Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

apollo mondo one of a kind

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

  • • Prisbelønt eksklusivt hotell i fjellene
  • • Økologisk og kortreist mat
  • • Avslappende ferie i naturen

Hotellet kommer for salg 26. januar 2023. 

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa er et eksklusivt hotell med bygninger som kan dateres helt tilbake til 1700-tallet. Hotellet ligger flott til i en fjellandsby i Zagoria, med en slående utsikt over Vikosravinen. Mikro Papigo 1700 er ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell. Hotellets utforming og innredning er nøye gjennomtenkt og etter en dag fylt av naturopplevelser kan du trekke deg tilbake til komfortable rom. I restauranten serveres økologisk mat som dyrkes oppe i fjellene.

UKENS DEAL

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person til:

Santorini Skiathos Kos
Limnos Samos Epirus
Lefkas Korfu Saranda
Lesvos / Mytilini    

Rabatten gjelder også på kombinasjonsreiser på disse reisemålene. Rabatten gjelder alle avreiser gjennom hele sommersesongen 2023 . Rabatten varer til og med 12. februar 2023. Bestill ukens deal i dag!

Gjelder kun for nye bestillinger og på avreiser under hele sommeren 2023. Tilbudet gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Juniorsuite for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vi bodde på to steder Mikro Papigo 1700 og Isola Verde i Sivota. Mikro Papigo : Stor romslig fin...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa er et flott hotell med 15 rom og suiter, restaurant og spa. Hotellet ligger i Mikro Papigo, en fjellandsby i Zagoria med et vell av naturopplevelser og aktiviteter. Hotellet er sør-europeiske prisvinner i kategorien Luxury Mountain Resort.

Hotellet har en á la carte-restauranten som serverer lunsj og middag. All mat, også frokostbufféen, som serveres på hotellet er økologisk og dyrket i nærområdet. Her er det også et innendørsbasseng med jacuzzidel i hotellets spa. Tilgang til bassenget, badstua og hamam er uten ekstra kostnad. Massasje og behandlinger mot avgift. Nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Det er ikke trafikk i området rundt hotellet.

Har du lyst til å utforske det spennende området Zagoria er det flere utflukter å velge mellom. Les mer om utfluktene i Zagoria-området her.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unike hotellopplevelser
  • Gjennomtenkt helhet og atmosfære
  • Nøye utvalgt av Apollo
  • Alltid minst 3 stjerner

Alle hoteller – Zagoria

Papigo Towers

Vil du ha en litt annerledes ferie i fantastisk natur er det sjarmerende lille familieeide hotellet Papigo Towers et perfekt valg! Hotellet ligger vakkert i den lille byen Mikro Papigo, innsvøpt blant grønnkledde fjelltopper i mektige Zagoria. Med bare noen få rom, en herlig à la carte-restaurant som serverer lokalproduserte råvarer og en gjestfri familie som driver hotellet vil du garantert få en minnerik ferie.