Unn deg selv en uke med fokus på egen helse! I to uker på Apollos nyåpnede sportshotell Levante – powered by Playitas får du mulighet til å trene varierte treningstimer med den erfarne gjesteinstruktøren Hillevi Lindelöf.

Morgenyoga, tøff styrketrening og funksjonelle timer står på programmet. Du legger selv lista der det passer deg, og alle er velkomne til å delta! All gruppetrening passer både nybegynnere og erfarne. Intensiteten og vanskelighetsgraden justeres etter deltagerne. Du må være 15 år for å delta på timene.


Timebeskrivelser 

Total body workout - med ulike typer av redskap samt ulike opplegg utfordres din styrke, koordinasjon og kondisjon. Timene er varierte, både lengden på intervallene og øvelsene samt redskapen varierer fra gang til gang. Total body workout er en skikkelig utfordring, uansett hvor veltrent du er. Passer for alle – uansett erfaring.

Leg Challenge - Leg Challenge er den perfekte timen hvis du liker å trene hardt og tidseffektivt. Du trener høyintensivt med fullt fokus på lår og rumpe. Forbered deg på en time der pulsen stiger og svetten renner. Passer for alle – uansett erfaring.

Yoga Yin - Yoga Yin er en restituerende yogaform som handler om å roe kropp og sinn. Yoga Yin kjennetegnes av passive posisjoner med en lett, myk stretch, utført i stillhet og bevisst nærvær. Hver posisjon holdes i minst 3-5 minutter hvilket gir oss tid til å roe sinnet. Yoga yin passer for alle – uansett erfaring.

Core Challenge - Core Challenge er en treningstime med fokus på kjernemuskulaturen der du trener uten redskap. Fokus er å bygge en sterk rygg, stabil core samt god holdning. En sterk core er en viktig nøkkel til mye; for eksempel å løfte tungt, løpe med bedre teknikk og føle seg sterk og smertefri i hverdagen. Timen passer for deg som vil ha utfordrende og funksjonell trening. 

Yoga Flow – en fysisk yoga der du beveger deg mykt og dynamisk inn og ut av ulike yoga-posisjoner samtidig som du fokuserer på pusten din. Yoga er en flere tusen år gammel treningsform som benyttes for å finne balanse, så vel fysisk som mentalt. Yoga Flow passer alle, uansett om du er nybegynner eller en mer erfaren yogi.

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om ukene

Pris: All treningen med gjesteinstruktør Hillevi er gratis. Bare bestill reisen med oss til hotellet den uka som passer for deg og bli med på treningen.

Dato & hotell:

  • 4.-11. september 2022, Levante – powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Hillevi Lindelöf   

  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Levante - powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Om instruktøren og hotellet:

 

 Hillevi

Hillevi Lindelöf

Hillevi Lindelöf brenner for å hjelpe mennesker til å holde seg friske, sterke og å inspirere til gleden ved å være i bevegelse. På treningstimene med Hillevi får du hjelp til å både utfordre og lytte til kroppen din.
Du får mulighet til å utfordre din egen kapasitet med utgangspunkt i dine forutsetninger.

Hillevi er utdannet fysioterapeut, personlig trener og har vært gruppetreningsinstruktør i 12 år.

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas