Treningsglade damer

Apollocamp på Kreta september 2021


Bli med på Apollo høstcamp –  vi arrangerer nå alle kvinners drømmeuke! Få en kickstart med fornyet energi, en sprekere kropp og et uthvilt sinn – sammen med dyktige instruktører reiser vi på en ukes aktiv ferie til Kreta. Det blir mer enn 120 timer trening denne uka.

Våren 2019 deltok mer enn 140 deltakere på treningsukene på Mythos Beach Resort på Rhodos. På programmet stod over 120 ulike gruppetimer med variert trening gjennom hele dagen. Høsten 2021 vil hele arrangementet være på Kreta og flotte Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels. Fordelen er at til Kreta flyr vi fra flere av våre avreiseflyplasser i Norge!

På programmet står flere av våre faste instruktører og vår camp-koordinator Karoline Endsjø er selvsagt med i teamet og holder i trådene slik at campene beholder den formen vi er vant med. Meld deg på allerede i dag slik at du har noe å glede deg til! Dagene fyller vi med total avkobling, sol, bad, spa, venninneprat, shopping og god mat, kombinert med inspirerende treningsøkter. Velg øktene etter dagsform og humør - du bestemmer selv hvor aktiv du ønsker å være. Målet er å inspirere og tilrettelegge slik at du kommer hjem solbrun, uthvilt – og i knallform!

 

Instruktørene 11. til 18. september  Instruktørene 18. til 25. september

 

Treningsformer

Du bestemmer selv hvor mye du vil trene, og velger økter etter dagsform og humør. Prøv deg på yoga, bungee, core, dans, zumba eller trening med sklimatte – her finner du garantert noe du synes er gøy!


Beskrivelse av de ulike treningstimene

 


Er du interessert i andre aktive reiser? Ta en titt på våre treningsreiser her.

Se vår treningskalender for oversikt over trening som tilbys på de ulike hotellene og andre treningsreiser. 

 

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk med Covid-19

Apollo treningscamp høsten 2021

Vi tilbyr to turer til våren:

11. til 18. september & 18. til 25. september 

Avreise 11. september fra: Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund oh Trondheim.
samt Bodø, Evenes (Harstad/Narvik) og Tromsø der det tilkommer et tillegg på 1 000,-. 

Avreise 18. september fra: Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen. Ålesund og Trondheim. 
samt Bodø, Evenes (Harstad/Narvik) og Tromsø der det tilkommer et tillegg på 1 000,-. 

Pris fra: 13 998,- 

Inkluderer del i dobbeltrom, fly tur/retur, transport til hotellet, treningsopplegg og All Inclusive.

Det betales tillegg for enkeltrom, familierom og rom med spesifikk utsikt, forsikringer, bagasje og valgfri type flymat tur & retur. Se bestillingsskjemaet for priser. 

Bosted:
Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels​ 

Presentasjon av instruktørene som er på plass uka 11. til 18. september. 
Presentasjon av instruktørene som er på plass uka 18. til 25. september. 

Bestill her


 

Full fart på Apollo Camp

Om instruktørene

Vi reiser med en gjeng dyktige og entusiastiske ledere og håndplukkede PT`er fra KK Treningscamp. Instruktørene er flinke til å tilrettelegge treningen for deg som er nybegynner og for deg med treningserfaring. Målet er å engasjere og motivere deg til å bli sterkere og sunnere!

 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har en utmerket beliggenhet ved stranden og byr på en komfortabel ferie. Her har du All Inclusive og hotellets spa har et bredt utvalg av fasiliteter og behandlinger. Hotellet har gode sportsfasiliteter med treningsstudio både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og gode løpemuligheter i området rundt hotellet.

Les mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Følg Apollo Treningscamp på Facebook – se bilder, bli kjent med instruktørene og chat med tidligere og fremtidige deltakere!

Gå til Facebookgruppen