Utforske, utfordre, utvikle – Ready, set, go!

Velkommen til en fartsfylt uke med høyt tempo, utfordringer og leken trening! Uka vil by på ulike former for intervalltrening og oppbyggende trening for core og stabilitet. Vi bruker ofte kroppen som redskap men tar også i bruk en del annet treningsutstyr.


Slik ser timene ut

WOD (workout of the day) - En utfordrende, variert og morsom treningstime der vi trener både styrke og kondisjon. Vi jobber både enkeltvis og i par. Timen inneholder øvelser med for eksempel skivestang, kettlebells og løping. 

Team WOD - En treningstime der vi utfører dagens workout i team. Timen omfatter styrketrening, kondisjonstrening og samarbeidstrening. Du trenger ikke ha med en egen partner til timen.

Corefit - En treningstime der vi fokuserer på våre stabiliserende muskler i mage og rygg. I denne timen jobbes det med kvalitet og vi trenger ikke utføre øvelsene i høyt tempo. Vi jobber mye med kroppsøvelser og trener derfor også mange andre deler av kroppen, selv om det er mage og rygg som står i fokus. 

Stretch & relax - En roligere time der vi fokuserer på å strekke ut og forlenge kroppen vår. Timen er Yoga-inspirert men fokuserer på lengre stretch slik at kroppen kan restituere seg seg, eller forberede seg på mer trening.

Tabata - Tabata er en intensiv 30-40 minutters intervalltime, der man jobber gjennom hele kroppen. Et ”Tabata-intervall” er 4 minutter langt. Man arbeider i 20 sekunder og har pause i 10, og skifter oftest mellom 2 ulike øvelser i hvert Tabata. 


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Treningstimene passer alle, så vel veltrente som nybegynnere. Alle kan være med og delta på alle treningstimer da det alltid blir gitt alternativer til alle øvelser. Man deltar med de forutsetninger og ambisjoner man selv har.  

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktør Elin er gratis. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell: 

18.-25. juli 2022, Sivota Retreat – powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Elin Persson
  • Hotell og treningsanlegg i topp klasse.

Bestill Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Elin Persson

Om Elin Persson

Elin Persson har de siste 10 årene jobbet med trening på ulike måter. Hon er utdannet Helsecoach og jobber mye med helheten rundt helse og et sunt tankesett. 

Elin brenner for å hjelpe alle til å få ut det meste av sin trening og utfordre sin egen kropp. Hun trener selv mye Crossfit og Crossfit-inspirert trening og elsker trening med høyt tempo. Hun er veldig for funksjonell trening og å bruke kroppen på best mulig måte. Treningen sammen med Elin kommer til å være utfordrende, utviklende og leken! 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas