Funksjonell & artig trening for alle med Linda På Kroken

Denne uka vil du få mulighet til å være med vår superdyktige gjestetrener, Linda På Kroken, som er personlig trener og Cross-fit entusiast på høyintensive og effektive timer med fokus på funksjonelle øvelser, bevegelseskvalitet og individuell tilpasning. Alle kan være med! 

Bli med og utfordre deg selv på trygge, gode timer og oppleve gleden ved å flytte grensene for hva du tror du kan. 

Treningstimer:

  • Functional Fitness: er en effektiv og variert treningsform hvor du får testet deg i en rekke ulike øvelser. Timene består av alt fra styrke og utholdenhet til gymnastiske elementer og kroppsvektøvelser. En solid og grundig oppvarming etterfulgt av en hoveddel med styrke og teknikk. Linda lover at du ikke bare får en god treningsøkt, men at du lærer triks og nye måter å tenke trening på, som vil gi inspirasjon og motivasjon til treningen din hjemme. 
  • TriErg- single eller team: kondisjonsøkt i intervallpreget design med en mix av kondisjonsmaskiner og egen kroppsvekt/enkelt utstyr. Her jobber du på ditt nivå, og det vil være økter hvor du er alene, og det er økter hvor du jobber sammen med andre. 
  • Teknikk olympiske løft: Nysgjerrig på hva Olympiske løft er og innebærer? Lyst å lære riktig løfteteknikk, eller ønsker du å finpusse teknikken din? Linda lover deg en god innføring i de to olympiske løftene: rykk og støt. “Det er ikke noe som er så frustrerende som å lære seg rykk, en svært utfordrende øvelse, MEN det er heller ikke noe som er så utrolig kult som når du får progresjon i denne øvelsen!”. Timen foregår i små grupper hvor vi går steg for steg. Denne timer er ikke direkte fysisk krevende, men mer krevende for å lære nye og uvante bevegelser. 
  • Sykkel & Tabata. Bli med på en herlig sykkeløkt som er både oppvarming og kondisjon, før vi kjører ei tabata økt som funksjonell og generell styrke. Alt i ett på kort tid. 
  • Tøy og bøy. En kort og enkel tøyeøkt som du kan velge å legge til før noen av øktene. 

 

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktøren er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell:

  • 21.-28. august 2023 på Sivota – powered by Playitas.

Dette er inkludert:                    

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Linda På Kroken
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Sivota Retreat – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


 

Instruktør

Linda På Kroken

Linda På Kroken

Linda har over 30 års erfaring fra treningsbransjen. Hun har jobbet i alle avdelinger og nivåer, alt fra resepsjonist til senterleder og gruppetreningsinstruktør, sykkelinstruktør, veileder og personlig trener. Hun er utdannet gjennom Norges idrettshøgskole innen forebyggende helsearbeid og aktivitet. I tillegg til en mengde kurs og utdanninger innen gruppetrening, kostholdsveiledning, personlig trening, grunnleggende medisin, coaching og forsvaret. Etter at hun i 2014 “som 39 åring møtte Crossfit og Functional Fitness”, så har denne treningsformen vært i fokus. Det var “love at first sight”

Linda “kom hjem”…. etter 20 år i utholdenhets verden (hun har trent og konkurrert på sykkel (landevei og terreng) i tillegg til langrenn og løp. I tillegg til å være L1 og L2 Crossfit coach, er hun også aktiv konkurrerende atlet. 

Med bla deltagelse i flere NM, og i VM i 21 i Functional Fitness, samt andre Crossfit konkurranser. Hun er også aktiv utøver i olympisk vektløfting, med gull fra både NM i 2016 og EM i 2021 og 2022. Hun er regjerende europamester i sin alders-og vektklasse. Hun har også flere Europarekorder som master utøver i Olympisk vektløfting. 

De siste 12 årene har Linda jobbet like mye med å guide folk innen kostholdsendringer som med trening. 

“Energi til trening og til livet får du ved å spise næringsrikt og NOK mat!” 

Selv om hun synes det er utrolig moro og spennende å konkurrere og leve på grensa av egen komfortsone, så brenner hun for at DU skal finne din indre STYRKE og MESTRING. DET handler ikke om prestasjon- det handler om PROGRESJON ut fra ditt utgangspunkt! 


 

Hotellene

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas