Wellness Week med Malena Kindgren på Porto Plomari

Benytt muligheten til å fylle på med ny kraft og energi med en herlig uke på Porto Plomari! Uka byr på rolig yoga og styrkegivende treningstimer for både kropp og sjel med vår populære gjestetrener Malena Kindgren. I løpet av uka blir det styrkende og inspirerende treningstimer som passer for alle nivåer. Treningen er lagt opp slik at alle kan delta med de forutsetningene de har og det er fokus på gleden ved å bevege seg, varme og energi.

Beskrivelse av timene

Morning Yoga – Vi setter i gang kroppen med langsomme og myke bevegelser. En herlig start på dagen!
Pilates – Styrk og forbedre din holdning og balanse samt øke bevegelsen og forene kropp og sinn. 
Core – Indre stabilitet i kjernemusklene med fokus på den dype muskulaturen, balanse og stabilitet.
Yoga – Avslutt dagen med rolige bevegelser og dype pusteøvelser.
Functional Circuit – På ulike stasjonene jobber vi med bevegelse, styrke og balanse.
Stretch & Relax – Oppmykning av kroppens muskler med behagelig restituering for både kropp og sjel.

Om programmet

Programmet er preliminært og tidene kan bli endret på plass for å tilpasses vær og lokaler.

Program 25. juli 2021

 


Hvem kan delta?

Denne reisen er for deg som liker å trena og synes at en aktiv livsstil er den beste. Reisen er for alle fra nybegynnere til øvede. Malena vil tilpasse timene etter deltagernes nivå.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med vår gjesteinstruktør er gratis for deg som bor på Porto Plomari den aktuelle uka for gjesteopptreden. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til den aktuelle datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Ingen forhåndspåmelding kreves for å delta på timene!

Info om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og er inkludert i prisen når du bestiller en treningsreise til Porto Plomari denne uka.

Dato: 25. juli – 1 aug. 2021

Avreise fra: Oslo

Hotell:  Mondo Boutique Porto Plomari

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med Malena Kindgren.
  • Topp hotell- og treningsanlegg. 
     

Bestill Porto Plomari

 

Kontakt oss:
Telefon: 21 01 75 40
E-post: [email protected]
Åpningstid: mandag-fredag 9.00-13.00

 

Malena Kindgren

Om Malena Kindgren

Malena Kindgren er utdannet helsekonsulent og trener fra Bosön. Hun har mange års erfaring som trener og er internasjonal ambassadør for Apollo Sports. I Sverige driver Malena helsesentrene Sporthuset og Terrängboxen, som fokuserer på å fremme helse og å inspirere til å finne gleden ved bevegelse og god helse.

Om hotellet

Porto Plomari er Apollos siste tilskudd i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kjærlighet til stedets historie har vi skapt et unikt boutique hotell i industriell design med moderne innslag. Her forenes unik design med en autentisk og genuin opplevelse. Hotellet ligger like ved Egeerhavet i utkanten av byen Plomari. Midt i hotellet ligger infinitybassenget med utsikt over havet. Det er strender på begge sider av hotellet, en steinstrand og en strand med sand og stein. Hotellet har restaurant og en poolbar.