Treningsreise med magasinet iFORM FULLBOOKET!

Bli med på en uforglemmelig treningsreise med magasinet iFORM! En uke der ledere og deltagere fra hele Norden møtes fulle av energi og med en felles interesse for trening og helse. Basen vår er det femstjerners hotellet Pilot Beach i Georgioupolis på Kreta.

Fra morgen til kveld kan du trene og bli inspirert av iFORMs dyktige og engasjerte instruktører. Vi har satt sammen et drømmeprogram, som blant annet omfatter morgenyoga med havutsikt, løping og fotturer i de omkringliggende olivenlundene, effektiv intervalltrening, styrketrening på nye, morsomme måter, fartsfylte dansetimer, vannaerobics, fottur i Imbros-ravinen (merk at denne turen må forhåndsbestilles!) og mye, mye mer. Alle kan være med uansett nivå.

Du kan også se frem til maten. Kretas versjon av Middelhavskjøkkenet skal være verdens sunneste. Og det er akkurat like lekkert som det er nyttig, med masse grønnsaker, olivenolje, fisk og skalldyr. En hel del av de grønnsakene kan du finner på bufféen dyrkes på hotellet, og hotellet produserer til og med sin egen olivenolje. 

Fire kvelder holder instruktørene foredrag og gir deg flere idéer og redskap for et bedre og sunnere liv. Erfaringen fra tidligere iFORM-reiser er at deltagerne reiser hjem fulle av ny energi og inspirasjon. Tilstrekkelig for å nå de målene som man har drømt om i årevis. Eller så kommer man hjem med helt nye mål – og drivkraften for å nå dem.

Se program

Programmet er preliminært og endringer kan bli gjort.  

Hvem kan delta?

Alle kan delta uansett treningsnivå. Det kommer til å være et titalls treningstimer om dagen å velge mellom med alt fra yoga, dans, core og tabata-trening til power walk og intervall-løping. Reiser du alene kan du dele rom med en av samme kjønn, ellers betaler du litt ekstra for enkeltrom.

 


 

Tur gjennom Imborsravinen

Bli med på en kilometer lang tur gjennom den vakre Imbrosravinen, som etter storesøster Samaria er Kretas mest populære ravine. Under andre verdenskrig ble ravinen brukt som evakueringsrute for de tusentalls briter som var på vei til Egypt.

Turen går blant annet gjennom Imbrosravinens smaleste del som er mindre enn to meter, og med vegger som reiser seg opp mot 300 meter. Vel fremme i byen Komitades blir busstur til Frangokastello, som er ett venetiansk fort som ligger ovenfor en vakker strand.

Dette er en heldagstur og gode tursko kreves på utflukten.
Utflukten bestilles samtidig med bestilling av reisen. Pris 600 nok. 

Pris fra 13 498,-  FULLBOOKET!

Dato: 30. april-7. mai 2022 

Avreisesteder: Oslo.

Hotell: Pilot Beach 

Dette er inkludert:

  • Fly t/r med innsjekket bagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Mat på flyet (standardmåltid)
  • Del i dobbeltrom
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Gruppetrening, forelesninger og andre aktiviteter i følge programmet.

*Enkeltromstillegg 3000,-

Bestill iFORM treningsuke
Begrenset antall plasser!
Kontakt oss:
Telefon: 21 01 75 40
E-post: [email protected]
Åpningstid: mandag-fredag 9.00-15.00

 

Om Magasinet iForm

iFORM er magasinet for alle kvinner som vil bli den sunneste, sterkeste og gladeste versjonen av seg selv – gjennom trening, kost og motivasjon. iFORM presenterer de siste, beste og enkleste metodene for å oppnå resultater på en morsom måte. Utover det inneholder magasinet masse inspirasjon om hvordan man utfordrer seg selv med både store og små mål, og oppnår dem, selv en stresset hverdag.
Les om treningsreisen på iForms hjemmeside. 


 

Med på turen/om lederne

Inger Eik Ravndal

Inger Eik Ravndal – kjører styrketimer på treningsreisen

Inger er 41 år og utdannet personlig trener. Hun er Soma Move- og kettlebellinstruktør, og veldig godt kjent med HIIIT og heftige intervaller. Til daglig jobber hun som pt i Stavanger og for det nye, interaktive (virtuelle) treningstilbudet Naardic. Hun har masse energi og hjelper deg med å yte det lille ekstra på bootcamp-timer på stranda og morsomme styrketimer med fokus på rumpe, lår og kjernemuskulatur.

Instagram: @ingereikravndal_pt

Siri Jona Nordén

Siri Jona Gold Nordén – treningsreisens gruppeinstruktør

Siri elsker all form for trening, der energi og musikk står i sentrum og derfor instruerer hun i alt fra dans og step til pump og HIT. Siri har vært en del av iFORMS treningsreiser i tre år og i hennes timer blir det garantert mye latter og god stemning. Timene hennes gir alle helt enkelt en fantastisk opplevelse, uansett alder, form og motorikk.

Sara Møller Christensen – iFORMs sjefsredaktør 

Sara Møller Christensen – iFORMs sjefsredaktør 

Som iFORMS sjefsredaktør har Sara god oversikt over hva som interesserer leserne når det gjelder helse. Vil du vite mer om magasinet og det vi skriver om der er hun den rette person å spørre. Dessuten elsker Sara nesten alle typer trening, og hun hjelper til med å spre god energi i mange av de øktene som du kan delta på i løpet av uka. Sara foreleser også om treningsmotivasjon.  

Yogaintruktør Susanne Lidang

Susanne Lidang - treningsreisens yogainstruktør

Susanne underviser i Hatha yoga og er forfatter av to populære bøker om nettopp yoga. På våre treningsreiser starter hun dagen med å guide deg gjennom morgenyogaen mens solen stiger opp på himmelen. Susanne har også workshops denne uka der du får mulighet til å gå i dybden på rygg, nakke og skuldre. Susannes yoga timer er for alle uansett nivå, og hun sender alltid hjem sine elever med gode verktøy for å kunne fortsette med yogaen hemma. 

 

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer - trenings- og ernæringsekspert  

Martin har vært trener på mer enn ti treningsreiser- og helger, og når han ikke er med i iFORM holder han foredrag og underviser. Martin har skrevet den populære boken "Antiinflammatorisk kost” og er en av Europas ledende eksperter på området. Gjennom årene har han hjulpet tusenvis av mennesker med nettopp kost og trening. Trening på stranden og i havet, turer til fots og morsomme konkurranser som f. eks. intervallstafett, er noen av de tingene som Martin kommer til å ordne på treningsreisen, utover sin populære forelesning selvsagt!

Michaela Sperring

Michaela er helserådgiver, sertifisert kost- og treningskonsulent med fokus på mental helse. Har vokst opp på fotballbanen både som elitespiller og trener. Koordinator på flere av Apollo Sports reiser og på hjemmebane driver hun eget selskap med fokus å inspirere og utvikle menneskers helse. Med latter, energi og profesjonell innstilling inspirerer hun og berører deltakerne gjennom hele uka.

Hotellet

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en herlig ferieoase med flere basseng like ved stranda på vestre Kreta. Solsenger, parasoller og basseng-/strandhåndklær tilbys uten kostnad. For den aktive er det gratis treningsrom, tennis, basketball bane og minifotball. Det er også utleie av terrengsykler. Ønsker du bare å slappe av kan du ta turen inn i hotellets store spa

Les mer om Pilot Beach