SHAPE UP treningsreise

Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

SHAPE UP treningsreise til sportshotell på den vakre, greske øya Limnos! Bli med Hanna Sundquist på en fantastisk treningsreise spekket med unike treningsopplevelser i idylliske omgivelser, nydelig mat, bra folk og topp stemning. Målet med denne reisen er at du skal sitte igjen med masse ny inspirasjon, motivasjon og ikke minst et overskudd av energi du tar med deg hjem til hverdagen igjen. Dette er den perfekte forlengelsen av sommeren.


Om uka

Her kommer du til å få en variert treningstimeplan med blant annet bootcamp, tabata, crossfit-inspirerte økter, løping, styrketrening og ikke minst yoga. Yogainstruktør vil bli annonsert snart! Det blir utflukter i skjønne naturomgivelser på Limnos, svette økter i WOD-boxen utendørs og morgenyoga på stranda. Det er også muligheter for å spille padel, dra på sykkeltur eller å legge ut på SUP-tur. Her er det bare å velge å vrake i alle aktiviteter du måtte ønske. Du er med på de øktene du selv ønsker. Kom enten alene eller sammen med en venn. Her vil du garantert møte noen likesinnede. Hanna gleder seg til å samle en skikkelig god gjeng på tur!


Program

Vi legger opp programmet på siden som pdf. Eventuelt også timebeskrivelser

Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmets innhold og tider.
Fullstendig program blir tilsendt 2 uker innen avreise.


Hvem kan delta?

Denne reisen passer for alle, uavhengig av nivå, kjønn og alder. Opplegget kan tilpasses ut ifra nivå slik at du vil oppleve mestring og fremgang, uansett hvilket utgangspunkt du har. Denne turen er perfekt for deg som ønsker en kickstart på treningshøsten og ny inspirasjon og kunnskap du kan ta med deg i egen treningshverdag. 

Pris fra: 16 498,-

Dato & hotell

1.-8. sept. 2024 på Porto Myrina – powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:     

  • Fly tur & retur
  • Mat om bord på flyet
  • Bagasje + håndbagasje
  • Transport tur & retur
  • Del i dobbeltrom*          
  • Halvpensjon (frokost & middag), lunsj for hele uka kan kjøpes for 1250,-
  • Variert og morsom trening flere ganger om dagen sammen med Hanna Sundquist og en dyktig yogainstruktør
  • Topp hotell og treningsanlegg

* Enkeltromstillegg 4000,- 

Bestill treningsreisen

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss [email protected]


Instruktørene


 

Hanna Sundquist

Hanna Sundquist

Hanna er utdannet journalist, personlig trener og gruppeinstruktør. De siste åtte årene har hun vært redaktør for Norges største treningsmagasin, SHAPE UP. Her har hun blant annet skrevet utallige helserelaterte artikler, intervjuer og inspirasjonssaker. I tillegg har hun trent tusenvis av mennesker på SHAPE UPs store arrangementer som Shape Up Weekend, Convention og tidligere treningsreiser. Hanna brenner for at andre skal oppleve treningsglede og å føle seg BRA i egen kropp. Selv har hun to barn på tre og ett år, og har virkelig fått kjenne på hvor vanskelig det kan være å ta vare på seg selv i hverdagskaoset. Derfor har hun blitt en mester på effektive økter som funker og som ikke minst er morsomme å gjennomføre. Nå gleder hun seg til å bli kjent med deg på tur!

Hanne Sofie Herland

Hanne Sofie Herland

Hanne har jobbet som personlig trener og instruktør på fulltid i over 10 år, Hun er kjent for sitt smittende positive vesen, og er lidenskapelig opptatt av å inspirere og motivere til å finne treningsglede, få en kropp uten vondter med mer livsglede og energi. HUn er autorisert Yoga instruktør (RYT540) fra Thailand og Indonesia i Vinyasa yoga, yin yoga med massasje, hatha & prenatal yoga. Hun har også en master i entreprenørskap og innovasjon med spesialisering i trening og ernæring fra Australia. I tillegg har hun jobbet som danseinstruktør, er sertifisert meditasjon coach, dao Yin yoga kurs og nyeste kurs i; elemental flow + chakras.

 

Hanne underviser online og i Oslo for privatpersoner, grupper, bedrifter, Naardic, Myrens Sportssenter, SiO Athletica, Bull Active & Ambassaden trening. Hanne brenner for variert trening, og ønsker å ta deg med på en reise for å inspirere til livsstilsendring.Optimalt for helsen mener hun er en balanse mellom styrke, yoga, kondisjon, mindfulness og meditasjon. I tillegg til et sunt og næringsrikt kosthold med rom for å nyte god mat du liker med. Lidenskapen for denne kombinasjonen onsker hun å dele på sitt yoga- og styrkeretreat. Forvent hennes magic touch – massasje i timene vi er på yogamatta!

Fun fact; da Hanne jobbet fulltid for Barry’s Bootcamp (2014-2016) var kallenavnet på nettsiden «ulv i fåreklær», ser snill ut men kan være tøff!


Hotellet


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas