Apollos nyheter

Nyheter fra Apollo

Etter et år, som mildt sagt ikke har vært det beste, ar vi glade for å kunne presentere mange fine nyheter og trivelige gjensyn. Hva passer best for deg?

Bestill nå og gjør deg klar for nye ferieeventyr.

f

Rutiner for sikkerhet og trygghet på reisemålet
Endre reisefølge og tillegg til 48 timer før avreise
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen

Hvilke nyheter vil du se?


Hotellnyheter

Våre nye sportshotell - Powered by Playitas

På disse hotellene er Sports Inclusive inkludert som innebærer at et bredt tilbud av sport og trening er inkludert i prisen på reisen.

apollo sports
Porto Myrina – powered by Playitas
* Sports Inclusive inkludert

Porto Myrina – powered by Playitas

Nye Apollo Mondo-hoteller sommeren 2022

apollo mondo duo
Amira Luxury Resort
• Komfortabelt like ved stranda

Amira Luxury Resort


Våre nyeste reisemål

Limnos, Hellas

På Limnos er det ingen store turistgrupper, men derimot er du tett på grekernes hverdag blant koselige familiedrevne tavernaer, småbutikker, hyggelige havnepromenader og en gjestfri befolkning.

Les mer og bestill

Barbati på Korfu, Hellas

Barbati er et stille sted med en herlig atmosfære på den nordlige delen av Korfu. Stranden er omkranset av frodige pinjetrær og vannet er krystallklart. Den barnevennlige og langgrunne stranden er nesten 2 kilometer lang.

Les mer og bestill


Nye reiseopplevelser

Kombinasjonsreiser

Kombiner ulike reisemål og se mer av landet du besøker. Vi tilbyr kombinasjonsreiser på flere av våre mest populære reisemål.

Se utvalget vårt av kombinasjonsreiser

Nye temabaserte reiseopplevelser!

I samarbeid med TEMA kan vi tilby et enda bredere spekter av temabaserte reiseopplevelser neste sommer – til mange spennende nye reisemål! Dra på safari i Tanzania, bli med på rundreise i Hellas eller frister det med en mat- og vinreise til Spania?

Les mer og bestill

Fotturer

Nytt av året er at vi arrangerer reiser som fokuserer på fotturer. På våre fotturer med lokal guide får du det beste av to verdener – flotte turer i fantastisk natur sammen med lokale guider og samtidig tid til avkobling ved bassenget.

Les mer om våre fotturer


Nye sportreiser

Treningskalenderen

I vår fullspekkede treningskalender finne det noe for alle. Bli med på en treningsreise med fokus på gruppetrening, sykkel, yoga, svømming, løping, triathlon eller surfing. Kalenderen fylles på med nyheter hver uke!

Finn din treningsreise

Padelreiser

Padel - trendsporten som har seilet opp og blitt en favoritt med spillere i alle aldre. Hva passer vel bedre enn å kombinere sol og bad med å spille padel. Se våre nye padelreiser!

Se alle padelreiser