Rest, Let Go & Renew Retreat - med Cecilie Samrita Aune

Velkommen til en retreat fylt med varme, fellesskap, avspenning, bevegelse og fornyelse!

Denne uka får du muligheten til å justere deg inn på en enda mer autentisk, livskraftig og gledesfylt vei i livet ditt. På programmet står yoga, meditasjon, guidede indre reiser, nymånesamling og påfyll til kropp, sinn og sjel i solrike og herlige omgivelser.

Slik blir uka

Det blir praksis morgen og ettermiddag/kveld, både utendørs og innendørs. Du vil også få en liten oppgave daglig til refleksjon eller utforsking. Nymånen faller på mandag 13. november, og denne kvelden blir satt av til en egen nymånesamling.

Timebeskrivelser

Hatha Yoga er en klassisk yogaform som passer for alle. «Ha» betyr sol/ild og «tha» betyr måne, som viser til våre maskuline og feminine kvaliteter. Gjennom å praktisere Hatha Yoga vil du kunne få oppleve å balansere det maskuline og det feminine i deg; fysisk styrke, selvtillit, utholdenhet, mot, utadvendt, målrettet, fokusert og kraftfull (maskulin) og fleksibel, flytende, myk, kjærlig, innovervendt, lyttende, meditativ, intuitiv, i tillit og med hengivenhet (feminin energi). Du blir guidet gjennom stående, sittende og liggende posisjoner der praksisen blir rundet av med en dyp og god avspenning.

Kundalini Yoga er en transformerende, effektiv, helhetlig og komplett yogaform, som ofte blir referert til som "yogaen for bevissthet". I tillegg til fysisk praksis, er det fokus på å øke vår bevissthet og tilstedeværelse i oss selv og i samspill med verden rundt oss, aktivere flyten av livsenergi og vår indre kraft som kan hjelpe oss med å utfolde vårt potensial og bryte gjennom mentale og selvbegrensede blokkeringer. Kundalini Yoga er kjent for sine dynamiske yogaposisjoner, ulike pusteteknikker, lydvibrasjoner, mantraer og utallige meditasjoner.

Yin Yoga er en rolig og kjærlig praksis med fokus på pust, mindfulness og væren. Hver stilling holdes i flere minutter, og på den måten påvirkes kroppens bindevev og ligamenter, energibaner (meridianere) og indre organer. Muskulaturen får tid til å slappe av slik at spenninger og blokkeringer i kroppen løsner og energien kommer i bedre flyt. I tillegg til å løsne opp i fysiske spenninger, kan du også oppleve å slippe mentalt og emosjonelt stress, føle på indre fred og ro og få dypere kontakt til deg selv. Timen passer for alle.

Informasjon og bestilling

Pris fra: 12 298,-

Dato:
10. november 2023

Avreisested:
Oslo

Hotell:
La Pared – powered by Playitas

Dette er inkludert:                

  • Fly tur/retur inkl bagasje
  • Transport t/ hotellet
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom*                   
  • Måltider
  • Yogaretreat med Cecilie Samrita Aune

* Enkeltromstillegg 2500,-

Bestill yoga retreat med Cecilie
Begrenset antall plasser.

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Hvem kan delta?

Reisen passer for alle som har noe erfaring med yoga og meditasjon fra tidligere. Yogapraksisen vil inkludere Yin Yoga, Hatha Yoga og Kundalini Yoga, meditasjon, indre reiser, refleksjon og gruppedeling.

Utstyr

Ta med din egen yogamatte, et pledd og meditasjonspute.

Program  

Utfyllende program kommer.


Om instruktøren

Cecilie Samrita Aune

Cecilie Samrita Aune er yogalærer, mystiker og spirituell lærer. Hun begynte sin yogareise som sekstenåring i 1989. Hun søkte å forstå og oppleve dypere forbindelse med sjelen og kilden, og dykket ned i selvstudier i meditasjonsteknikker, østlig filosofi, spiritualitet, læren om livsenergi, energikanaler, chakraer og sinn-følelse-kropp-forbindelsen.

Cecilie har vært en dedikert Yogalærer og Soul Mentor siden 2004, og hun er sertifisert innen Hatha Yoga, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Fitness Yoga og Gravide Yoga. I tillegg er hun utdannet innen Klassisk massasje, Kinesiologi, NLP Coaching/Terapi, Enneagram Terapi, Esoterisk Coaching, Psykologiske Arbeidsverktøy, Det Indre Mennesket og Healing.

Nettside: www.cecilieaune.com – Instagram: ceciliesamrita_aune – Facebook: Cecilie Samrita Aune


Hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas