Yogaweekend i Kappadokia med Riyas Babu

Velkommen til en helt unik yogahelg i spektakulære Kappadokia! Sammen med vår erfarne indiske yogalærer Riyas Babu tar vi deg med til en annerledes yogahelg i den lille landsbyen Üçhisar i hjertet av Kappadokia.

Ta en pause fra  hverdagen og bli med på en yoga-retreat som gjør godt for kropp og sjel. Det blir yoga i et fantastisk landskap der historie og kultur finnes overalt samt spennende grotter og utskjæringer. Det blir fire dager med yoga der Riyas vil hjelpe deg med å integrere yogaferdighetene dine i hverdagen for å skape balanse mellom sinn og kropp.

Sammen med vår yogainstruktør Riyas starter vi dagen ved soloppgang med tradisjonell Hatha-yoga som inkluderer pusteøvelser, Asanas (fysisk trening) og meditasjon. De tidlige morgenballongflyvningene skaper en unik atmosfære i Kappadokia-området. Det må bare oppleves!

Det blir også mulighet til å delta på workshops der du vil lære mer om de filosofiske aspektene rundt yoga for å forstå yoga bedre enn bare fysisk trening. Vi avslutter dagene med YinYoga og meditasjon for kropp og sjel.

Denne reisen passer for både nybegynnere og de som er mer erfarne med yoga. Noen av de kjente fordelene med yoga er reduksjon av kroppssmerter, økt fleksibilitet og styrke, og  bedre følelsesmessig balanse. Vi bor på koselige Kistar Hotell og har hele hotellet for oss selv. Hotellet har et koselig lokalt og unikt interiør.

Om turene

På dagtid tar vi turer i Kappadokias spektakulære landskap. Avhengig av vær og vind velger vi mellom Pigeon Valley, Zemi Valley og Rose Valley. Alle turene er lette og ikke spesielt krevende. Vi har med oss en lokal guide som forteller oss om stedene vi ser og passerer. De to turene vi har planlagt på timeplanen er med lokal guide. Vi samarbeider med erfarne lokale guider som snakker engelsk og som kjenner hvert området godt. 

Hvem kan delta

Denne turen er for deg som liker yoga. Du trenger ikke være veldig erfaren, men du burde ha gjort yoga før. Turen er ikke et retreat med kun yogafokus, vi samler også krefter og energi i naturen, går turer, og de som ønsker kan fly med luftballong (koster litt ekstra).

Slik kan en dag se ut:
07.30 Tradisjonell Hatha Yoga, 90 min dynamisk trening
09.00 Frokost
10.00 Tur
13.00 Lunsj
15.00 Workshops, lær mer om yoga og fordelene med yoga
16.30 YinYoga (60 min)
17.30 Meditasjon (30 min)
19.00 Middag

Et foreløpig program vil komme om kort tid. 
Programmet er foreløpig og tidene kan bli endret på plass for å at det skal passe vær og lokaler.

Pris fra 14 498,-  

Dato: 26.-30. april 2023

Avreisested: Oslo 

Hotell: Kistar Hotel

Inkludert i prisen:

 • Fly tur/retur (via Istanbul) med måltid eller snack.
 • 30 kg innsjekket bagasje
 • Transfer til og fra hotell i Kappadokia
 • Del i dobbeltrom på Hotell Kistar i 4 netter
 • Yoga etter program
 • Helpensjon – Frokost, lunsj og middag dag 2-4, middag dag 1 og frokost dag 5

​​* Enkeltromstillegg 2000,-

Dette kommer i tillegg:

 • Mineralvann/brus og alkoholholdige drikker til maten
 • Entré til historiske severdigheter samt museum

Verdt å vite om Apollos gruppereiser med rutefly.

Bestill yogaweekend til Kappadokia

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: 
E-post:  [email protected]

 

Flytider, pass og visum

Flytider:

Gardemoen-Istanbul                   11.20- 16.15
Istanbul-Kayseri                         18.15-19.30

Kayseri-Istanbul                         11.00-12.30
Istanbul-Gardemoen                  14.10- 16.55

Visum er ikke nødvendig for norske statsborgere. Pass må være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst.

 

Pakkeliste

Pakkeliste

 • Et åpent sinn
 • En yogamatte
 • 2 yogablokker og et yogabelte (valgfritt)
 • Treningstøy for varme dager (dagtid)
 • Klær for kjølig vær (morgen og kveld)
 • Treningsklær for tidlige morgner
 • Tursko
 • 16.30 YinYoga (60 min)
 • 17.30 Meditasjon (30 min)
 • 19.00 Middag

Et foreløpig program vil komme om kort tid.

Programmet er foreløpig og tidene kan bli endret på plass for å at det skal passe vær og lokaler 


Om maten

Den lokale maten er en reise i seg selv og både frokost, lunsj og middag vil gi  smaksløkene en kulinarisk reise. Vi spiser klassisk tyrkisk frokost med ost, egg, oliven, fersk frukt og grønnsaker. Til lunsj spiser vi på lokale restauranter, alle med sina lokale spesialiteter. Om kvelden spiser vi lokal gourmetmat. Du risikerer ikke å komme hjem sulten. Maten er i absolutt verdensklasse.


Om Kappadokia

Det spektakulære landskapet i Kappadokia ble dannet for millioner av år siden. Erosjon skapt av innsjøer, bekker, vind, regn og snø formet fjellet til spektakulære søyler der mennesker hugget ut hus, boliger, kirker og klostre gjennom tusenvis av år. Erosjonen av fjellene sammen med menneskets innflytelse på landskapet har gjort Kappadokia til det eventyret det er i dag. Det er i dette fantastiske miljøet vi skal  trene yoga til på morgenen, til lunsj og på kvelden


Om Kistar Hotel

Hotellet har 10 rom og ligger i den lille landsbyen Üçhisar med spektakulær utsikt over Pigeon Valley og nabolandsbyen Göreme. Hvert rom er innredet i sin egen unike stil og er rent og komfortabelt. Noen rom er innredet i hule-stil. Det eldste rommet ble bygget for over 500 år siden. Vi gjør yoga i grottehallen og utendørs på terrassen. Vi drar også ut til steder på dagtid for å gjøre yoga i spektakulære omgivelser. Vi nyter gode frokoster og gode middager. Lunsj og middag inntas noen ganger på forskjellige restauranter i Göreme. Alt er forhåndsbestilt, praktisk og organisert. Alle rom har dusj og wc. Wifi er tilgjengelig i fellesområdene.


 

Om Riyas Babu

Riyas Babu er lidenskapelig opptatt av og har stor kunnskap om de ulike retningene innen yoga. Han har drevet opplæring og instruksjon i mange land og har nesten 20 års erfaring fra yogalivet. Riyas Babu er, lever og lærer bort yoga. Og han er skikkelig flink til det! Riyas har også jobbet som journalist og skrevet romanen ‘In the Country of Longing’. Riyas Babu er også grunnlegger av “The Varkala International Yoga Festival” og driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, India.