X-Fit Week på Levante - powered by Playitas

Bli med atletene & coachene Matilde Øyen Garnes, Antonia Fält-Kottulinsky, Henrik Negård & Sarah Krarup på en X-Fit-uke på Rhodos! 


Om uka

Velkommen til den første Apollo Sport X-Fit Week som går av stabelen på vårt Apollo Sportshotell Levante – powered by Playitas på Rhodos.
Under ledelse av det nordiske trenerteamet vil du i løpet av uka kunne delta på workshops, skilltrening, WOD, kondisjonstrening, team WOD og olympisk løfting. 

På Levante – powered by Playitas tilbys dessuten et bredt utvalg av gruppetimer med instruktør som funksjonell trening, yoga, dansetimer, cardiotimer og mye mer. Det nybygde treningsrommet er generøst utstyrt med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, alt etter SOKs (Svenska Olympiska Kommitté) krav til olympisk treningsstandard.

I tillegg til all X-Fit treningen kan du dessuten starte dagen med en yogatime, trene i det nybygde og velutstyrte treningsrommet, utfordre deg selv i WOD-boxen eller delta på gruppetrening. Spill padel eller tennis, legg i vei på et SUP-brett eller ta en sykkeltur i de vakre omgivelsene – valget er ditt!


Program 

I X-Fit kombinerer vi ulike element fra styrketrening, kondisjonstrening og gymnastikk.
Her vil du snart finne et eksempel på ukeprogrammet. Vi reserverer oss for eventuelle endringer i tider og innehold. Fullstendig program mottar du cirka 2 uker før avreise. Vi garanterer en fullspekket uke fra morgen til kveld. 


Timebeskrivelser

 • Gymnastics: Vi går gjennom og trener på de gymnastiske delene som oftest er i en WOD. Blant annet handstand push-ups & handstand walk, pull-ups, toes to bar og muscle-ups - samt regresjoner og progresjoner til disse øvelsene.
 • Weightlifting: Vi lærer oss de olympiske løftene rykk og støt som ofte forekommer innen sporten. 
 • Strenght/Lifting: En time der vi trener på styrkemomentene som ofte forekommer innen wod's. 
 • WOD: Workout of the Day - en time med flere øvelser som enten gjøres på tid eller antall runder.
 • Team WOD: Workout of the Day, som gjøres 2 og 2. Her deler dere på antallet repetisjoner som skal utføres - men la deg ikke lure. Det blir en hel del repetisjoner uansett.  
 • Injury prevention training: Skadeforebyggende trening. 

Hvem kan delta?

Alle kan delta på denne reisen, du trenger ikke ha forkunnskaper innen olympiske løft, gymnastikk eller X-Fit. Vi kommer til å tilpasse reisens program etter alles nivå, og kommer til å gi forslag på hvordan du kan forenkle øvelsene, eller hvordan du kan utfordre deg selv ved å gjøre øvelsene mer utfordrende.


Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller ved å klikke på bestillingsknappen i ruta til høyre. Du fyller så ut et bestillingskjema, som vi så legger inn manuelt. Det betyr at du vil motta en bestillingsbekreftelse etter 2–5 dager etter at du har sendt in skjemaet. Etter det har du fem dager på deg til å betale inn depositumet på 2000, -. Reisen sluttbetales så 40 dager innen avreise. 

 

 

Info om uka

Pris: 14 998,-

Dato: 27. aug - 3. sept 2023

Avreise fra: Oslo og Trondheim. 

Hotell: Levante – powered by Playitas

Inkludert:

 • Fly tur/retur 
 • Innsjekket bagasje & håndbagasje
 • Del i dobbeltrom
 • Halvpensjon (frokost & middag)
 • Transport t/r hotellet
 • Mat på flyet
 • All trening i følge program

Bestill treningsreisen her

Kontakt oss: [email protected]


Om instruktørene

Antonia Fält-Kottulinsky

Antonia Fält-Kottulinsky er en allsidig CrossFit Games atlet med god kunnskap innen alle gymnastiske øvelser som er inkludert i funksjonell fitness. Hun har trent funksjonell fitness siden 2015 og har gode meritter fra internasjonale konkurranser, sist vant hun Elfit Egypt november 2022 i hard konkurranse. Hun elsker å coache og har gjort det siden 2017 blant annet på CrossFit Nordic i Stockholm, men holde også workshops rundt omkring i Sverige. Hun er sertifisert CrossFit level 1 coach. 

 

Matilde Øyen Garnes 

Matilde Øyen Garnes 

Matilde er utdannet fysioterapeut, personlig trener, kostholdsekspert og CrossFit Coach. Matilde er selv aktiv & konkurrere i verdenseliten i CrossFit, hun tok sin første CrossFit-time i 2016 og ble hekta fra dag en. Matilde er en hengiven og målbevisst jente som jobber hardt for å nå målene sine. Hun elsker å jobbe med mennesker, både innen coaching & fysioterapi. Hun brenner for å hjelpe andre til å oppleve samme treningsglede som hun opplever med CrossFit.

Meritter:

 • Med i det norske landslaget i Functional Fitness / CrossFit.
 • Verdensmester i Functional Fitness 2022 (individuelt)
 • 2. plass i VM Functional Fitness 2021 (individuelt)
 • 3. plass i VM Functional Fitness 2019 (individuelt)
 • Verdensmester i Functional Fitness 2018 (lag)
 • 19. plass i CrossFit Games 2022 (individuelt)
 • CrossFit Games 2020-kvaifisering (lag)
 • Semifinalist CrossFit 2021 & 2022 (individuelt)
Sarah Lindasdatter Krarup

Sarah Lindasdatter Krarup

Sarah er en ekte sportsnerd med en stor erfaring med idrett. Sarah startet for 14 år siden med å trene CrossFit og har vært stor tilhenger av det siden da. ’Trening har gitt meg mange års erfaring, reiser, vennskap, og noen av de beste opplevelser i livet’ sier hun. Gjennom årene har Sarah hatt forskjellige stillinger i idrettsbransjen. Blant annet har hun vært daglig leder for fitnessenteret Butchers Garage. Dessuten var Sarah med å opprette, samt undervise, flere militære treningscamps i Danmark. I tillegg har Sarah tidligere erfaring fra undervisning i utlandet, og har i over 7 år kjørt mange forskjellige treningscamps utenlands.

Til daglig jobber Sarah som advokat hos Novo Nordisk. Hun har konkurrert i CrossFit Games 2 ganger i team, er med på det danske landslaget i styrkeløft, er Nordisk Mester i styrkeløft samt har konkurrert i De europeiske mesterskap og tatt sølv i Masters i vektløfting. Dessuten har hun et flertall nasjonale rekorder i vektløfting og raw powerlifting. 

Henrik Negård 

Henrik Negård 

Henrik er fysioterapeut på LFI Helse & Trening klinikk, samt crossfit atlet. Som fysioterapeut er hans ekspertise idrettsskader og rehabilitering med fokus på prestasjonsforbedring. Sesongen 2022 kvalifiserte han seg til CrossFit Games med sitt team fra CrossFit Oslo, og har samme ambisjon for 2023. Han har et mål om at andre også skal kunne nyte trening og fysisk aktivitet på samme måtet som han selv. Henrik er med på det norske landslaget i Functional Fitness/CrossFit og er verdensmester i Functional Fitness 2023 (lag) og har en 21. plass i CrossFit Games 2022 (lag).

Meritter:

 • World Champion Functional Fitness 2023 (team)  
 • 21. plass i CrossFit Games 2022 (team) 
 • Aktiv på Norges Landslag i Functional Fitness / CrossFit. 

Om hotellet

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas