Treningsglede på Kreta

 

Apollo Camp på Kreta høsten 2022 FULLBOOKET!

Bli med på Apollo Camp til Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta 17. september. Det blir en kickstart før høsten setter inn med fornyet energi, en sprekere kropp og et uthvilt sinn – sammen med dyktige instruktører reiser vi på en ukes aktiv ferie til Kreta. Våren 2019 deltok mer enn 140 deltakere på treningsukene på Mythos Beach Resort på Rhodos.

På programmet står flere av våre faste instruktører og vår camp-koordinator Karoline Endsjø er selvsagt med i teamet og holder i trådene slik at campene beholder den formen vi er vant med. Meld deg på allerede i dag slik at du har noe å glede deg til! Dagene fyller vi med total avkobling, sol, bad, spa, venninneprat, shopping og god mat, kombinert med inspirerende treningsøkter. Velg øktene etter dagsform og humør - du bestemmer selv hvor aktiv du ønsker å være. Målet er å inspirere og tilrettelegge slik at du kommer hjem solbrun, uthvilt – og i knallform!

Instruktørene 17. -24. september 2022
 

Treningsformer

Du bestemmer selv hvor mye du vil trene, og velger økter etter dagsform og humør. Prøv deg på yoga, bungee, core, dans, zumba eller trening med sklimatte – her finner du garantert noe du synes er gøy!

Beskrivelse av de ulike treningstimene

Vi tar forbehold om endringer i programmet. 


Er du interessert i aktive reiser? Ta en titt på våre Treningsreiser. Se også vår Treningskalender for oversikt over trening som tilbys på de ulike hotellene og andre treningsreiser. 

Apollo Camp 17. september

Fullbooket!


Avreise 17. september fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim, Bodø og Tromsø:
Pris fra 
14 755,- til Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels.

Inkluderer del i dobbeltrom, 1 kolli innsjekket bagasje, fly tur/retur, transport til hotellet, treningsopplegg og All Inclusive.

Det betales tillegg for enkeltrom, familierom, superiorleiligheter og rom med spesifikk utsikt samt forsikringer. Se bestillingsskjemaet for priser. 

OBS! Ettromsleilighetene på Kiani Beach Resort har skyvedør mellom sove- og oppholdsdel. Så to som reiser sammen kan sove i hver sin del av leiligheten med dør mellom.

Bestill treningsreise 17. september

 


Hotellet

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har en utmerket beliggenhet ved stranden og byr på en komfortabel ferie. Her har du All Inclusive og hotellets spa har et bredt utvalg av fasiliteter og behandlinger. Hotellet har gode sportsfasiliteter med treningsstudio både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og gode løpemuligheter i området rundt hotellet.

Les mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Følg Apollo Treningscamp på Facebook – se bilder, bli kjent med instruktørene og chat med tidligere og fremtidige deltakere!

Gå til Facebookgruppen