Treningsreise med Anne Marte & Catrine

Velkommen til sol, varme, trening og ferie sammen med oss til Rhodos! 

Endelig kan vi lansere vår første treningstur som garantert ikke vil bli den siste. Vi er klare for en tur fylt med trening og bevegelsesglede, hyggelige damer og foredrag. På denne turen er det et stort fokus, vi skal ha det gøy med trening! Denne uken vil bestå av ulike former for trening, turer, sol, strand, god mat og drikke. Er det en ting både Catrine og Anne Marte er opptatt av så er det å legge til rette for en tur som passer for alle. 

Vi kommer i gjennomsnitt til å tilby to treningsøkter per dag, en kondisjon- og en styrkeøkt. Det vil også komme innslag av ulike sessions som tøy&bøy, stretching og restitusjon samt små økter der vi har fokus på for eksempel mage og rumpe/lår. For å nå alle vil vi alltid tilby to nivåer i våre treninger og vi har god variasjon på treningsøktene. Du som deltaker vil fritt kunne legge opp ditt eget løp med tanke på antall treninger du ønsker å delta på. Mellom treningsøktene vil vi legge til rette for god tid til egentid, kos og soling. Det vil også en dag bli lagt opp til å kun trene om morgenen slik at vi kan reise inn til byen og oppleve Rhodos by. 

Om kvelden vil vi samles for middag med diverse opplegg. Det vil ikke minst bli holdt foredrag om trening, helse og den viktige balansen mellom å yte og nyte. Vi gleder oss til tur og er klare for å skape minner for livet!

Se treningsprogrammet (oppdatert 15.08.2022)
 

Informasjon om bestilling

 

Pris: 13 498,- 

Dato: 4.-11. september 2022

Hotell: Levante - powered by Playitas

Avreise fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. 

Prisen inkluderer:

  • Fly tur/retur inkl. bagasje
  • Transport
  • Mat om bord i flyet
  • Del i dobbeltrom
  • Halvpensjon (frokost og middag)
  • Trening med Anne Marte og Catrine

​​​​​​*Enkeltromstillegg 4711,-

Bestill treningsreise med Catrine og Anne Marte

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: 
E post: [email protected]


 

Instruktørene Anne Marte og Catrine

Anne Marte & Catrine Anne Marte & Catrine

Catrine Collins en sprudlende og energisk dame som sjonglerer jobb, familieliv og trening. Hun brenner for å finne løsninger på hvordan vi kan få inn trening i en hektisk hverdag og drives av at andre lykkes og kjenner mestring i det de gjør Hun er utdannet personlig trener og jobber 100% i eget AS der hun driver egen treningsportal og jobber med gruppecoaching. Catrine deler daglig treningsinspirasjon med sine mange følgere på Instagram. Se Catrines Instagram

Anne Marte Sneve er utdannet personlig trener fra Norges idrettshøgskole og har også en mastergrad i helsefremmende arbeid fra Universitetet i Sørøst Norge. Hun har jobbet som personlig trener i mange år, og har tidligere vært trener i programmet TV2 Sporty. Overskudd i hverdagen, aktivitet og mestring er noe hun lever og ånder for. Nå bor hun og driver Sportygården sammen med sin mann og sine tre døtre. Her tilbyr de både camper, gruppetreninger og personlig trening. Les mer på Sportygården.


 

Hotellet

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas