Full body workout

Silje Skjermstad Cruz

Denne uka blir det cardio- og styrkefest på Porto Myrina- Powered by Playitas. Den erfarne og dyktige treneren, Silje Skjemstad Cruz skal være gjestetrener og lover masse energi og treningsglede.    


Om uka

Silje har mange års erfaring innen trening og har undervist i de fleste konsepter. Nå har hun en ekstra forkjærlighet for funksjonell- og kondisjons-trening. Smittende energi og treningsglede er hennes varemerke, kombinert med god og trygg trening.


Timebeskrivelser 

LøpSterk er en kombinasjon av Sirkeltrening og Agillitytrening med – løpsdriller og styrkeøvelser spesielt rettet mot den løpsglade.  På styrkedelen brukes hovedsakelig strikk og egenvekt. Kan tilpasses alle.

EnergiPower er en kombinasjon av enkel og tøff kondisjonstrening til musikk, og styrkeøvelser – både med og uten utstyr. En time for hele kroppen. Enkle trinn. Kan tilpasses alle.

EnergiPuls/Core er en tøff halvtime med enkel steg der pulsen øker og svetten siler  - til drivende musikk – etter fulgt av 25 min. Core – med fokus på kjernemuskulatur.

EnergiPuls/Strekk er en tøff halvtime med enkel steg der pulsen øker og svetten siler  - til drivende musikk – etter fulgt av 25 min. strekk/bevegelighetstrening.

Functional fitness er en klasse med tøffe, eksplosive og funksjonelle treningsøvelser der det bli en miks av vektløfting og pulstrening. Passer alle.

Løpsintervaller/-driller er først og fremst en time for de løpsglade, men farten på løpingen bestemmer du helt selv.

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller en reise til hotellet den aktuelle uka. 

Dato & hotell:         

2.-9. juni 2024, Porto Myrina – powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Inkludert:

  • Alle timer med gjesteinstruktøren  
  • Aktiviteter ifølge hotellets ordinære program  
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Porto Myrina – powered by Playitas

Kontakt: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka.

For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  


Om instruktøren


 

Silje Skjemstad Cruz

Silje Skjemstad Cruz

Silje har mer enn 20 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Hun har undervist i det meste, men har en forkjærlighet for funksjonell trening og kondisjonstrening. Smittende energi og treningsglede er hennes varemerke, kombinert med god og trygg trening. Målet er at deltakerene skal komme ut av timen svette, glade og fulle av mestring!

Silje startet sin gruppetreningskarriere i studieårene ved Norges Idrettshøyskole, deretter ble det 15 år i SATS, hvor hun har undervist i de fleste konsepter samt i en periode også vært gruppetreningsansvarlig på et SATS-senter. Fra før har hun bred erfaring fra idretten, både som aktiv og trener. Hun var turntrener helt fram til få år tilbake. I dag er det langrenn og løp som er hovedgrenen sammen med gruppetrening.

 

Silje er i dag ansatt som instruktør ved Energihuset Treningssenter på Nesodden i tillegg til å holde timer ved ulike treningseventer, -arrangementer og -reiser landet rundt. Mange vil nok også kjenne henne igjen fra TV- ruta, hvor hun jobber som kanalvert. Silje er også utdannet skuespiller og journalist.


Om hotellet


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas