Apollos nyheter

Nyheter fra Apollo

Her finner du våre seneste tilskudd i vår store reiseportefølje. Gled deg til mange herlige nyheter – sjarmerende reisemål, flotte hoteller og nye konsepter.

Så er du klar for nye ferieeventyr?

f

Åpent kjøp
Fri ombooking så mange ganger du vil
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen

Våre nyeste reisemål

Limnos, Hellas (sommer 2022)

På Limnos er det ingen store turistgrupper, men derimot er du tett på grekernes hverdag blant koselige familiedrevne tavernaer, småbutikker, hyggelige havnepromenader og en gjestfri befolkning.

Les mer og bestill

Lesvos, Hellas (sommer 2022)

Er du ute etter det genuine Hellas, da bør du reise til Lesvos! Regionen er kjent for sin ouzo og olivenolje, men også for sin varierte natur med fine sandstrender, pinjeskoger og olivenlunder.

Les mer og bestill

Nye reiseopplevelser

Kombinasjonsreiser

Kombiner ulike reisemål og se mer av landet du besøker. Vi tilbyr kombinasjonsreiser på flere av våre mest populære reisemål.

Se utvalget vårt av kombinasjonsreiser

Fotturer

Nytt av året er at vi arrangerer reiser som fokuserer på fotturer. På våre fotturer med lokal guide får du det beste av to verdener – flotte turer i fantastisk natur sammen med lokale guider og samtidig tid til avkobling ved bassenget.

Les mer om våre fotturer

Nye temabaserte reiseopplevelser!

I samarbeid med TEMA kan vi tilby et enda bredere spekter av temabaserte reiseopplevelser neste sommer – til mange spennende nye reisemål! Dra på safari i Tanzania, bli med på rundreise i Hellas eller frister det med en mat- og vinreise til Spania?

Les mer og bestill

Opplev Norge og Norden med Apollo

Oppdag Danmarks nydelige strender, hyggelige småbyer, Legoland eller Kongens by København. Eller hva med Sveriges rike kultur, hyggelige priser og flotte strender? Uansett, vi har håndplukket hoteller som alle har det lille ekstra.

Les mer og bestill

Hotellnyheter

apollo sports
Sivota Retreat - powered by Playitas
• Fantastiske omgivelser

Sivota Retreat - powered by Playitas

apollo mondo boutique
Porto Plomari
• Industriell design med moderne innslag

Porto Plomari

apollo mondo family
Alegria Beach Resort
• Helt nybygd hotell

Alegria Beach Resort

Flere hotellnyheter