Finn indre ro med yoga

Cecilie Eggen

Kunne du tenke deg en litt annerledes start på julehøytiden? Bli med når Cecilie Eggen tar deg med på en yogareise på La Pared- powered by Playitas. Denne uka vil du få prøve deg på ulike sjangre av yoga med en trygg og nydelig yoga-trener.

Det som er så fint med yoga er at timene kan tilpasses uansett om man har et vondt kne eller stiv hamstring. Cecilie Eggens motto og mantra som hun vil vise denne uken er at «yoga er for alle»!


Timebeskrivelser

Morgenflyt  (45 minutter) En myk og dynamisk morgentime hvor vi vekker kroppen og får opp energien med yogaflow i et rolig tempo som passer for alle. En deilig start på dagen som får kropp og sinn i balanse.

Yang & Yin (60 minutter) Med både yang-yoga, den dynamiske, varmende, aktive yogaen og den rolige, myke, svalende yin-yogaen i samme time, får du det beste fra begge verdener. Her begynner vi med bevegelse og flyt, og roer ned med behagelige yin-øvelser og avslappende pust.

Vinyasa Flow (75 minutter)Vinyasa flow kjennetegnes av at vi beveger oss etter pusten, og dermed skaper en dynamisk flyt. Timen bygges opp rundt et tema ved at øvelsene gradvis varmer opp, styrker og strekker muskler, bindevev og ledd. Dette er ofte en litt mer leken time som bygger styrke, balanse, gir smidighet og mentalt fokus. Vi avslutter med deilig avspenning i Savasana.

Yin Heaven (60 minutter) Hvis yang er solen, er yin månen - med alle dens kvaliteter: rolig, svalende, fokusert og innadvendt. En yintime er nydelig etter en dag i aktivitet, men også for de dagene du har behov for å roe ned i både kropp og hode. Her bruker vi tid i hver posisjon for å gi kroppen og sinnet tid til å lande. Yin yoga virker avstressende, myker opp stivheter og er dessuten veldig fint for bindevevet. 

Terapeutisk yoga (45 minutter) Denne yogatimen er mild, myk og stressreduserende, og passer for alle kropper - spesielt for dem som har litt vondter her og der. Her gir vi litt ekstra god omsorg til rygg, nakke og skuldre. 


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka.

For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  

Informasjon om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller en reise til hotellet den aktuelle uka. 

Dato og hotell: 15. - 22. des. 2023, La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura

Avreise fra: Oslo

Inkludert:           

  • Alle timer med gjesteinstruktøren  
  • Aktiviteter ifølge hotellets ordinære program  
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill La Pared – powered by Playitas

Kontakt: [email protected]


Om instruktøren

Cecilie Eggen

Cecilie Eggen

Cecilie begynte med yoga på tidlig 2000-tallet og elsket det fra første stund! Nå er hun 500-timers sertifisert YogaWorks vinyasa yogalærer, yin-yogalærer samt har teacher training i myofascial release fra Yoga Medicine i tillegg til diverse kurs og workshops. Hun tilbyr yogatimer i flere sjangre. Spesialitetene er vinyasa yoga, yin yoga, yin & yang og terapeutisk yoga. 

- Jeg elsker roen og styrken som yoga gir, det deilige pusterommet og den ofte sårt tiltrengte egenomsorgen som vi ikke alltid klarer å skape tid og rom for i hverdagen vår. Jeg synes for øvrig at yoga er verdens beste “selvutviklingsverktøy”! Timene på matten gir en så fin anledning til fullt fokus på tilstedeværelse, og det å være i “nuet”. Yoga gir flyt og balanse i kropp og sinn, og det er en gave å kunne gi det videre til andre.

På Instagram: @cecilieeggen

 


Hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas