Alegria Beach Resort

apollo mondo family

Alegria Beach Resort

 • • Perfekt for barnefamilier
 • • Moderne hotell
 • • Ved en vakker strand

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Alegria Beach Resort – et Mondo Family-hotell i Plakias på Kretas sørlige kyst! Nyt familieferien på et moderne hotell ved stranda med tilgang til flere basseng, restaurant og aktiviteter. La barna leke seg med Polly & Mino eller være med på svømmeskole. For et ekstra komfortabelt opphold – legg til All Inclusive!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 1-4 personer. Handikaptilpasset dobbeltrom for 1-3 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Ettromsleiligheter med delt basseng for 1-3 personer/1-4 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleilighet med eget basseng for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 4-8 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Renhold og standard
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 75 m
Til sentrum: 650 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alegria Beach Resort er ett av våre populære Apollo Mondo Family-hotell. Alegria Beach Resort ligger i Plakias på Kreta, en mindre kjent perle med bratte fjellvegger og krystallklart vann. Herfra er det kort vei til en rekke fine strender og sjarmerende småbyer som er perfekte utfluktsmål. Hotellet er moderne og leilighetene fantastiske – noen av det beste vi kan tilby!

Bassengområde og strand
På Alegria Beach Resort er det to bassengområder samt et mindre bassengområde med barnebasseng som delvis er i skyggen, bassenget er oppvarmet til cirka 22 grader hele sesongen. Merk at temperaturen kan være lavere om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Frister en dukkert i det glitrende Middelhavet er det bare å ta et par skritt ned til stranda, som til og med bærer miljømerket Blått Flagg for det krystallklare vannet. Både ved bassenget og stranda er det solsenger, parasoller og badehåndklær, som er inkludert for hotellets gjester. For å komme til stranda må du krysse en vei.

Restaurant og bar
Hotellet har en bufférestaurant med vakker havutsikt som serverer frokost, lunsj og middag. Meze-restauranten Marconi's authentic Crétoise serverer middag, bordreservasjon to dager i forveien. Hotellet har en bar og på stranda er det en bar der du kan bestille noe lett å spise. Til middag gjelder pent antrekk i restauranten, ikke badetøy.

Barneklubb og svømmeskole
For barna er det et fullspekket aktivitetsprogram med vår egen barneklubb, Club Polly & Mino, og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmeinstruktører. Les mer om Club Polly & Mino og vår svømmeskole. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Polly & Mino. Inngjerdet lekeplass.

Treningsrom og gruppetrening
På Alegria Beach Resort er det et bredt utvalg av treningsaktiviteter. Her er det treningsrom og treningstimer med skandinavisktalende instruktør. På hotellet kan du trene vanngymnastikk og aerobics, eller legge ut på en joggetur. Vil du ta en pause fra sola kan du unne deg en deilig massasje (mot avgift). Padelbane mot avgift, racket leies og baller må kjøpes.

Øvrig
Det er ikke heis i alle bygningene. Til noen leiligheter og dobbeltrom er det tre til fem trappetrinn, spesifikk leilighet eller rom kan ikke garanteres. Til Handikaptilpasset dobbeltrom er det ikke noen trappetrinn. Det tar cirka 1 time og 45 minutter fra flyplassen til hotellet.

Oppdag omgivelsene
Plakias er en fin liten by med genuin gresk atmosfære og en herlig langstrakt strand. Det er gangavstand fra hotellet til byen og det meste av strandpromenaden er uten trafikk. I Plakias finner du det meste du trenger i ferien, restauranter, koselige barer, matbutikker, apotek, bakeri, dykkesenter, lokale håndverkere og en fin badevik like etter Plakias by. En smalere vei med veldig lite trafikk må krysses for å komme til stranda. det er også en smal vei mellom hotellområdene.

Inkludert i Apollo Mondo Family på Alegria Beach Resort

 • Treningsrom
 • Treningstimer med skandinavisktalende instruktør
 • Solsenger, parasoller og håndklær både ved bassenget og på stranda
 • Wifi på hele hotellet

Mot avgift

 • Club Polly & Mino
 • Apollos svømmeskole
 • Spa med ulike behandlinger
 • Padel

Her kan du se alle våre Apollo Mondo Family-hotell.

Måltider

Leilighetene:
Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé.
 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
 • All Inclusive

Dobbeltrommene:
Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

Middagen i halvpensjonen kan byttes mot lunsj, si i fra i resepsjonen senest dagen før. Når de voksne legger til måltider før avreise er tilsvarende måltid inkludert for barn opptil 6 år.

Verdt å vite

 • Padelbanen er tilfeldig stengt grunnet reparasjon av en ødelagt glassvegg. Reparasjonen forventes pågå til 9. juni 2023.
 • Til tider blåser det sterke vinder.

Sesongvariasjoner

 • Alegria Beach Resort er et Apollo Mondo Family-hotell i perioden 1. april til 4. november 2023. Utenom denne periode tilbys ingen konseptaktiviteter som Apollo Swim School, barneklubben Club Polly & Mino eller treningstime med skandinavisktalende instruktører. Datoer for sommeren 2024 vil bli presentert i løpet kort tid.
 • Sommeren 2024 er ikke treromsleilighetene tilgjengelige.

Reis enklere med barn

 • Forhåndsbestill en trillevogn og la vognen være hjemme.
 • Forhåndsbestill barneseng for tryggere netter.

Legg til dette når du bestiller reisen eller gå inn på Mitt Apollo for å være garantert barneseng og trillevogn. 
Les mer om våre barneprodukter.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Gruppetrening og treningsrom inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Direkte transport t/r hotellet
 • Wifi inkludert

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Alegria Beach Resort kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Mitt Apollo, dersom du allerede har bestilt.

Alle hoteller – Plakias

Alianthos Garden

Alianthos Garden ligger i naturskjønne Plakias og har en herlig atmosfære. Hotellet drives av en familie som alltid setter gjestene først! I den vakre hagen er det enkelt å koble av og la ferien begynne. Bassengområdet ligger rett ovenfor stranda, så deilige bad er aldri langt unna. Et steinkast fra Alianthos Garden finner du den koselige strandpromenaden med restauranter og barer.

Alianthos Beach

Elsker du stranda er Alianthos Beach i Plakias det rette valget. Her bor du like ved den lange sandstranda, der vannet er krystallklart og det er enkelt å finne et eget lite sted å slappe av i solen. En kort spasertur unna ligger strandpromenaden i Plakias, med restauranter og barer.

Alegria on the Hills - Family premium

Velkommen til Alegria on the Hills – Family premium, et Apollo Mondo Family-hotell for de familiene som vil unne seg det beste i ferien! Her er det fasiliteter som Club Polly & Mino, svømmeskole og trening med skandinavisktalende instruktører. I tillegg kan gjester på Alegria on the Hills – Family Premium se frem til reserverte solsenger på stranda og mulighet til å få rundstykker og mat levert til sin leiligheten.