Treningsreise med Lene Alexandra

Lene Alexandra har de siste 10 årene ledet flere populære treningsreiser, og inviterer i samarbeid med Apollo Sports deg med på en ny sporty reise hvor du kan fokusere på deg selv en hel uke. Målet er at du skal kunne samle energi og komme tilbake fra denne turen som en sterkere utgave av deg selv, både mentalt og fysisk!

Vi har hatt med oss kvinner fra 18-65 år på tur, og denne turen passer for alle, uansett alder og fysikk. Det vil bli fokus på variert trening så alle kan oppleve treningsglede, mestringsfølelse og selvutvikling.  Lene Alexandra har også i år med seg en dyktig assistent som tilrettelegger og kvalitetssikrer så alle kan føle seg inkludert og ivaretatt.

Du får friheten til å være deg selv, senke skuldrene, prøve ut forskjellige treningsformer og utfordre deg selv. Du kan skjemme deg selv bort med god mat, sol, avslapning, velvære og ikke minst bli kjent med andre likesinnede. Flere av de som har vært med på reisene har reist alene, men har kommet hjem med minner og venner for livet. Vi skaper en trygg atmosfære hvor vi heier hverandre frem: sammen er vi sterkere!


Om treningen

Treningsreisen vil bestå av en kombinasjon av styrke og kondisjon + avslapning. Sammen skal vi ha fokus på variert trening og god teknikk som gir mestring, måloppnåelse og forebygger skader. Vi har også fokus på den mentale biten og du vil få muligheten til å bli bedre kjent med deg selv og utvikle deg mentalt sammen med en gjeng med andre herlige sporty damer som også ønsker bli en sterkere utgave av seg selv. 

Se timeplanen for treningsreisen 2022 - program for 2023 kommer


Hvem kan delta?

Reisen passer for kvinner som trenger en "me-time" uke med andre hyggelige damer. Treningen vil bli tilpasset alle nivåer. Vi tenker helhetlig der kropp og sinn henger sammen, og jobber med selvfølelsen slik at alle på slutten av oppholdet vil kunne føle seg bra nok.

Informasjon og bestilling


Pris fra 14 498 kr per person.

Meld deg på innen 1. januar 2023 og få 500,- i rabatt

Avreise fra Oslo

Dato: 10. november 2023

Hotell: Playitas Resort, Fuerteventura

Inkludert i prisen:

  • Fly tur/retur inkl skatter, avgifter
  • En stk. innsjekket bagasje + håndbagasje
  • Mat på flyet (standardmåltid)
  • Del i dobbeltrom*
  • Halvpensjon (frokost og middag), lunsj kan legges til for  kr 1 211,-
  • Transport
  • Trening og workshop med Lene Alexandra 

*Enkeltromstillegg 2 500,-

Meld deg på treningsreisen

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Om coachen

Lene Alexandra

Lene Alexandra

Lene Alexandra var ferdig utdannet personlig trener i 2011 og har siden blitt sertifisert mental trener og utdannet seg som Master NLP coach og kostholdsveileder. Hun har hatt venteliste på PT timer og coaching siden hun startet i 2011. Det hun brenner aller mest for er å hjelpe kvinner til å bli en sterkere utgave av seg selv fysisk og psykisk. Hun oppmuntrer til bevisstgjøring, til å leve mer i tråd med egne verdier og tørre være seg selv. Hun ønsker å bidra til å få kvinner til å skinne og være stolt av den de er.

Lene Alexandra har flere pallplasseringer i både fitness og styrkeløft. Hun ble Norgesmester i benkpress i 2022 og fikk sølv i Europamesterskapet i benkpress samme år. Hun har også coachet flere utøvere i blant annet fitness og styrkeløft.Lene Alexandras har en sterk historie med en imponerende reise fra ung og usikker jente, til respektert og målrettet kvinne, coach og livsstilsentreprenør. Lene Alexandra viser at endrig er mulig og hun bruker egne erfaringer i coachingen og er opptatt av å «walk the talk» og «lead by example».


Om hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort