Se flere treningsreiser i treningskalenderen vår!

Treningsreise med magasinet IFORM

Bli med på en uforglemmelig treningsreise med magasinet IFORM! En uke der ledere og deltagere fra hele Norden møtes fulle av energi og med en felles interesse for trening og helse. Basen vår er det femstjerners hotellet Pilot Beach i Georgiopolis på Kreta.

Fra morgen til kveld kan du trene og bli inspirert av IFORM’s dyktige og engasjerte instruktører. Vi har satt sammen et drømmeprogram, som blant annet omfatter morgenyoga med havutsikt, løping og fotturer i de omkringliggende olivenlundene, effektiv intervalltrening, styrketrening på nye, morsomme måter, fartsfylte dansetimer, vannaerobics, fottur i Imbros-ravinen (merk at denne turen må forhåndsbestilles!) og mye, mye mer. Alle kan være med uansett nivå.

Du kan også se frem til maten. Kretas versjon av Middelhavskjøkkenet skal være verdens sunneste. Og det er akkurat like lekkert som det er nyttig, med masse grønnsaker, olivenolje, fisk og skalldyr. En hel del av de grønnsakene kan du finner på bufféen dyrkes på hotellet, og hotellet produserer til og med sin egen olivenolje. 

Fire kvelder holder instruktørene foredrag og gir deg flere idéer og redskap for et bedre og sunnere liv. Erfaringen fra tidligere IFORM-reiser er at deltagerne reiser hjem fulle av ny energi og inspirasjon. Tilstrekkelig for å nå de målene som man har drømt om i årevis. Eller så kommer man hjem med helt nye mål – og drivkraften for å nå dem. Se programmet her.

Aktuelle avreisedatoer:

Denne reisen har utgått!

Pris fra: 12 998,-

Begrenset antall plasser! Bestill senest 6. april, så lenge det er plasser.

Greit å vite

Litt av hvert som er bra å vite før reisen.

Hvem kan delta?

Alle kan delta uansett treningsnivå. Det kommer til å være et titalls treningstimer om dagen å velge mellom med alt fra yoga, dans, core og tabata-trening til power walk og intervall-løping. Reiser du alene kan du dele rom med en av samme kjønn, ellers betaler du litt ekstra for enkeltrom.

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur til Kreta fra Stockholm, Gøteborg, København, Billund, Helsingfors eller Oslo
  • Opphold (del i dobbeltrom) på Pilot Beach
  • Transport t/r hotellet og mat på flyet
  • Halvpensjon (frokost/middag)
  • Trening med instruktør i følge program.

Magasinet IFORM

IFORM er magasinet for alle kvinner som vil bli den sunneste, sterkeste og gladeste versjonen av seg selv – ved hjelp av trening, kost og motivasjon. I IFORM presenteres de siste, beste og enkleste metodene for å oppnå resultater på en morsom måte. Utover det inneholder magasinet inspirasjon til hvordan man utfordrer seg selv med både store og små mål, og oppnår dem, selv i en stresset hverdag.