Treningsglede på Kreta

 

Apollocamp på Kreta våren 2022

 

Bli med på Apollo vårcamp –  vi arrangerer nå alle kvinners drømmeuke! Få en kickstart med fornyet energi, en sprekere kropp og et uthvilt sinn – sammen med dyktige instruktører reiser vi på en ukes aktiv ferie til Kreta. Det blir mer enn 120 timer trening denne uka. 

Våren 2019 deltok mer enn 140 deltakere på treningsukene på Mythos Beach Resort på Rhodos. På programmet stod over 120 ulike gruppetimer med variert trening gjennom hele dagen. Våren 2022 vil hele arrangementet være på Kreta med All Inclusive på flotte Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels.

På programmet står flere av våre faste instruktører og vår camp-koordinator Karoline Endsjø er selvsagt med i teamet og holder i trådene slik at campene beholder den formen vi er vant med. Meld deg på allerede i dag slik at du har noe å glede deg til! Dagene fyller vi med total avkobling, sol, bad, spa, venninneprat, shopping og god mat, kombinert med inspirerende treningsøkter. Velg øktene etter dagsform og humør - du bestemmer selv hvor aktiv du ønsker å være. Målet er å inspirere og tilrettelegge slik at du kommer hjem solbrun, uthvilt – og i knallform!

Instruktørene 30. april til 7. mai 2022      

Har du heller lyst til å reise en uke senere? Så er det en ny Apollo Camp på Kiani Beach Resort fra 7. til 14. mai 2022. 

 

Treningsformer

Du bestemmer selv hvor mye du vil trene, og velger økter etter dagsform og humør. Prøv deg på yoga, bungee, core, dans, zumba eller trening med sklimatte – her finner du garantert noe du synes er gøy!

Beskrivelse av de ulike treningstimene

Vi tar forbehold om endringer i programmet. 


Er du interessert i aktive reiser? Ta en titt på våre Treningsreiser. Se også vår Treningskalender for oversikt over trening som tilbys på de ulike hotellene og andre treningsreiser. 

Apollo treningscamp 30. april


Avreise fra Oslo og Harstad/Narvik (Evenes)
På avreisen fra Harstad/Narvik (Evenes) kommer et tillegg på kr. 950,- per person.

Pris fra: 14 998,- 

Prisen gjelder ved bestilling før 20. desember 2021, etter denne datoen vil prisen øke med 500,-. 

Inkluderer del i dobbeltrom, 1 kolli innsjekket bagasje, fly tur/retur, transport til hotellet, treningsopplegg og All Inclusive.

Det betales tillegg for enkeltrom, familierom og rom med spesifikk utsikt samt forsikringer. Se bestillingsskjemaet for priser. 

Hotellet på denne reisen er:

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels​ 

 

Bestill her


Om instruktørene og hotellet

Full fart på Apollo Camp

Instruktørene

Vi reiser med en gjeng dyktige og entusiastiske ledere og håndplukkede PT'er fra KK Treningscamp. Instruktørene er flinke til å tilrettelegge treningen for deg som er nybegynner og for deg med treningserfaring. Målet er å engasjere og motivere deg til å bli sterkere og sunnere!

Les om instruktørene på Apollo Camp 30. april til 7. mai 2022

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har en utmerket beliggenhet ved stranden og byr på en komfortabel ferie. Her har du All Inclusive og hotellets spa har et bredt utvalg av fasiliteter og behandlinger. Hotellet har gode sportsfasiliteter med treningsstudio både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og gode løpemuligheter i området rundt hotellet.

Les mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Følg Apollo Treningscamp på Facebook – se bilder, bli kjent med instruktørene og chat med tidligere og fremtidige deltakere!

Gå til Facebookgruppen