Aktivitetsferie med barn

Aktiv ferie for hele familien

Ønsker du deg en aktiv ferie med barna? Vi gjør det enkelt slik at hele familien får sjansen til å være aktive, omgås og slappe av sammen. På Playitas Resort kan barna være med i Kids Sport Academy, mens du selv unner deg en herlig gruppetime eller løper en tur sammen med din partner. Hvis barna har lyst til å lære seg å svømme, tilbyr vi svømmeskole med fantastiske svømmelærere. Eller hva med sykkeltur for hele familien mens dere utforsker flott natur?


Aktiviteter for hele familien finner du her

Playitas Resort – treningshotell

Playitas på Fuerteventura har mye moro for hele familien. Barneklubb med skattejakt og olympiade, minigolfbane, pingpong-bord og svømmeskole. I tillegg er det mange arrangementer for barn.

Treningsreiser til Playitas

Kids Sports Academy – gratis trening for barn

Med lek i alle former lar vi barna utvikle seg i sin egen takt og kapasitet. Og vi lover dere – her på Kids Sports Academy, får barna dine en garantert morsom uke.

Les om Kids Academy

Apollo Mondo Family Resorts

På våre Apollo Mondo Family Resorts kan både du og barna dine gå på svømmeskole fem dager i uken. Og hva med å prøve Family Fitness, en treningstime som passer for hele familien?

Se alle våre Apollo Mondo Family Resorts

Apollo Mondo Selected

Standard, beliggenhet, service og utvalget av aktiviteter som svømmeskole for barna, og alt det vi tror du elsker og som gir deg en god helhetlig ferieopplevelse. 

Se alle våre Apollo Mondo Selected hotell

Bli inspirert av våre filmer