Treningsreise 60+ med Swedish Training Camp

Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Velkommen til den perfekte treningsreisen for voksne aktive under ledelse av Swedish Training Camp på den greske øya Limnos. Liker du trening, være sammen med andre, treffe nye folk, spise og drikke godt? Da skal du bli med til Porto Myrina – powered by Playitas og nyte herlige treningstimer, forelesninger, sol, bad og sosialt samvær med treningsglade deltakere.


Om reisen 

Vi har satt sammen et komplett ukeprogram som passer alle og du velger selv hvor mye du vil delta på. Ingen kommer til å presse deg men sammen kommer vi til å motivere hverandre under trygg veiledning av profesjonelle trenere og ledere.

Vi starter ofte dagen med power walks eller en morgonstretch før frokost. Dagene fyller vi så med treningsøkter som sirkeltrening, kondisjon, funksjonell trening, core, styrketrening i gruppe, bevegelighet og avslapping, vanngymnastikk, dansetimer m.m.

Å få alle til å kjenne seg velkommen og inkluderte er viktige og vi er nøye med detaljene slik at du skal få en flott opplevelse sammen med oss.


Program

Program mai 2024

Merk at programmet er preliminært og kan bli endret.


Hvem kan delta?  

Er du 60 + så er det bare å bli med! Men også for deg som ikke er helt der ennå men synes dette ser ut til å passe for deg. Vi er en igjen moderne mennesker som kommer til å trene, yoga, tøye, diskutere og bare leve! Reisen passer for alle, uansett om du er i starten av din trening eller har trent mye. Vi legger vekt på personlig kommunikasjon og å få alle til å trives.


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp er en del av selskapet Golden Wellness AB som eies og drives av Petra og Håkan. Både Petra og Håkan jobber i event og treningsselskapet Golden Wellness på heltid. Swedish Training Camp har visjonen, ”Å få så mange mennesker som mulig i bevegelse og få dem til å forstå de positive effektene av det”. Det skal være gøy, enkelt og svett og inspirere til glede med trening og i livet, å tenke enkelt og ikke komplisere tingene, samt våge å gå utenfor boksen, gjøre en high five og utfordre deg selv! Swedish Training Camp har mange års erfaring med å arrangere treningsreiser (over 50 treningsreiser i bagasjen) og som innleide instruktører for andre treningsselskap.

Pris fra: 15 498,-

Dato: 19.-26. mai 2024

Avreise fra Oslo. 

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Dette er inkludert:                  

  • Fly tur/retur
  • Mat på flyet
  • Bagasje & håndbagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Del i dobbeltrom*
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Alle timer på programmet til Swedish Training Camp
  • Forelesning med bobler
  • Goodiebag
  • Topp hotell og treningsfasiliteter

*Enkeltromstillegg 4000,-

Bestill reisen

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss [email protected]


Instruktørene på reisen


 

Håkan Johansson – Sertifisert padel - og tennistrener hvorav mer enn 30 års erfaring som tennistrener på heltid. Sertifisert mental coach.Oppdrag som coach samt trener innenfor ulike sporter på elitenivå i mange år. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Serifisert Personlig trener og kostrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Foreleser, helseinspirator samt trener på ulike elitelag i Sverige. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Avhengig av antallet deltagere på reisen har vi flere herlige instruktører med oss på reisen. De har mange års erfaring med trening & treningsreiser. Disse vil bli presentert i programmet senest 2 måneder innen avreise.


Om hotellet


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas