Guaranteed energy

Line Nygaard

Line jobber heltid med bootcamps og personlig trening, og er kjent for sin energiske personlighet og sin evne til å inkludere alle. Fokus i Lines timer er alltid på at alle deltagere skal ha en god opplevelse. Og man garanteres svett panne og et smil om munnen!


Timebeskrivelser

AMRAP har fokus på funksjonelle øvelser med element fra crossfit. Dog uten tekniske løft, da denne timen er tilpasset alle nivåer. Det vil bli brukt slam balls, kettle bells, box jumps osv. AMRAP står for "as many rounds as possible". Her kjører deltagerne i sitt eget tempo.

Circuit Training inneærer 8-10 øvelser som kjøres i i 40 sekunder, etterfulgt av 20 sekunders hvile. Alle nivåer kan være med.

Bike med heftig base og deilige beats. Her er det alltid full fart på energien og humøret er på topp. Alle kan være med. Kom gjerne10 minutter før det begynner hvis du er ny.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  

Informasjon om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert i oppholdet på hotellet.  

Dato og hotell: 22.-29. okt. 2023, Levante – powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Inkludert:           

  • Alle timer med gjesteinstruktøren  
  • Aktiviteter i følge hotellets ordinære program  
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Levante - powered by Playitas

Kontakt: [email protected]


Om instruktøren

Line Nygaard

Line Nygaard

Line er 41 år og bor på Nord-Jylland i Danmark. Hun har tidligere vært gjesteinstruktør på Levante - powered by Playitas, samt Sivota og Fuerteventura. Hun har jobbet innen sykepleien i 17 år, blant annet i ambulanse. Men de siste 1,5 årene har hun vært selvstendig næringsdrivende i fitnessbransjen og hen nyter nå å kunne leve av sin hobby! Line elsker å spre latter og massevis av energi, og hun legger stor vekt på at alle skal kjenne seg sett og ivaretatt i hennes timer. Kom gjerne og delta i noen av Lines timer! Garantert høy stemning og høy musikk!

 


Hotellet

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas