Treningsreise med magasinet Aktiv Trening

Bli utfordret og få ladet batteriene på vårens feteste treningsreise!

Aktiv Trening lanserer nå en treningsreise for alle som elsker å trene under åpen himmel. I den greske vårsola og vakker natur vil det bli morsomt, lærerikt og utfordrende aktiviteter fra morgen til kveld. Vi reiser 22. mai og du er invitert!

Vi har samlet et lag av superdyktige instruktører fra hele Norden, som vil gjøre alt for å skape en fantastisk treningsferie. Rammen er det flotte treningsanlegget Porto Myrina, som ligger på den idylliske greske øya Limnos. Der skal vi løpe turer langs havet, sykle i fjellene, svømme i havet og ha det moro. 

Det står masse løpetrening på programmet, og du vil få god veiledning både når det gjelder teknikk og treningsmetode. Vi skal løpe både langt og rolig, kort og raskt – alltid i den vakre naturen. Vi skal selvfølgelig også ut å oppleve øya på terreng- eller gravelsykler.

I tillegg står det masse styrketrening på programmet – både med og uten utstyr. Når kroppen har behov for å roe ned, kan du prøve deg på yoga for idrettsutøvere eller avslutte dagen med en rolig uttøyingstime.

Hvem kan delta?
Alle mosjonister er velkomne, uansett nivå. Det vil både bli timer for dem som vil utfordre seg selv og for dem som vil ta det litt roligere. Du bestemmer selv hva og hvor mye du deltar på. Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen hvis du reiser alene. Det blir et fint fellesskap, og du kan enten dele rom med en annen deltaker av samme kjønn eller betale litt ekstra for enkeltrom.

Om Aktiv Trening
Aktiv Trening er Nordens største magasin for treningsglade menn og kvinner. Vi er her for å gi deg nyttig kunnskap og gode ideer til treningen – og vi skriver motiverende artikler om både løping, styrketrening, sykling og andre treningsformer.

Ukens program
Programmet kommer om kort tid.

Informasjon om bestilling

 

Pris: 12 498,- 

Dato: 22.-29. mai 2022

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Avreise fra Oslo. 

Prisen inkluderer:

  • Fly tur/retur inkl. bagasje
  • Transport
  • Mat om bord i flyet
  • Del i dobbeltrom
  • Halvpensjon (frokost og middag)
  • Trening med instruktør i følge program

​​​​​​*Enkeltromstillegg 3000,-

Bestill treningsreisen

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: 
E post: [email protected]


 

Instruktørene som er med på treningsreisen

Martin Kreutzer

Martin har vært trener på utallige treningsreiser, der han tar gjestene med ut i den lokale naturen for å løpe, gå eller sykle. Han er en rutinert og ivrig instruktør, som garantert vil gi deg store treningsopplevelser. Martin er også ernæringsekspert og en populær forfatter og foredragsholder, som i løpet av turen vil holde foredrag om betennelsesdempende kosthold.

Siri Jona Gold Nordén

Siri elsker all form for trening, der energi og musikk står i sentrum og derfor instruerer hun i alt fra dans og step til pump og HIT. Siri har vært en del av iFORMS treningsreiser i tre år og i hennes timer blir det garantert mye latter og god stemning. Timene hennes gir alle helt enkelt en fantastisk opplevelse, uansett alder, form og motorikk.

Kristin Birkelund

Kristin er en ekspert på å sette sammen effektiv styrketrening og motivere deg til å yte ditt aller beste. Hun kommer både til å gi instruksjoner i klassiske styrkeøvelser med utstyr – og til å kjøre morsomme bootcamp-lignende timer på stranda. Bare bli med – Kristin vil nok sørge for at du går fra timen litt sterkere og blidere enn da du kom.

Lasse Lyhne

Lasse er redaksjonssjef i Aktiv Trening og en lidenskapelig løper og syklist. Han vet alt om hvordan man gjør treningen spennende, effektiv og variert, og hans viktigste mål er at du kommer hjem med en masse kule turer i bagasjen – og smarte tips til å fortsette treningen når du er hjemme igjen.

Andreas Jansson

Andreas har bakgrunn som reiseleder på treningsresorten Playitas, og det er han som skal sørge for at turen går knirkefritt. Andreas er god til å få alle til å føle seg velkomne og har en smittende treningsglede. Han trener blant annet triatlon og yoga, men er også glad i sosial lagidrett. 


 

Hotellet

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas