Treningsreise med magasinet iFORM!

Bli med på en uforglemmelig treningsreise med magasinet iFORM! En uke der ledere og deltagere fra hele Norden møtes fulle av energi og med en felles interesse for trening og helse. Basen vår er det femstjerners hotellet Pilot Beach i Georgioupolis på Kreta.

Fra morgen til kveld kan du trene og bli inspirert av iFORMs dyktige og engasjerte instruktører. Vi har satt sammen et drømmeprogram, som blant annet omfatter morgenyoga med havutsikt, løping og fotturer i de omkringliggende olivenlundene, effektiv intervalltrening, styrketrening på nye, morsomme måter, fartsfylte dansetimer, vannaerobics, fottur i Imbros-ravinen (merk at denne turen må forhåndsbestilles!) og mye, mye mer. Alle kan være med uansett nivå.

Du kan også se frem til maten. Kretas versjon av Middelhavskjøkkenet skal være verdens sunneste. Og det er akkurat like lekkert som det er nyttig, med masse grønnsaker, olivenolje, fisk og skalldyr. En hel del av de grønnsakene kan du finner på bufféen dyrkes på hotellet, og hotellet produserer til og med sin egen olivenolje. 

Fire kvelder holder instruktørene foredrag og gir deg flere idéer og redskap for et bedre og sunnere liv. Erfaringen fra tidligere iFORM-reiser er at deltagerne reiser hjem fulle av ny energi og inspirasjon. Tilstrekkelig for å nå de målene som man har drømt om i årevis. Eller så kommer man hjem med helt nye mål – og drivkraften for å nå dem.

Programmet for uka er snart klart og vil bli lagt ut her. I mellomtiden kan du se programmet fra 2022. Årets program vil være nogenlunde det samme som i 2022. 
 

Se programmet fra turen i 2022
 

Hvem kan delta?

Alle kan delta uansett treningsnivå. Det kommer til å være et titalls treningstimer om dagen å velge mellom med alt fra yoga, dans, core og tabata-trening til power walk og intervall-løping. Reiser du alene kan du dele rom med en av samme kjønn, ellers betaler du litt ekstra for enkeltrom.

Pris fra 13 998,-  

Dato: 22. til 29. april 2023 

Avreisesteder: Oslo.

Hotell: Pilot Beach 

Dette er inkludert:

 • Fly t/r med innsjekket bagasje
 • Transport t/r hotellet
 • Mat på flyet (standardmåltid)
 • Del i dobbeltrom
 • Halvpensjon (frokost & middag)
 • Helpensjon kan legges til for 2500,-
 • Gruppetrening, forelesninger og andre aktiviteter i følge programmet.

*Enkeltromstillegg 3000,-

Bestill iFORMs treningsuke
Begrenset antall plasser!
Kontakt oss:
Telefon: 21 01 75 40
E-post: [email protected]
Åpningstid: mandag-fredag 9.00-15.00

 

Valgfritt tillegg på reisen

Imbrosravinen

Tur gjennom Imborsravinen

Imbrosravinen er en av de mest populære ravinene for fotturer på Kreta etter Samariaravinen. Den er en cirka 7 kilometer lang kløft og ligger nært Chora Sfakion sør på Kreta. Imbros går parallelt med Samariaravinen. Den smaleste delen av kløfta er bare 160 cenimeter bred og veggene opp til 300 meter høye. Imbros slutter ved Kommitades by, derfra tar vi bussen til Frangokastello og den nydelige stranda.

Vanskelighetsgrad: Vanskelig
Turens lengde: cirka 7 kilometer
Turens varighet: cirka 6 timer
Varighet inkl. transport: Heldagstur

Du legger til utflukten i forbindelse med påmelding til treningsreisen.

Pris: Opplyses på reisen

 

Ta med:

 • Trailsko, fjellstøvler med godt grep (vannavvisende)
 • Ryggsekk
 • Regnjakke, allværsjakke (vår og høst)  
 • Vann, energibarer/drikke og et måltid, lunsj er ikke inkludert (det er ingen restauranter eller butikker langs ruta, kun ved start og slutt)
 • Toalettpapir
 • Badetøy for deg som ønsker et forfriskende bad

 

Om Magasinet iForm

iFORM er magasinet for alle kvinner som vil bli den sunneste, sterkeste og gladeste versjonen av seg selv – gjennom trening, kost og motivasjon. iFORM presenterer de siste, beste og enkleste metodene for å oppnå resultater på en morsom måte. Utover det inneholder magasinet masse inspirasjon om hvordan man utfordrer seg selv med både store og små mål, og oppnår dem, selv en stresset hverdag.
Les om treningsreisen på iForms hjemmeside. 


 

Med på turen/om lederne

Inger Eik Ravndal

Inger Eik Ravndal – kjører styrketimer på treningsreisen

Inger er 41 år og utdannet personlig trener. Hun er Soma Move- og kettlebellinstruktør, og veldig godt kjent med HIIIT og heftige intervaller. Til daglig jobber hun som pt i Stavanger og for det nye, interaktive (virtuelle) treningstilbudet Naardic. Hun har masse energi og hjelper deg med å yte det lille ekstra på bootcamp-timer på stranda og morsomme styrketimer med fokus på rumpe, lår og kjernemuskulatur.

Instagram: @ingereikravndal_pt

Irene Brøndum

Irene Brøndum

Irene har jobbet for iFORM i over 10 år, og nå skal hun bidra til at du får ditt livs treningsreise. I tillegg til å være redaksjonssjef er hun klinisk ernæringsfysiolog og vet nesten alt om mat, så her er det ingen grunn til å være tilbakeholden med spørsmål ved bufféen. Irene elsker å bevege kroppen, så du møter henne garantert på trening. Ellers kan du glede deg til hennes foredrag om å gå fra overvektig sofagris til løpeglad grønnsakelsker.

Yogaintruktør Susanne Lidang

Susanne Lidang - treningsreisens yogainstruktør

Susanne underviser i Hatha yoga og er forfatter av to populære bøker om nettopp yoga. På våre treningsreiser starter hun dagen med å guide deg gjennom morgenyogaen mens solen stiger opp på himmelen. Susanne har også workshops denne uka der du får mulighet til å gå i dybden på rygg, nakke og skuldre. Susannes yoga timer er for alle uansett nivå, og hun sender alltid hjem sine elever med gode verktøy for å kunne fortsette med yogaen hemma. 

 

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer - trenings- og ernæringsekspert  

Martin har vært trener på mer enn ti treningsreiser- og helger, og når han ikke er med i iFORM holder han foredrag og underviser. Martin har skrevet den populære boken "Antiinflammatorisk kost” og er en av Europas ledende eksperter på området. Gjennom årene har han hjulpet tusenvis av mennesker med nettopp kost og trening. Trening på stranden og i havet, turer til fots og morsomme konkurranser som f. eks. intervallstafett, er noen av de tingene som Martin kommer til å ordne på treningsreisen, utover sin populære forelesning selvsagt!

Michaela Sperring

Michaela er helserådgiver, sertifisert kost- og treningskonsulent med fokus på mental helse. Har vokst opp på fotballbanen både som elitespiller og trener. Koordinator på flere av Apollo Sports reiser og på hjemmebane driver hun eget selskap med fokus å inspirere og utvikle menneskers helse. Med latter, energi og profesjonell innstilling inspirerer hun og berører deltakerne gjennom hele uka.

Hotellet

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en herlig ferieoase med flere basseng like ved stranda på vestre Kreta. Solsenger, parasoller og basseng-/strandhåndklær tilbys uten kostnad. For den aktive er det gratis treningsrom, tennis, basketball bane og minifotball. Det er også utleie av terrengsykler. Ønsker du bare å slappe av kan du ta turen inn i hotellets store spa

Les mer om Pilot Beach