Holmenkollen. På treningscampen vil hun være ansvarlig for bootcamp, bungee, styrke, løpetimer, fjelltur og spinning. Hilde har satset på hinderbaneløp i flere år og elsker å løpe i fjella. Etter 10 år i Oslo har hun flyttet hjem til Sunnmøre og bor nå på Valderøya, like utenfor Ålesund. Til daglig jobber hun på 110-sentralen Møre og Romsdal. Utover dette har hun siden 2015 arrangert treningscamper i inn- og utland. Nå er tiden inne for å teste ut et av Apollos hotell på vakre Limnos. Hun gleder seg veldig til en uke fullstappet av trening, sol, skravling, turer til gamlebyen, fjelltur, morgenbad og turneringer… U name it! Hilde er en ekte energispreder som elsker livet på treningscamp!

 

 

Malene Lamark 

Malene Lamark 

Malene mener at nøkkelen for å ha kontinuitet i treningen er å finne noe man liker å gjøre. På treningscamp kan man teste nye ting og kanskje finne en ny favorittaktivitet. Malene har 15 års erfaring som gruppetreningsinstruktør i ulike produkter. På treningscampen vil hun være ansvarlig for pilates, yoga, høypuls og miniband workput. Malene tilpasser timene slik at alle kan være med og føle mestring. Bli med på Malenes timer for å roe ned kropp og sinn, samt få en energiboost! Til vanlig bor Malene i Oslo og jobber som senterleder og gruppetreningsinstruktør på SATS Storo. Hun har vært med Hilde på treningscamp siden 2017 og gleder seg til å tilbringe en uke i sol og varme sammen med en gjeng sprudlende damer! 


Hotellet


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas